Zobrazit normální verzi : Rank na Fun
Ahojte ja by som bol rád ak by sa zaviedol rank na Fun-ku podla mna viacero hracov by s tym suhlasilo pretoze mne to prijde take že hrám pre nič za nič a predsa lepšie to je s rankom Kotel sa už k tomu vijadroval a napísal že ked bude viac mapiek zavedie rank myslím že mapiek je dosť
Za odpoved vopred dakujem :thanks::thanks::thanks:
já se chci jenom zeptat k cemu je Fun, kdyz tam bude rank?Uz to jmeno rika ze je to jen pro zábavu a ne na rank.Takze si myslim ze by to bylo zbytecné...
já se chci jenom zeptat k cemu je Fun, kdyz tam bude rank?Uz to jmeno rika ze je to jen pro zábavu a ne na rank.Takze si myslim ze by to bylo zbytecné...
degezo nepis sracky a radsej si zahraj na tom servery, normalny strielaci server len tam su farebne smoke a hlasky jako ultrakill, multi kill atp... inak to neni nejaky fun mod jako jb, furien
som za rank :-) server kde by sa fakt hodil
Taky si myslim, že se tam rank hodí. :-)
Rád bych ho tam viděl,Kotle, šlo by to?
Já jsem pro rank chtěl sem to sem už napsat ale ty jsi mně předběhl. Hodil by se tam takže jsem PRO
Honey cocaine
15-02-14, 11:25
Vim, ze je to mrtvy thread, ale mohl bych te Kotle poprosit, jestli by bylo mozno ten rank tam pridat? Predtim jsme se o tom bavili na steamu, ale asi se to nikam neposunulo.
Dajte tam rank, prosím. Ten server mám najradšej zo všetkých a bol by som rád, keby tam ten rank nechýbal... :) DIK. :thanks: :happy:
Rank by tam mohol byť... ja som ZA
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.