Zobrazit normální verzi : stiznost na admina - Paradoxx
Ahoj,
chtel bych si touto cestou stezovat na admina Paradoxx, pred cca 15 minutama jsem hlasil cheatera na W3 2 serveru kde paradoxx byl, ale za celou dobu ho nespectil a nechal ho klidne hrat.
Dalsi admin, ktery dosel - Giussepe to dosvedci.
Paradoxx celou dobu ignoroval prosbu o pomoc a ani nereagoval na otazku proc to neresil. Ani Giussepemu neodpovedel.
Podotykam ze jsem zde na vasem serveru nabonzoval odhadem pres 100 cheateru a zatim jsem se nikdy nespletl. I tento nabonzovany hrac mel jasne WH. Takze ze by to bylo z duvodu cisteho hrace, neni pravdepodobne.
Pokud to uz nejakeho admina nebavi, tak at to nedela.
cheaty hlásí i mě .... neplete se
Nekromancer
24-12-12, 18:08
Jeden dotaz, byl přítomen/hrál? Já občas také nechám puštěné CS a jdu řešit něco po bytě.
aktivne hral, byla nejaka upravena mapa buzzkillu a potom piramit
Třeba měl vypnutý chat nebo si toho nevšiml
Očividně to není jen paradox, kdo na práci admina sere.
HATEing 4ever !!!!
Přesně tak Listen. Včera někomu prdnul ban za obchazeni banu (Permice) a když se ostatní ptali tak nás ignoroval a hrál si dál. Trochu komunikace by občas neškodilo.
Přesně tak Listen. Včera někomu prdnul ban za obchazeni banu (Permice) a když se ostatní ptali tak nás ignoroval a hrál si dál. Trochu komunikace by občas neškodilo.
Ano neodpovedal som, pretoze som bol vo windowse a prehadzoval som mu z IP banu na ValveID.. Mozno keby si si vsimol tak asi tie 2 minuty som mal stale skore 0:0 pretoze som nehral a bol v specte.. ked som sa vratil do hry som to napisal preco dostal ban.. za to ze si to ty uz nevidel ja nemozem
Ano neodpovedal som, pretoze som bol vo windowse a prehadzoval som mu z IP banu na ValveID.. Mozno keby si si vsimol tak asi tie 2 minuty som mal stale skore 0:0 pretoze som nehral a bol v specte.. ked som sa vratil do hry som to napisal preco dostal ban.. za to ze si to ty uz nevidel ja nemozem Ne , vesele sis běhal na d2 se skorem 9:1 sniper 93 myslim. Pamatuju si to.
Ne , vesele sis běhal na d2 se skorem 9:1 sniper 93 myslim. Pamatuju si to.
Lol snad viem co robim nie? pripojil som sa do hry dal som si 3:1.. potom som isiel do neviditelneho spectu a supol som mu ban a isiel do zmenit do windowsu... Medzitym ste sa ma na to pytali a ked som sa vratil do hry napisal preco a hral som dalej
to neni poprvy krat co sa hraci stazuju na paradoxa... a furt len preto bo hracov ignoruje
luiz admin ma vypnuty chat? dafuq? ked je admin tak by si ani chat vypnut nemal... neviem preco ma stale prava, uz sa raz na neho niekto stazoval lebo jebe na adminovanie
Ides tam hrat alebo sa rozpravat?
Admin má dohlížet i na chat protože jak mu to maj jinak asi nahlásit?
Já si dřív na doxe tky stěžoval no taky mi řekl že zprávu neviděl a přehlídl 3x co jsem psal do admin chatu no ale stát se to snad může ne? Piddo nebyl třeba v admin spectu? A to že neodpovídá to už je prostě on neni komunikativní ale to mu vyčítat nemůžete.
A práva má proto nebo si je zaslouží a je jedním z nelepších adminů tu, samozřejmě až na to chování to nemá nejlepší a taky mě to sere.
Slunicko: psal jsem to uz ve svem druhem prispevku, aktivne hral a to jak na buzzkillu tak na piramit. Giussepe mu poslal asi 10 zprav zasebou na sklo, aby to videl, ale taky nereagoval, takze si nemyslim ze by to bylo tim, ze to nevidi. Spis mi prislo ze si dokazoval ze je lepsi nezli ten hrac s WH, jelikoz ten hrac byl lamka i s WH. To ale na tom nic nemeni ze by mel byt potrestan.
Ja proti nemu nic osobne nemam, stacilo napsat napr nemam naladu cas, chut, cokoliv.. ale ignorovat to uplne? Takto kdyz je ve hre uz jiny admin a ja volam admina, si pak muze nove prichozi myslet, ze ho uz paradoxx specti a zas muze odejit a ve vysledku si muze cheater v klidu hrat, tak jak tomu ted bylo.
Bylo by mozna fajn, kdyby se tu vyjadril primo Paradoxx, nez aby tu pulka lidi spekulovala co by kdyby.
Očividně to není jen paradox, kdo na práci admina sere.
Aby ti dokázal opak tak tě upozorňuji že tvůj podpis porušuje pravidla fóra , proto si ho urychleně změň.!!!
Aby ti dokázal opak tak tě upozorňuji že tvůj podpis porušuje pravidla fóra , proto si ho urychleně změň.!!!
kazdy druhy tard tu ma podpis vacsi nez 150px.. ale tebe vadi iba on, co proti nemu mas?
btw. nerob z toho malovanku
kazdy druhy tard tu ma podpis vacsi nez 150px.. ale tebe vadi iba on, co proti nemu mas?
btw. nerob z toho malovanku
Ne , vadí mi podpis vše co to porušují toto pravidlo a neměj strach on není sám a nic proti němu nemám. Jen na sebe upozornil. Pochopitelně mám určitou toleranci , tzn že nebuzeruju lidi když mají podpis o 20 pixelů větší.. Ale on je extrém.
Máš to jako policii , když pojedeš po městě a budeš mít na tacháču o 8 km/h víc (to jest 58Km/h) tak ti nikdo nemůže dát pokutu , protože na radaru je taky určitá tolerance .
Hele decka, nechcete se dohadovat jinde? Myslim ze me celkem vase osobni problemy nezajimaji. Ocekavam ze se tu bude mluvit k veci. Asi by bylo dobre aby se vyjadril Paradoxx a pripadne ten, kdo je nad nim..
Neříkám, že uplně všichni. Ale nezlob se na mě, když hlásím haxora přes " ! " a na serveru je Dari a uplně na to sere, tak se pak nediv že tohle napíšu. Dokud jsem nenapsal " ! Dari zalez kurva do toho zasranyho spectu ", tak by tam ani nešel a jeje, je banned. Každej člověk, co to má v hlavě aspoň trochu v pořádku ti potvrdí, že tam kde jsem měl práva, tam jsem chodil ( na hlášení ). Pokaždé, když jsem byl in-game, tak jsem na to hlášení chodil. Chápu, že člověk co má práva na knife/surf/furien apod. nepůjde na hlášení ze střílecích serverů. Ale napíšu ti to znova, admini serou na hlášení jak na forku, tak in-game. ( Čest výjimkám, jako je např. Kashpi, ten když byl in-game tak přišel vždy)
Co se týče tématu.Možná by nebylo od věci přiložit nějaké důkazy,či svědectví hráčů.Vysvětlení/obajsnění od paradoxe by taky nebylo na škodu,musíme doufat,že zareaguje.
Co se týče tématu.Možná by nebylo od věci přiložit nějaké důkazy,či svědectví hráčů.Vysvětlení/obajsnění od paradoxe by taky nebylo na škodu,musíme doufat,že zareaguje.
Mohu piddovi dosvědčit každé slovo. přišlo od něj hlášení přes vykřičník, tak jsem tam došel a zde si paradoxx vesele hrál aniž by jakkoliv na hlaseni či chat reagoval. bohužel jsem nahral par sekund dema páč vzapeti prislo hlasení z d2only tak jsem aspon do admin chatu napsal at se na něj paradoxx mrkne. když jsem se na war3ft2 vratil, nestalo se tak. změnila se mapa a hacker odešel.
Tak jsem spamoval amx_csay ; amx_tsay ; admin say ; avšak paradoxx mě i piddu ktery taktéž spamoval chat měl zcela na háku.
DarkAspecT
25-12-12, 23:23
Třeba vypil.metylalkohol, nebo hrál s vypnutým monitorem, že? Kurva přestanete se ho zastávat? Udělal chybu, černý puntík, konec. Ave Paradox
Stiznosti na nej uz byly,tak jsem doufal,ze konecne to nekdo dosvedci
.Souhlasim s darkem.
Neříkám, že uplně všichni. Ale nezlob se na mě, když hlásím haxora přes " ! " a na serveru je Dari a uplně na to sere, tak se pak nediv že tohle napíšu. Dokud jsem nenapsal " ! Dari zalez kurva do toho zasranyho spectu ", tak by tam ani nešel a jeje, je banned. Každej člověk, co to má v hlavě aspoň trochu v pořádku ti potvrdí, že tam kde jsem měl práva, tam jsem chodil ( na hlášení ). Pokaždé, když jsem byl in-game, tak jsem na to hlášení chodil. Chápu, že člověk co má práva na knife/surf/furien apod. nepůjde na hlášení ze střílecích serverů. Ale napíšu ti to znova, admini serou na hlášení jak na forku, tak in-game. ( Čest výjimkám, jako je např. Kashpi, ten když byl in-game tak přišel vždy)
S tým by som sa na tvojom mieste moc neoháňal.
Rieši sa to aj v admin fóre. Keď sa niečo vyrieši, uvidíte.
co sa vyriesi? nic sa nevyriesi, za chvilu sa to tu lockne a topic zapadne prachom, jak ten pred tym od BITAMAXA a kazdy sa tu bude tvarit ze sa nic nestalo... neviem co vy zase riesite v tom vasom "admin fore"... tu neni co riesit, aj desti potvrdil to co napisal pidda ze paradox na adminovanie fakt serie a aj ked je tam haxor a vie o tom tak hra kludne dalej...
btw. bolo by nacase keby sa tu vyjadril aj sam velky Pan ParadoXX
E: toto neni prva staznost a ak sa to nevyriesi tak urcite nebude posledna...
co sa vyriesi? nic sa nevyriesi, za chvilu sa to tu lockne a topic zapadne prachom, jak ten pred tym od BITAMAXA a kazdy sa tu bude tvarit ze sa nic nestalo... neviem co vy zase riesite v tom vasom "admin fore"... tu neni co riesit, aj desti potvrdil to co napisal pidda ze paradox na adminovanie fakt serie a aj ked je tam haxor a vie o tom tak hra kludne dalej...
btw. bolo by nacase keby sa tu vyjadril aj sam velky Pan ParadoXX
E: toto neni prva staznost a ak sa to nevyriesi tak urcite nebude posledna...
Celkem aktivních BANů (272)
Celkem Vypšelých BANů (144)
Posledný pred 3mi dňami. Tak až tak na to zas nesere.
Ale ja už radšej nič nepíšem, lebo si to zlýžem ešte aj za neho. V admin fóre tiež čakáme, čím nás oslní jeho ego.
Celkem aktivních BANů (272)
Celkem Vypšelých BANů (144)
Posledný pred 3mi dňami. Tak až tak na to zas nesere.
Ale ja už radšej nič nepíšem, lebo si to zlýžem ešte aj za neho. V admin fóre tiež čakáme, čím nás oslní jeho ego.
" S tým by som sa na tvojom mieste moc neoháňal. "
" S tým by som sa na tvojom mieste moc neoháňal. "
Čo to sem trepeš? Robím faily ako ty, že každý deň v týždni sa k nám správaš podľa toho, ako sa vyspíš? Chvastám sa niečím na fóre, ako si viem strašne spraviť poriadok na serveroch a chodím na každé hlásenie? Vyvyšujem sa nejako nad hráčov? Zneužívam nejako práva? Každý si o adminoch (aj bývalých adminoch) aj hráčoch spraví obraz sám, pokiaľ má aspoň 5 buniek v hlave v pozícií On.
Čo to sem trepeš? Robím faily ako ty, že každý deň v týždni sa k nám správaš podľa toho, ako sa vyspíš? Chvastám sa niečím na fóre, ako si viem strašne spraviť poriadok na serveroch a chodím na každé hlásenie? Vyvyšujem sa nejako nad hráčov? Zneužívam nejako práva? Každý si o adminoch (aj bývalých adminoch) aj hráčoch spraví obraz sám, pokiaľ má aspoň 5 buniek v hlave v pozícií On.
Náznaky egoismu. Nejsi sám, neboj se Cháronku. S těmi buňkami si mě rozesmál.
Co to fetuješ ty trolle ? :D :D Žádnej spánek, dokud nikdo nepičuje do mě, nepičuju já do nikoho ( většinou ). Kdo se tu podle tebe vyvyšuje nad hráčov ? Kdo zneužívá/zneužíval práva ? Podívej se na hodiny, je zhruba 0:05, spíš by ses měl vyspat ty.
Ano, já opravdu chodil na hlášení, odkud přišlo, ale jen ze střílecích serverů.
Btw, každej kret*n umí někomu nasolit ban na forko a pak ho další 2 dny řešit, že prej " mu ruplo v bedně, šak to nebylo poprvé ) nebo něco takovýho, ty hovna se nedali číst.
Jestli něco chceš, piš PM tvoje sračky mě tady nezajímají.
Náznaky egoismu. Nejsi sám, neboj se Cháronku. S těmi buňkami si mě rozesmál.
Co to fetuješ ty trolle ? :D :D Žádnej spánek, dokud nikdo nepičuje do mě, nepičuju já do nikoho ( většinou ). Kdo se tu podle tebe vyvyšuje nad hráčov ? Kdo zneužívá/zneužíval práva ? Podívej se na hodiny, je zhruba 0:05, spíš by ses měl vyspat ty.
Ano, já opravdu chodil na hlášení, odkud přišlo, ale jen ze střílecích serverů.
Btw, každej kret*n umí někomu nasolit ban na forko a pak ho další 2 dny řešit, že prej " mu ruplo v bedně, šak to nebylo poprvé ) nebo něco takovýho, ty hovna se nedali číst.
Jestli něco chceš, piš PM tvoje sračky mě tady nezajímají.
Zaujíma, inak by si to sem nepísal. Snažíš sa byť zaujímavý a ukazovať sa, ako bolo super, keď si bol admin a aký si bol vzorný. To podtrhnuté a kurzívou nebolo myslené na teba, ale keď si to už vypísal, ... tak čiastočne môže byť.
Chlapi klid, toto jema je vazne o nicem jinem a kdyz vidim ze Piner je bez prav tak uz je ta vec uzavrena no ne? Takze cajked and klidek :)
Nejak mi nejde do hlavy, preco sa tu riesti to, co sa tu riesi. Povodne to bola staznost na paradoxa. Stacili tu 3 prispekvy, ktore boli k teme a cakat na vyjadrenie paradoxa. Teraz sa tu piner hra na mucenika a ostatni hladaju kazdy maly fail na paradoxa, len aby ho mohli potopit.
pokud vim tak se paradoxx resi v admin forku takze tento thread je zbytecnej a muze se klidne locknout, kdyz nekdo bude mit nakou pripominku k paradoxxovi jeste existuje stale PMko
Tvoje hlava je zbytecna, ostatni nez admini nemaji pravo se vyjadrit? A jak asi budou psat do admin fora obyc hraci a humane nerikej vsichni ja ho nepotopil naopak jsem se ho v tehle veci zastal i kdyz ho nemam rad
Pošlete toho zmrda už do hajzlu, stačilo to na GS, je to tak jebnutej dement, že to není možný. A cheaty tu pozná většina adminů co je v admin teamu.
Nekromancer
26-12-12, 17:49
A cheaty tu pozná většina adminů co je v admin teamu.
Co prosím?
Vychladni a daj si facku.
Pošlete toho zmrda už do hajzlu, stačilo to na GS, je to tak jebnutej dement, že to není možný. A cheaty tu pozná většina adminů co je v admin teamu.
Co tu mele o GS? :D jsem jedinej kdo takovy dementy nechape? A chovej se trochu slusne Paradox ti tu taky napise jakej si "curak jebnutej" a narozdil od tebe by k tomu mel duvod
Nekromancer
26-12-12, 22:44
Kdyby se k tomu konečně vyjádřil.....
A vyjadril se aspon uz v admin doru?
*foru, promin, jsem tu uz od 5ti od rana a uz jsem jakymsi zpusobem unavenej tak ze na to ani nevidim :D
TobiStejskal
27-12-12, 15:34
Nic proti vám " Adminové " ale NĚKTEŘÍ z vás na práci admina serou .... Souhlasím s Pinerem . V úplně zbytečných chvilkách kdy to není za potřeba se vyvyšujete nad hráčema . Zas tak o hodně Admini nejste víc než hráči , jenom máte kontrolovat průběh hry a banovat jestli tam není nějaký Cheater nebo sprosté nadávky ...
S respektem,
Tobi ml.
Nic proti vám " Adminové " ale NĚKTEŘÍ z vás na práci admina serou .... Souhlasím s Pinerem . V úplně zbytečných chvilkách kdy to není za potřeba se vyvyšujete nad hráčema . Zas tak o hodně Admini nejste víc než hráči , jenom máte kontrolovat průběh hry a banovat jestli tam není nějaký Cheater nebo sprosté nadávky ...
S respektem,
Tobi ml.
Byl jsi někdy admin?
Nekromancer
27-12-12, 16:15
A vadí mi takové to nekonkrétní "někteří admini". Pokud ti něco na některých adminech vadí, tak to řekni. Neschovávej se za všeobecné označení.
Souhlasím s nekromancerem,nazývejme věci/hráče/adminy pravými jmény.
Jinak by mě také zajímalo,jestli jste už k něčemu v admin foru došli.
Ja klidne uvedu priklad. Pred cca 2-3 dny Paradoxx na W3 nejakemu hraci napsal ze toje NS lama, nebo sracka, ci neco podobneho.. jineho admina jsem tu zatim nevidel takove chovani jako u nej.
Paradoxx kdyby jsi mel aspon trochu slusnosti v sobe, reagoval bys na toto vlakno a ne jen na admin foru.
Mal blbý deň. Shit happens.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.