Zobrazit normální verzi : minimalizcia
Ahoj,
takze nainstalovat som Windows 7 predtim som mal windows xp a moj problem je taki ze odkedi mam naistalovany win7 tak vzdy mi csko minimalizuje nechapem preco< minimalizuje mi to cca kazdich 20sekund....
Když ti to minimalizuje, najede ti tam firewall(chrana systému) a pak musíš zvolit odblokovat nebo povolit, tedka nevim co přesně.
Ani na liště nic? To je divný, jinej důvod mě nenapadá...
Skus pravym kliknut na ikonu cs a dat riesit problemy s kompatibilitou(aj ked si myslim ze tio nepomoze) . A odkial mas stiahnute cs? Ak nemas skus toto z kotelne a ak mas steam tak nwm
tak asi bude firewalom ze mi to zmensuje tak co mam preto robit? klient mam od kotelny
nemáš zapnutou funkci jedním prstem na shiftu?
Funkce jedním prstem je, že třeba 5x za sebou zmackneš shift a pak se ti minimalizuje na plochu.
neviem ci mam tuto funkciu zapnutu alebo vypnutu lebo netusim kde je ani:D
STLAC 5x SHift a nejako sa tam preklikaj do nastaveni a vypni to.
klikam klikam ale nepreklikal som sa tam vobec:D
AK mas windows 7 Start -> Ovladaci Panel -> Zjednodusenie pristupu -> Zmenit funkcie klavesnice -> Tam mas "Ulahcit pisanie" a pod tym "Zapnut funkciu jednym prstom". Pod tym mas nastavit funkciu jednym prstom -> kolkonky Zapnut funkciu jednym prstom a Zapnut funkciu jednym prstom piatimi stlaceniami shift odskrtni ak su zaskrtnute.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.