Zobrazit normální verzi : Zasekávání zbraní
Čaute, dnes jsem byl na Furienu a všiml jsem si takové chybičky. Vždy když mám jakkoukoliv zbraň za CT, tak se nějak náhodně vždy "reloadne" a pak chvíli nejde střílet. Celkem to naštve když se to stane zrovna ve chvíli, kdy po vás jdou furieni. :)
Po zmene modelu nejde chvili strilet, protoze to resetuje cas pro nabiti. Ale nahodne by se to spoustet nemelo.
Ja sem pridam este jednu vec ...mozno je to to co mysli ph mozno nie. Neviem ci to je chyba u mna alebo chyba serveru no ked si kupim nejaku zbran tak kym s nej prvy krat nevystrelim, vzdy ked si ju hodim do ruky sa zacne akoby reloadovat no ked prvy krat strelim (bez zvuku) je to uz u tej urcitej zbrane vpohode. Vystrelit znej ide aj pocas toho reloadovania. Skusal som mazat modely a podobne sracky no nepomohlo.
Koupím si AK, pak se mi tam střídá orig. skin s upraveným skinem a pak nejde střílet. Jestli to teda není náhodně, tak při jaké akci?
rey^^;144550']Ja sem pridam este jednu vec ...mozno je to to co mysli ph mozno nie. Neviem ci to je chyba u mna alebo chyba serveru no ked si kupim nejaku zbran tak kym s nej prvy krat nevystrelim, vzdy ked si ju hodim do ruky sa zacne akoby reloadovat no ked prvy krat strelim (bez zvuku) je to uz u tej urcitej zbrane vpohode. Vystrelit znej ide aj pocas toho reloadovania. Skusal som mazat modely a podobne sracky no nepomohlo.
Jo toho jsem ti taky všiml
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.