bubblestyle
19-12-12, 21:36
vypís z konzole :
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 49953)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'KNIFEBOT'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): bubblestyl cau laska bastard
[AMXBANS] Tvuj nick: Bubblestyle
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:56031470
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:56031470
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 80.242.33.33
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 80.242.33.33
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: St. zyxolas
[AMXBANS] Server: csko.cz | Knife (1hp)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na csko.cz
No takže,ako prvé by som chcel určite vidieť demo,nesere ma to,že už nebudem hrať na vašom serveri knife,len chcem vidieť za 1. demo,a nechcem aby som bol za nejakého trapáka,ktorý nedá ani frag bez už spominane "kbotu"
Stačí mi vidieť demo + Zyx ak nemáš demo neskrývaj sa,radšej hned napíš že demo nemáš..
K banu došlo asi tak že som sa pripojil a ban :-) Nič viac k tomu nemám čo povedať,počkám si na vyjadrenie zyxa,čakám velké pobavenie :-)))
+ prikladám moje nové knife video : http://www.youtube.com/watch?v=qbPKLvV0QvU&feature=youtu.be
PS : na tomto videu nevidím kbot no :-)
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 49953)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'KNIFEBOT'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): bubblestyl cau laska bastard
[AMXBANS] Tvuj nick: Bubblestyle
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:56031470
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:56031470
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 80.242.33.33
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 80.242.33.33
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: St. zyxolas
[AMXBANS] Server: csko.cz | Knife (1hp)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na csko.cz
No takže,ako prvé by som chcel určite vidieť demo,nesere ma to,že už nebudem hrať na vašom serveri knife,len chcem vidieť za 1. demo,a nechcem aby som bol za nejakého trapáka,ktorý nedá ani frag bez už spominane "kbotu"
Stačí mi vidieť demo + Zyx ak nemáš demo neskrývaj sa,radšej hned napíš že demo nemáš..
K banu došlo asi tak že som sa pripojil a ban :-) Nič viac k tomu nemám čo povedať,počkám si na vyjadrenie zyxa,čakám velké pobavenie :-)))
+ prikladám moje nové knife video : http://www.youtube.com/watch?v=qbPKLvV0QvU&feature=youtu.be
PS : na tomto videu nevidím kbot no :-)