Zobrazit normální verzi : cs 1,6 server
Zdar. Udělal jsem si server cez HLDS a dal tam pár těch pluginů a dalších hovadin ale o to tu teď nejde. Mno prostě jsem si chtěl zahrát s kamaradama a najednou jsem zjistil, že se jim nejde připojit. Se serverama moc neumím ale asi to bude tím, že nemám ftp nebo co to je a tak jsem se chtěl zeptat, zda-li se to dá nějak vyřešit a popřípadě jak. Budu vám vděčný za každou radu.
Míň reklam už tam dát nešlo :laugh:
Asi nemáš veřejnou ip, to stojí nějaký poplatek měsíčně.
Aha tak to je tím... jinak bych se chtěl taky zeptat, jak uložit server? protože si třeba stáhnu plugin dam tma kam mám a všechno je ok ale když si ho nastavím ve hře tak to jde potom změním mapu a vše furt jde a najednou když vypnu a zapnu server tak to je zas vše v původním stavu a musím to nastavovat. A taky mě štve, že když mám nějaké ty pluginy, tak mi to spamuje na serveru reklamu na alliedmods. Nedalo by se to nějak vymazat?
Cvary dej do souboru amxx.cfg nekam na konec. Reklamu asi pisou pluginy imessage a scrollmesage. Co maji psat se nastavuje take v souboru amxx.cfg
amx_imessage "This server is using AMX Mod X\nVisit http://www.amxmodx.org" "000100255"
amx_scrollmsg "Welcome to %hostname% -- This server is using AMX Mod X" 600
Konečně to už nespamuj, dík. Ale ty cvary mi furt nějak nejdou. furt se mi to nastavení nechce uložit. například tenhle plugin : http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=610329 nevím jestli to špatně píšu do toho amxx.cfg ale prostě to nejde. A taky mi tam furt píše např ten a ten plantuje bombu a 2x zasebou si chcípnul a takové... nevíš kde bych to našel abych to mohl smazat? A taky když si do server.cfg napíšu nějaké to hodnoty, například 16000 peníze tak na serveru mám vždy 800 a nebo taky freezetime se nechce změnit.
Zrejme to pises uplne do jineho configu. Hlasky jsou v miscstats a daji se nastavit pres amxmodmenu.
ono ten server nejde nastavi prostě nijak... nastavím cez rcon=nic, cez server configure=nic, cez server.cfg taky ne.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.