Zobrazit normální verzi : JB mapy
kuk:D
S Gustakem sme se rozhodli že by jsme tu hodili pár mapiček a jestli by jse na JB nemohli dát třeba :).
http://acj.blog.cz/1205/jb-mapy-download
Líbí se nám, ale samozřejmě se musí líbit i vám:D
jb_saw -
jail_titanic -
Pak dodáme screeny dyžtak:D
Přesně tak, protože mapy co jsou na JailBreak serverech už jsou strašně nudné a ohrané. Proto jsme se s Kukym rozhodli udělat tento Thread a Screeny dodám zachviličku jdu to nafotit. Až dodám screeny tak prosím o vyjádření Adminů Děkuji.
Ano ted jsme prosel Titanic jdu na tu dalsi
jail_titanic: 2025 2026 2027 2028 2029 2030 2031 2032
titanic je nehratelny...
Proč?
Pretoze uz tu bol a nebolo kolo, ktore by CT prezili.
ten titanic vyzera super ale mne sa z tych map paci aj jb_mania_fixed
jb_deptr_modern: 2046 2047 2048 2049 2050 2051 2052 2053 2054 2055 2056 2057 2058
jb_mania_fixed: 2076 2077 2078 2079 2080 2081 2082 2083 2084 2085 2086 2087 2088 2089 2090 2091 2092
Ta modern vyzerá dobře..
E:A ta druhá taky..
Byl bych pro přidání obou. Vypadají dobře :)
Jo, ty dve vypadaji dobre, jeste si je poradne projit, jestli jsou tam dobre sachty atd... :)
ty mapy se už probíraj dlouho, poslední mapa byla pridana nedoplazmik ty map které ste vybrali vy se mi libí ty mapy sou už staré i ja bych tam chtěl vydet nakou jinací mapuneaka by se mohla zrusit nejde napsat nic ine nez :PRO
Titanic nevidím žádné atrakce.
Derp:Box líbí,bazén se mi zdá malý,wipeout nebo co to je ujde,věž zajmavá,lasery de,a pak to už valí:kz jako z rehabu,jídelna jak z crimu,boxovací rink jak z Arizony a fotbal je všude stejný
Mania:podle mě nejvíc originální a nejlepší.Je tam vše.
Neviem ci by sa chytili ked sa stale dookola tocia snow,mountains,crime,endoplazmik,rehab alebo greytown. Arizonu som aspon mesiac nehral, kde je asi najviac atrakcii.
Titanic sa mi nepaci, nic moc atrakcie. Skor by som bol pre funny 1.
Titanic nic moc, ostatne by mohli byť.
Prosím o vyjádření dalších hráčů, adminů děkuji :)
Saw tu byl taky, nic moc mapa. Na prd cely a někde tam bliká takové posrané světlo a seká se to.
jak užřek zemi projdi si je ještě jednou s WH aby se zjistilo jestli tam sou sachty atd :)
Mě se nejvíc líbí i ten titanic. Byl by to nářez
Titanic je bez šance. Na ten vůbec nemyslete. Už tu byl a bylo to dosti na nic. Už si mapu moc nepamatuju, ale stačí mi ta přitepleně zasratá hudba.
Na titanicu nejsou skoro žádné atrakce takže titanic se ruší a saw také takže ty ostatní jen.
Jsem Pro mania_fixed taky už sem na ni koukal a mam ji stahlou, prošel jsem a je dobrá krom toho boxu ze kterého bolí oči :D
*Suchy listi*
25-12-12, 11:55
Titanic se mi nelíbí...
Ale ostatní ujdou ale chtělo by to šachtu a v cele schovanou zbraň a někde scout..Zbraně na tlačítka jako jsou na funny atd..
Zdá se mě tam moc tma :) to by si každý stěžoval.
titanic vizera luxusne :) :drinks:
3k a Jerry
01-01-13, 23:14
titanic a saw tu byly jak už vsichni psali ty duvody nevim co furt resite ..
Nové mapy by sa rozhodne zišli, ako bolo napísané tie staré sú ohrané a nudné :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.