Zobrazit normální verzi : COD prepis expov s mena na ine
Anonymko97
27-12-12, 12:27
Ahojte. Chcel by som sa spytat ci je mozne prepisat expi s mena |Spekouni Anonymko na Anonymko. Doved je taky, ze na pc hravam s bratom a on ma tiez expi na meno a uz sa mi to nechce prepisovat... Dakujem.
Nevim, jestli to Kotel udělá, ale ty expy se ti ukládají na IP adrese.
Anonymko97
27-12-12, 12:52
Kotel mi tie expi zmenil na meno, pretoze sa mi za kazdym vypadko prudu zmeni ip. Dufam ze mi to spravi...
Expy se ukládají na Nick, IP a ID. Pokud se shodují alespoň dvě, tak se načtou, jinak ne.
Anonymko97
27-12-12, 16:03
No hej lenze u nas na Stedry den vypadol prud aj 4 krat (asi nevydrzal transformator...) co znamena ze sa mi zmenila IP na ktorej su ulozene co znamena ze ak si zmenim nick tak mi to neda expi... Preto o to ziadam kotla nech mi zmeni na nick Anonymko pretoze nick |Spekouni Anonymko sa mi uz nechce vypisovat ked tu bol predo mnou na pc brat. Bol by som mu vdacny.
ano
Kdyz nebudes menit nick, tak budes mit porad svoje xp
Anonymko97
27-12-12, 17:11
nieeee :D ja ta chcem poprosit aby si mi zmenil nick na ktorom mam xp zo |Spekouni Anonymko na nick Anonymko :D ked si to zmenim mi to nejde preto ze sa mi zmenila ip co znamena ze uz sedi iba id :D diki
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.