Zobrazit normální verzi : Unban- nechtěná/nevědomá reklama
Ahoj, dostal jsem ban za reklamu s tím že až si to opravím můžu zažádat o unban. Takže se chci omluvit měl jsem stažený nějaký poškozený CS a psalo mi to občas nějaký nesmysly takže jsem si stáhnul CS přímo z kotelny. Záznam z konzole nemužu připsat protože mi hned po banu csko spadlo. Ban mi udělil admin kral ([T]rey^^).
Nick- Cassius Clay
IP- 92.240.173.103
Ban udělen- 28-12-2012 - 14:42
COD:MW 28-12-2012 14:40:33 VALVE_0:0:875034594 92.240.173.103 Cassius Clay WwW.csnortomi.Com --> Yasakli Tus Home
Každopádně tohle by se mělo řešit mazáním configu. Jestli už to nemáš, tak sem pro unban.
Moc se v tom nevyznám (mazání configu) ale stáhl jsem si CS z kotelny to by mělo stačit ne?
Nekromancer
28-12-12, 21:43
Jestli je tomu tak, měl by jsi UB dostat, jen doporučuji uzavřít config proti přepsání, podruhé by jsi UB dostat nemusel.
E: Jestli jsi nejsi jist, otevři config v textovém prohlížeči a zkopíruj ho sem.
Odisiel zo serveru po tom ako to napisal takze cfg som zmazat nemohol. Uz ma UB.
Ano omlouvám se vyplo se mi to okamžitě po banu. Nevyznám se v PC takže nevím co přesně po mě chceš Nekro. Každopádně díky
Nekromancer
28-12-12, 21:58
Já po tobě nechci vlastně nic :D
Jen Ti dávám možnost, jak zabránit tomu, aby ti někdo config upravil. Pokud si najdeš složku s hrou (Např. by to mohlo být C:\Program Files\Couter Strike či tak), a klikneš pravým tlačítkem, vybereš vlastnosti, a zaškrtneš Jen pro čtení, tak nebudou umožněny změny.
Jo tak, chápu:) tak díky moc.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.