Zobrazit normální verzi : Darwin největší chyba kotelny
já myslím že virus jménem Darwin by se měl odstranit z kotelny btw..Co ty si za kentaura?
The meatfly
23-12-12, 16:23
To je ten "konec světa" jak jsem slyšel?
Ale tak posral to , nemá to zorganizované je to celé na hovno , a navíc ti co proti nám ted prohráli když dostali hlavu napsali že máme NoFlash takže je to smutný.
Ale tak posral to , nemá to zorganizované je to celé na hovno , a navíc ti co proti nám ted prohráli když dostali hlavu napsali že máme NoFlash takže je to smutný.
:D ab, wh, no smoke, no flash...
3k a Jerry
23-12-12, 17:09
No tak udělal par chyb .. Už jak jsem předpokládal ten turnaj nemohl dopadnou dobře ..
Možná by se měl poučit z teho a přište:
1: Nastavit ovladani serveru pouze na sebe
2: Sehnat minimalne 2 pomocniky k sobe
3: Lebe promyslene zapasy časove apod. lepší tabulka nešlo se vtom vyznat
4: Když seženeš ty pomocniky, tak jim vysvětlit kam mají jít a co tam mají dělat
5: Vem si někoho k sobě, kdo stím má zkušenosti..
Nevím zda ma vubec cenu ten turnaj dohrávat ..
:D ab, wh, no smoke, no flash...
DvD Hack Metori Chlenix , SSW ESP AB WH CH MH CD
Hlavne je dobre ze super nepochopi slovo knife, a ide deaglom :DDD to sa potom velmi dobre oragnizuje
No tak udělal par chyb .. Už jak jsem předpokládal ten turnaj nemohl dopadnou dobře ..
Možná by se měl poučit z teho a přište:
1: Nastavit ovladani serveru pouze na sebe
2: Sehnat minimalne 2 pomocniky k sobe
3: Lebe promyslene zapasy časove apod. lepší tabulka nešlo se vtom vyznat
4: Když seženeš ty pomocniky, tak jim vysvětlit kam mají jít a co tam mají dělat
5: Vem si někoho k sobě, kdo stím má zkušenosti..
Nevím zda ma vubec cenu ten turnaj dohrávat ..
Vždyt my tvrdneme na Tsku 2 hodiny a pak je ten zápas ještě takhle na hovno.
DarkAspecT
23-12-12, 17:28
Já byl hned od začátku proti tomuhle turnaji. Místo tohohle se mohl konat nějakej classic turnaj co chtěla udělat Lucka. Takhle si nějaký hovado řeklo, že udělá turnaj když o tom ví absolutně píp a pak si tu nemaj lidi stěžovat. Absolutně to odflákl a důsledek toho je tohle. Doufám že ti to postačí, jako varování aby si už nikdy žádnej turnaj nedělal, ztráta času lidí, který mohli strávit s rodinami o svátcích. Idiots are everywhere.
najprv príde že bude potrebovat pomoc, ok. nič nepovie 10 min pred turnajom mi napíše, že nepotrebuje pomoc že on si to zvládne sám a ako čerešničku na torte potom zabije že to nezvláda že potrebuje pomooooc....
p4n proste
Mě se náhodou ta organizace líbila, on ani sám nevěděl, kdo kde má hrát apod. Tenhle turnaj,když ještě ani nezačal byl už naprostou katastrofou.
Doufám, že nám příště uděláš nějaký další turnaj s tak úspěšnou a suprovou organizací :mml:
Já byl hned od začátku proti tomuhle turnaji. Místo tohohle se mohl konat nějakej classic turnaj co chtěla udělat Lucka. Takhle si nějaký hovado řeklo, že udělá turnaj když o tom ví absolutně píp a pak si tu nemaj lidi stěžovat. Absolutně to odflákl a důsledek toho je tohle. Doufám že ti to postačí, jako varování aby si už nikdy žádnej turnaj nedělal, ztráta času lidí, který mohli strávit s rodinami o svátcích. Idiots are everywhere.
Ty di radši škemrat o práva a nevyadřuj se k věcem o kterých víš hovno .....
DarkAspecT
23-12-12, 17:34
najprv príde že bude potrebovat pomoc, ok. nič nepovie 10 min pred turnajom mi napíše, že nepotrebuje pomoc že on si to zvládne sám a ako čerešničku na torte potom zabije že to nezvláda že potrebuje pomooooc....
p4n proste
Chápeš to ale, že ani není admin a usmyslí si udělat turnaj. Celkem mě mrzí, že na to Kotel přistoupil. Jak jsem psal Lucka chtěla udělat turnaj v classicu, ale už byl tenhle ve furienu. Akorát je z toho zas theatre a teď to bude zachraňovat na poslední chvíli.
E:Slizo to chtěl to vip dotovat ze svýho? Respekt
Chápeš to ale, že ani není admin a usmyslí si udělat turnaj. Celkem mě mrzí, že na to Kotel přistoupil. Jak jsem psal Lucka chtěla udělat turnaj v classicu, ale už byl tenhle ve furienu. Akorát je z toho zas theatre a teď to bude zachraňovat na poslední chvíli.
Kotel se o tom prej dozvedel vcera :D
lucka posrala knife turnaj tiez (nic proti)
haha né že bych se to to nějak moc zajímal ale jak vím tak to tu viselo hoooooooooodně dlouho a tedka z toho takový fail xDD...Darwin už si beztak vymazal účet a čeká až na něho všichni zapomenou :D...
nevymazal..a to je vyna deti ktore neposluchaju a odhlasuju sa presne v ten cas ked maju hrat ..to nieje moja vyna
Darvin ked das prava setkym na tom serveri tak sa necuduj
The meatfly
23-12-12, 18:11
Tak to jde, fail jako prase.Ale jak psal darwin team 6 má mít vip :D
tak to dodrbal a co? LOGIC skus spravit sam turnaj, som zvedavy jak to dopadne... btw. za to ze to nevyslo do neho hned nemusite jebat
No nejak včera o pol 12tej v noci na to prišla reč. :D
Luccin turnaj nepokašlala ona sama. Tam bolo viac faktorov.
Ono stačí sa pozrieť na tých hráčov, čo tam hrajú. Nič proti hoši, ale keď polovica serveru si myslí, že po 1 HS má súper AB a po 1 dierovaní WH, tak to potom ani inak dopadnúť nemohlo. Stačil jeden, ktorý by chcel po zápase demo, alebo SG test a nikto by ho nedodal, čiže kontumačne by sa dostali až do finále. :D Pindáte tu všetci do radu, že na JB sú len upištené decká, ale buďte radi, že nemáte zapnuté mikráky na Furiene...
To je chyba. Zapnu je vsude.
To zas bude banov za demenciu:-D
tak to dodrbal a co? LOGIC skus spravit sam turnaj, som zvedavy jak to dopadne... btw. za to ze to nevyslo do neho hned nemusite jebat
toto sem chtěl napsat i já,udělá jednu chybu dejte to do novin omg, je to kamos a klidnite se trochu...
I mistr tesař se někdy utne, není třeba to hned kritizovat. Chybama se člověk učí...
Ona to není fakt žádná prdel to organizovat takový turnaj.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.