Zobrazit normální verzi : Admini robte daco
After =(^.^)=
24-12-12, 15:21
Poprosil by som adminov keby prisli na furien ked im niekto posle spravu cez ! pretoze hrac menom Music (~.~) |No.1| narusa hru na furiene totizto on ma Aim Bot vcera dostal ban na perma dneska som snim volal povedal ze ojeba* admina lebo je to ten Music a hral "Furien" a po tych rokoch viem co je AB dava same hlavi dneska sa mi priznal ze ma Aim Bot akoze robte daco snim dakujem za odpovede.
Daj sem jeho Ip, Id a potom mozme diskutovat
Horšie napísať to ani nešlo..
http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=50538
Ked sa pridá chatlog tak mu dám ban.. Zrejme obchaza
Neviem či sa to týka aj teba, nejde história, ale 8-9 z 10tich hlásení cez ! z furienu sú nedokončené, obsahujú zlé, alebo málo informácií a pod. Na také hláenia nikto nepríde.
Dneska jsem tam byl Ip se shoduje jen v prvních dvou číslech a místo steamu valve..
Už jsem o tom psal Kashpimu.
E:Nevím proč , ale v banlistu prostě píše steamID :D
Ked ma VId viac ako 10 cisel ukazuje to myslim steam_0:0 abo tak nejak
After =(^.^)=
25-12-12, 11:06
Charon ja som poslal takuto spravu cez ! Music-Aim Bot keby daco :)
Jo to si posílal chtěl jsem tam zajít , ale neměl jsem VIP a proto jsem se na server nedostal..
Charon ja som poslal takuto spravu cez ! Music-Aim Bot keby daco :)
Aha. Tak buď nikto nebol online, nemali tam práva, ale len kašlali na to. Už sa to rieši. Dik za upozornenie.
Ma ban diky za upozornenie
Slovák to bol, IP sa zhodovala v 2 prvých číslach a písal stále take kraviny ako aj predtým
After =(^.^)=
25-12-12, 22:08
ok diki :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.