Zobrazit normální verzi : Žádost o práva na portálu kotelny
3k a Jerry
30-06-11, 22:20
Žádost o práva
Rád bych vás požádal o práva na servrech kotelny.
Je mi 15 a hraji Counter Strike 1.6 asi od svýh 10 let.
Hraji pouze na servreh kotelny. Na kotělně hraji asi od 12 let s nějakou tou pauzou.
Nejčastěji hraji na: Zombie , Zombie 2 , Knife a občas Deathrun.
Originální steam bohužel nemám, je to kvuli tomu že mě CS funguje s kotelna patchem.
Rád by jsem se stal adminem kvůli tomu že: Nemám rád když se na nějakých servreh objevuji hackeri [cheateri] , kteří mají zapli SH , WH , AB .. atd .. a já jen bezmocně přihlížím tomu jak si nás tam vychutnávají.
Také bych chtěl zamezit uřážejícím nadávkam , které jsou na dením pořádku.
Moje slabé stránky jsou: Gramatika , nemám original stream a jeden prohřešek na admina.
To je z mé strany vše děkuji že ste si to přečetli a klidně se můžete ptát nebo psat své názory..
S pozdravem
3k a Jerry
Steam je nutnosti.
Musis mit vic prispevku tady na foru, protoze muzes patrit mezi ty, co si reknu "zkusim to, treba to vyjde".
chmod a+x /bin/laden
30-06-11, 22:29
Kup si cs1.6 přes steam, v letní akci ho pořídíš za pár šušňů.
3k a Jerry je tvůj in-game nick? Ten neznám a to na ZM trávím docela dost času...
Předpokládám že nemáš žádné zkušenosti s AMX - jinak by jsi je uvedl - takže zřejmě nemáš šanci. Kotelna je příliš velký server na to, aby se na něm admini teprve učili...
Tak ja bych teda jeden dotaz mel: To si delas prdel ne?
Cetl jsi vubec podminky? Proc tady rovnou nekdo nenapise: Dobry den, jmenuji se Janko Hrasko, csko vidim poprve v zivote, je mi 15 let. Jestli mam steam? Absolutne netusim co to je, ale muzu rict, ze jsem byl nekolik let v africe kde jsem cesal zebry, nosil zradlo slonum, pomahal rodit male tygriky a podobne. Fakt nevim co to je amx, ale muzu vam poskytnout zdarma kurs cesani divoke zvere a pleteni kosiku. Dekuji za precteni a doufam ze se brzy potkame jako kolegove!
3k a Jerry
30-06-11, 22:32
T: Myslel jsem to celkově ..[Na všech servreh] Ten original steam bych mohl mět ale bohužel sním mě to nejede co jsem zkoušel naposledy ..
Trsak: Již jsem měl učet na foru ..nic jsem nepsal většinou jen sledovat a ktomu jsem stratil udaje.
Dnes jsem si založil noví acc a snažím se co nejvíc zapojovat..
Děkuji že ste napsali
vedouci venny
30-06-11, 22:32
Zero bavil jsem se tu i s Martiiim na chatu tu na forum s tímto uličníkem.. Jinak musím se přiznat že taky nemám originální stReam jako ty :(
Jak ti to s nim nemuze jit? Je to uplne stejne jako ns CS....
3k a Jerry
30-06-11, 22:36
chmod:Nyní mam před tím jmenem ještě jmeno klanu .. Ja myslim že jsem celkem známí asi tak 4 až 5x jsem za den nejlepší hráčem na ZM2 serveru..
Zero: Jmeno jsem rači nezminoval aby si me nehledali nekde na fb.. a csko nevidim poprve ..v africe jsem též nebyl ..ale děkuji za upřímnost vážim si toho ..
3k a Jerry
30-06-11, 22:37
Trsak: Měl jsem to pučene od spolužaka jednoho ale ten disk byl dost poničeny, <starší vydání>..Mám ješte jednoho znameho od ktereho bych si to mohl zapůjčit..Ale myslím si že to nepomůže, ale za pokus to stojí.
Tak ty ses borec, mas steam CS na CDcku? Wow, sem nevedel ze to prodavaj primo na CDckach
vedouci venny
30-06-11, 22:44
Jerry ty si ještě nepochopil že nikdy nestáhneš originální hru..?
3k a Jerry
30-06-11, 22:44
Trsak: Ne tam je tako ta hra a ten kod ktemu ..
Nechápu, když si někdo založí thread o práva a nepřečte si podmínky přijetí, kdyby sis je přečetl, tak ušetříš náš i svůj čas.
Jinak žádost je napsaná pěkně. btw. co máš za PC, že ti tam nejde steam ?
3k a Jerry
30-06-11, 22:46
Venny: Ja furt myslim pravý steam..[koupený]
Ale jak vidím , zřejmě je to tu plno katů a každý kdo by chtěl nečím pomoc tomuto servru je hned odsouzen..
Tak to mi vrta hlavou, jak si to chces zapujcit
vedouci venny
30-06-11, 22:47
Koupený steam který má tvůj kámoš.. Ti ho půjčí a myslíš si že ten kód ti taky půjde?
3k a Jerry
30-06-11, 22:48
Zeus: četl jsem je mnohokrát a řek bych že téměř vše splňuji..Mám přeskladany počitač ze stareho na nový a jsou tam součástky na pul staré, tak to někdy dělá neplechu.
3k a Jerry
30-06-11, 22:50
Venny a Trsák : Já se příliš v originál steamu < koupenem > přiliš nevyznám, protože jsem ho zatim nepotřeboval..Co neni muže být.
A co jsem tu tak zjistil tak ten [koupeny steam] je jen proto, aby se mě na to nekdo nedostal a neměl stejná práva.
chmod a+x /bin/laden
30-06-11, 22:51
Venny: Ja furt myslim pravý steam..[koupený]
Ale jak vidím , zřejmě je to tu plno katů a každý kdo by chtěl nečím pomoc tomuto servru je hned odsouzen..
My nejsme kati, jen se ptáme. Od budoucího admina se předpokládá, že si podá žádost splňující podmínky a zodpoví na doplňující dotazy. Ptáme se právě proto, abychom zjistili, jak umíš odpovídat, co o counter strike víš, jestli by jsi vůbec byl schopen zastávat pozici admina na portálu, kde ve špičce hraje 400 playerů. Určitě uznáš, že zjistit o uchazeči co nejvíce je lepší určitě dříve než-li později.
Z tvých odpovědí zatím moc moudří nejsme, vzhledem k tomu, že nehraješ přes steam, tak se tvé šance blíží k 0%. To je střízlivý názor, žádný ofenzivní výpad.
Fajn, jdi na prázdniny na brigádu a na konci července si kup steam, mezitím nás poznáš na foru, zapojíš se do debaty apod. a potom sem znova napiš.
Nevim, zda to je pro tebe nesrozumitelné, ale v podmínkách je napsáno, že potřebuješ steam ( vlastní ).
vedouci venny
30-06-11, 22:56
Celkem zamotává hlavu :D
3k a Jerry
30-06-11, 22:56
Chmod: Děkuji za odpověd ..U něj mě jen zarazilo že se hned do toho tak opřel..
Zeus: Určitě se ozvu moc vám děkuju ..:)
3k a Jerry
30-06-11, 23:00
Když jsme ješte u toho steamu ..Neznáte nějakou stránku, kde víte že to prodáváji levně děkuji..
Když jsme ješte u toho steamu ..Neznáte nějakou stránku, kde víte že to prodáváji levně děkuji..
http://www.steamkey.cz/counter-strike-1-6-steam/
3k a Jerry
30-06-11, 23:02
Z: J teď jsme taky na to koukal.. Ty steam klíče mají všechny stejnou cenu nebo se to dá sehnat někde levněji ?
Já měl pocit že jsem to někde vyděl za 150 kč.
Vrat se do reality :-)) jedna poznámka, ta hrubka mě trhá oči :D :-) ( vyděl ). Většinou stojí všechny stejně, popř. je tma rozdíl pár desítek Kč.
EDIT: nebo tady http://store.steampowered.com/app/10/
3k a Jerry
30-06-11, 23:28
Z: Díky , sry za chybu ..spěchal jsem zavřít okno ale nebudu se vymlouvat..pravopis mě stejně nejde :D
No chápavý, aspoň že tak. Skús to za mesiac, dva.
Inak by ma celkom zaujímalo aký nick si mal pred tromi rokmi na Kotelne a na akom serveri si hrával?
3k a Jerry
30-06-11, 23:41
CH: Nicku bylo spoustu ..Například xDonx , Smoulicek - bylo jich hodně měnil jsem to furt jak semnu mlátila ta puberta :D :D , a na kotelně jsem ve dvanácti hral Deatmach + Clasic , pak roční pauza a hrál jsem dlouho Gun game, které mi celkem šlo a nakonec jsem skončil na zombie servru 2.
Vubec neresit a kouknout na chat archiv - tenhle krypl resi, jak se nataci demo a jak ma poznat hacky a dela to na sedlyho strance, coz je myslim na BAN, protoze sedly.
Moje stránka je tak kryplovská že už na ní radši ani nelezu...... No nic...neřešit...jde se dál....
3k a Jerry
03-07-11, 21:14
Ufousek: Krypla si odpusť .. Každý v životě se někdy neco učí ..
Takový věci se uč předtím, než si požádáš o práva, jsou pro admina docela zásadní...
n0 thanks, ja si tak nejak na toho krypla zvykl. A navic, ty krypl proste jsi...
vedouci venny
03-07-11, 21:15
To víš no KRYPL sem a KRYPL tam
3k a Jerry
03-07-11, 21:18
Jn ty ses asi v životě nic neučil a nikdys nepotřeboval poradit ..
Jn ty ses asi v životě nic neučil a nikdys nepotřeboval poradit ..
Presne tak, jak se rika, uceny z nebe nekdy spadne..
3k a Jerry
03-07-11, 21:27
Taky se říka: Pomáhej blížnímu svému :D
Jelikoz nejsi muj blizni, muzes si vybrat, jestli na tebe hodim bobek nebo napisu dalsi ultrakrutej post, za kterym napise 150 lidi "154841919+ SI HUSTI".
3k a Jerry
03-07-11, 21:33
beru ten bobek ..
vedouci venny
03-07-11, 21:45
DVa za cenu tří?
3k a Jerry
03-07-11, 21:51
husty se píše s tvrdým :D aj kdyby si to napsal schvalně tak co :D hy chy ky ry dy ty ny tam se píše tvrdé Y :D
husty se píše s tvrdým :D aj kdyby si to napsal schvalně tak co :D hy chy ky ry dy ty ny tam se píše tvrdé Y :D
self headshot :D
vedouci venny
03-07-11, 21:53
Jerry nepochopil ;))
3k a Jerry
03-07-11, 21:58
Já nikdy nic nechápu ..
vedouci venny
03-07-11, 22:03
Ale tak stává se kotelna vychovává drsný chlapáky ale já mezi ně bohužel nepatřím :(
3k a Jerry
03-07-11, 22:04
možná už budu mět steam klíč :D
3k a Jerry
03-07-11, 22:23
Ale je mě to stejěn na prd :D
Moje rada: Kup si steam, nahraj ňákých třeba 500 hodin, nesnaž se dělat krypla a nadělej si trochu respektu.
3k a Jerry
03-07-11, 23:24
dík za radu no :)
vedouci venny
03-07-11, 23:35
REspekt si za peníze nekoupíš
nesnaž se dělat krypla
poraď jak na to :D
3k a Jerry
04-07-11, 11:30
Jako na tem koupenem steamu si mam nahrát 500 H ?
Jako na tem koupenem steamu si mam nahrát 500 H ?
Ne, na stahnutem STEAMu si mas koupit CS 1.6 a tam nahrat 500 hodin..
3k a Jerry
04-07-11, 11:34
Ufousek tak jako na normalním stahlem jsem nahral přes 500h učtiě ..
Jezis.. Proste si kup orig. Counter Strike 1.6 pres program steam, hraj tak rok, dodelej zakladku a pak sem napis zadost o prava. Cyaao.
vedouci venny
04-07-11, 12:26
Určitě daj scree..
3k a Jerry
04-07-11, 12:53
Ufousek hrají už neaky ten rok a mám čerstvě dokončenou základku..
Fakt? U toho hraní nevim, ale u té základky tomu zatím nic nenasvědčovalo...
První stupeň?
3k a Jerry
04-07-11, 13:44
odky se vychází základka v prvním stupni ?
UFOusek, dik tarde
3k a Jerry
10-07-11, 22:05
UFOUSEK .. nwm proč ale asi nikdy nepochopím ..co se ti právě honí hlavou ..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.