Zobrazit normální verzi : žádost o unban :) :O - human
Zdraví vás Gamer .za Permaban sem si mohl kvůli svým nervům a rozčilování, nadával sem skoro každému kvůli vlaku,bloku a chození po 2a více :) ale už sem pochopil o čem to je. ... Potom (asi po měsíci)jsem do PC dal nový hardware a IP byla stejná a vše taky ... ale přesto mi šlo hrát na kotelně , tak sem tam občas zašel a pak sem dostal znovu ban za obcházení banů .....
Chci tímto podat žádost o unban protože bych si zase zahrál na vašem serveru :)
bez nějakých nadávek a ostatních problému ...
díky za odpověď
s pozdravem Gamer ;)
Nekromancer
12-12-12, 15:31
ZAPRVÉ => http://csko.cz/forum/showthread.php?429-Jak-po%9E%E1dat-o-unban
Dále:
nový hardware a IP byla stejná a vše taky
Zamysli se nad tou větou, sám sobě odporuješ.
ale přesto mi šlo hrát na kotelně , tak sem tam občas zašel a pak sem dostal znovu ban za obcházení banů
Přiznáváš, že jsi vědomě hrál i přes ban. Proč si tedy myslíš, že si ban za obcházení nezasloužíš?
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 45049)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'obchadzanie banu'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): Fire
[AMXBANS] Tvuj nick: IcEr
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1484168435
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1484168435
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(0):
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 46.227.8.229
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: *Jolo*-*Human-(K.O.)*
[AMXBANS] Server: Kotelna - Knife | csko.cz (1hp_2)
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen se steam cs.
[AMXBANS] ================================================
IcEr is joining the Terrorist force
Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli
nevědel sem jestli to mam poslat když to byl ban na 2x
To jsem neřekl že si ban za obcházení nezasloužím, zasloužil jsem si ho , ale pořád sem v té chvili nechápal "jakto" , ž jsem tam mohl hrát , když jsem měl IP stejnou ....
Nekromancer
12-12-12, 16:03
Ještě možná zkus dohledat ten ban, co jsi obcházel. Jinak, nejvíce musíš přesvědčit banujícího admina, ale pokud tvé chování vedlo až k perma banu, tak za mne jsem proti odbanování.
Vlastně jsem si o první Perma ban od "Zeuse" i tak trochu řekl .... byl jsem moc na nervy , pak jsem asi 1-2 měsíce nehrál a pak jsem se zkusil připojit na kotelnu a šlo to , tak jsem myslel že mam UB , psal sem si i Humanem o tom co a jak s tím budem dělat a sám asi nevěděl , tak řekl ad hraju pod jiným nickem , tak sem hrával , ale pak mi dal ban za to obcházení banů ...
vím mužu si za to vše sám ...
ale rád bych se vratil z5 k tomu hraní na vašich serverech, myslím že už by to bylo o dost jiný např v tom mým nervačení ;)
Já to chodaní nijak moc nejevil , jen ze začátku protože to bylo na "knife servru" opravdu dost špatný , tam si takto stěžovalo dost lidí , ale já sem byl vždy ten co to dal najevo tím ze sem furt psával do admin chatu a adminum přez "!" a pak jsem to taky odnesl ...
Zachvilu su vianoce, takze by som mu ten UB dal :D Myslim ze keby niekto z nas dostane ban a na druhy den zisti ze zmizol hral by dalej a nepisal adminom zabanuj ma. Nechal by som mu to tak do noveho roka :D
:) já byl sem byl dost rád ze UB no :O :)
Dal bych ti unban pod podmínkou, že budeš sekat samou dobrotu. Jeden větší přestupek a letěl bys.
Ok. :) (y) budu hodnej ;)
Poziadal si ma o radu ohladom toho co pises na ziaciatku. Povedal som ti hraj tak, aby nikto nevedel, ze si to ty. Neskor si tam po kazdom zabiti vyplakaval a urazal. Slusne som ti povedal aby si s tym prestal a ty si bol potom este drzy. Preto si to dostal znova.
Ak mi slubis, ze sa to nebude opakovat, tak ti UB mozem dat.
Slibuju ti to , že se to nebude opakovat ;)
Uz ho mas.
Slibuju ti to , že se to nebude opakovat ;)
Ale furt má aktivní ban od Die ne?
Tak na ten UB nedostane, ten nech si vytrpí.
Kdybych ti dal teoreticky unban, tak jaký záruky mi můžeš dát, že už se to nebude opakovat ?
Dal som mu ho ja. Ten tvoj obisiel.
Kdybych ti dal teoreticky unban, tak jaký záruky mi můžeš dát, že už se to nebude opakovat ?
No tys mu dal sice unban za to obcházení, ale on má furt permu od Zeuse. Takže teď jsi je ve hře, tak to je v podstatě furt obcházení. :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.