Zobrazit normální verzi : Prachový filtr na chladič CPU?!
Co si myslíte o tom dát na chladič procesoru prachový filtr?...
Já ho tam mám a nevím jestli je to lepší nebo k ničemu, sice se nezanáší chladič ale mám strach že se po nějaké době ucpe ten filtr a nebude to tahat vzduch > vysoké teploty+hlučnost
(sice ho občas vysaju ale pořád rozdělávat kompa se mi nechce tak se ptám jaký to bude mít vliv na chlazení cca po půl roce nečištění)
Ve své podstatě děláš dobře, když svůj komp vysaješ jednou za dva týdny....Přečti si tohle:
http://doupe.zive.cz/autori/prach-v-pocitaci---jak-na-nej-1-cast/sr-1-sc-144-a-19499
2 týdny? Jednou za 3 měsíce to úplně stačí.
Zbytočné. Či musíš čistiť filter, alebo celý PC, más to jedno. Navyše radšej si ho prečistím celý, než len filter.
Hlavne nevysavej, ale profukuj...
Hlavne nevysavej, ale profukuj...
To si mám do izby natrepať kompresor? :D
Prečo?
Prečo?
Aby sis neurval nic ze základovky ale tak dementní snad není nikdo... :D
Aby sis neurval nic ze základovky ale tak dementní snad není nikdo... :D
nemusíš být dementní... stačí chvilka nepozornosti a ani nevíš co si vysál...
ale je to spíš kvůli statické elektřině, nedotýkej se hadicí žádné komponenty a budeš v klidu
nemusíš být dementní... stačí chvilka nepozornosti a ani nevíš co si vysál...
ale je to spíš kvůli statické elektřině, nedotýkej se hadicí žádné komponenty a budeš v klidu
Tak musíš si dávat pozor...no ono myslím stačí chytit se rámu casu aby nevznikala statická elektřina
Čo blbnete? Aká elektrina? Tak hádam keď mám rozobratú skriňu a potrebujem aj pohýbať s tou kopu káblov, nebudem ho mať zapnutý, ne? O.o Vždy len vysávam a doteraz všetko v pohode. A to ho mám na zemi, len na centimeter hrubej drevotreske (či čo to je), čiže o prach nemám núdze.
EDIT: Jááááááááááj. Ste to mysleli z opačného konca ako ja :D No ak majú taký vysávač ako ty v Podpise Apaču, tak to sa nečudujem, keď trhá oblečenie. :thumbup:
Čo blbnete? Aká elektrina? Tak hádam keď mám rozobratú skriňu a potrebujem aj pohýbať s tou kopu káblov, nebudem ho mať zapnutý, ne? O.o Vždy len vysávam a doteraz všetko v pohode. A to ho mám na zemi, len na centimeter hrubej drevotreske (či čo to je), čiže o prach nemám núdze.
Oni mysli staticku elektrinu, co sa ti generuje na plastovych dieloch vysavaca pri treniu. Nie elektrinu ako taku co je v PC pri zapnuti. Maju pravdu mojko :)
Človek sa stále učí.:ohmy:
Já mám pc jen pár měsíců, takže se chystám čistit po novým roce.
Předtím jsem měl ntb, tam to bylo jednoduché... otevřel jsem ho, vyšťoural šroubovákem kam sem dosáhl a zase zadělal :D... a takhle každý měsíc :D :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.