Zobrazit normální verzi : Kokos a SliZo uvadi: Right round :D
http://www.youtube.com/watch?v=-Qqmn2lPtgA&feature=youtu.be
Jsme se nudili na zm rano :D
xD good video. Bude aj druhý díl??
Tak to je nářezová prezentace.
Jaj :D To vykuťte ještě jednou, ale s dvěma raketama :D
zm se nerozumím ale asi nice ? :DD
zm se nerozumím ale asi nice ? :DD
Další hovno.
Btw Good job.
Jaj :D To vykuťte ještě jednou, ale s dvěma raketama :D
Zkoušeli jsme,nejde to vždy si ty rakety skříží cestu a bouchnou o sebe :D
E:Jinak díky všem :D
Další hovno.
Btw Good job.
ok som hovno, ale zm začnu asi hrat :D
Pěkné :D a určo to zkuste s dvěma :D
Hahaha prečo píšeš ako retard 2 krát to isté?
Btw nice :D
Luxus video Slizo to se povedlo :D
http://www.youtube.com/watch?v=-Qqmn2lPtgA&feature=youtu.be
Jsme se nudili na zm rano :D
Pobavilo :D:D:D inač tak ma napadlo, že ak by ste pribrali do party ešte 2, tak by ste mohli spraviť napr. 8mičku, že by ste obaja spravili po jednom tom oblúku a natočili by ste to pomocou hltv a pohľadu z hora, myslím, že by to bolo zaujímavé. Ešte ak by bola úplná tma a bolo by vlastne vidieť len tu čiaru po rakete, tak by to bol pekný efekt:thumsup4:
Trey ospravedlňujem sa, prepac odpustis mi to? Mám ísť na spoveď alebo co ti frajer.
Mne staci ked sa naucis gramatiku.
Vieš na iPade je ťažké písať :)
Pobavilo :D:D:D inač tak ma napadlo, že ak by ste pribrali do party ešte 2, tak by ste mohli spraviť napr. 8mičku, že by ste obaja spravili po jednom tom oblúku a natočili by ste to pomocou hltv a pohľadu z hora, myslím, že by to bolo zaujímavé. Ešte ak by bola úplná tma a bolo by vlastne vidieť len tu čiaru po rakete, tak by to bol pekný efekt:thumsup4:
Něco podobného jsem zkoušeli na druhý den,myslím že mám jeste nekde dema :D ale furt se nam tam nekdo sral, tak zkusime to nahrat jeste nekdy a kdyztak to sem postnu :D
Jinak díky všem, jsem rád ze se video líbí :)
Chválim,chválim ..koho to bol nápad ?
Něco podobného jsem zkoušeli na druhý den,myslím že mám jeste nekde dema :D ale furt se nam tam nekdo sral, tak zkusime to nahrat jeste nekdy a kdyztak to sem postnu :D
Jinak díky všem, jsem rád ze se video líbí :)
Tak podplať adminov , aby ti tam došli a postarali sa, aby sa vám tam nikto " nesral " :D
Chválim,chválim ..koho to bol nápad ?
Přišli jsme na to nahodou, obcas si tam jen tak rano chodime zahrat, ja skakal kolem te kasny a kamos po me vystrelil a tak jsem na to prisli :D
Plánujeme udělat další video asi během tohoto týdne, chcem se zeptat i legendy zm serveru, vzora vsech binderu 72 Virginse jestli by do toho nesel s nama? Co ty na to Zbynďo?
rey^^;157349']Hahaha prečo píšeš ako retard 2 krát to isté?
Btw nice :D
:D a ty proc sa danho staráš ?
Btw. SliZo si carovny :D Fajnové video..
To by si nebol ty keby neodpovies na post starsi jak mesiac.
Pěkné,pobavilo :) Super nápad :D
Dáme 800 views?:confused1::clap:
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.