Zobrazit normální verzi : Reklama -----> Bann na 56 dní =D
LaDDySpeLL =)
02-07-11, 16:32
Ahoj já vím že jsem dělal reklamy na něco jsem klikl a nevím proč mi to dělalo .... Tak jsem šel na csko.cz a dal jsem Ban list a tam byl jeden týpek dostal ban na 1 den za reklamu a ja dostanu na 56 dní? proč????? není to fér omg
LaDDySpeLL =)
02-07-11, 18:00
A jak to mam dát pryč?? =(
Otevři si v cstrike config.cfg a vymaž si tam všechny nabindovaný reklamy, potom dej uložit
rozdavame panenstvi však koho napadne takový nick šimi :D
LaDDySpeLL =)
02-07-11, 18:28
Tak ja sem tě viděl/a tak jsem myslel že mi dáš PERNAMENTKU tak jsem šla pryč ale kdybych prišel na knife tak mi stejně nešlo psat tak bys mi dal/a ban =) tak není co dělat no =(( se unudím k smrti
Ted nevim, zda jsi holka nebo kluk :D Jednou píšeš v ženským rodě a v druhým v mužským :D :D
LaDDySpeLL =)
02-07-11, 18:32
a stejně jak otevřu confing tak mi to píše [Archiv ma bud neznamy format nebo je poškozen ^] =(( help
LaDDySpeLL =)
02-07-11, 18:38
Ok tak jsem ON ty taky jsi měl simi a všichni řikali ře je to kluk no dobre to je jedno.... Tak ja jsem myslel že mi das pernamentku nebo ban a tak jsem šel rychle pryč ....
Unregistered
02-07-11, 18:57
=(
LaDDySpeLL =)
02-07-11, 19:01
Pls dej mi unban j .. jeden typos daval reklamu a ja jsem to okopiroval a dal do consle a pak jsem šel na knife protože ot nešlo a potom už nešlo psat a hazelo to :///////// a mam do 7.7 vip a chci si ho užit a jak vidim asi né :(--
daj sem tvoj config, vymazeme odtial tu reklamu a dame unban. dufam, ze sa to uz nebude opakovat
Unregistered
02-07-11, 19:05
dal jsem si reinstall
Unregistered
02-07-11, 19:08
jinak jaky CONFING
Tak ja sem tě viděl/a tak jsem myslel že mi dáš PERNAMENTKU tak jsem šla pryč ale kdybych prišel na knife tak mi stejně nešlo psat tak bys mi dal/a ban =) tak není co dělat no =(( se unudím k smrti
Sem zmatenej, co seš vlastně zač ?
@Smile: (Je to hermafrodit.)
To si jen Traktor vzpomněl na mě a na moje číslo za jménem, tím to bude. :D
a stejně jak otevřu confing tak mi to píše [Archiv ma bud neznamy format nebo je poškozen ^] =(( help
counter strike 1.6 -> cstrike -> config.cfg přejmenuj na config.txt a v texťáku vymaž ty reklamy ;) gl.
counter strike 1.6 -> cstrike -> config.cfg přejmenuj na config.txt a v texťáku vymaž ty reklamy ;) gl.
Nemusí přejmenovávat, poznámkovej blok otevře .cfg...
Nemusí přejmenovávat, poznámkovej blok otevře .cfg...
Ale jemu asi né.
Jsem asi hovado, ale priznal se k umyslne reklame. Ban nerusit, ale je to na traktorovi.
Dobrej tip je, mít config.cfg nastavenej "jen pro čtení". To zamezí tomu, aby ho jiný servery otevíraly a vepisovaly do něj svoje reklamní hlášky. Respektive je do něj vepíše, ale config.cfg se s nima pak neuloží. Vysvětluju to blbě, ale prostě to funguje.
Ale jemu asi né.
Pokud nikdy předtím .cfg neotvíral, tak mu to vyhodí tu tabulku, že má vybrat program pro otevření a pokud vybere poznámkovej blok, tak mu to otevře...
killer-savage
03-07-11, 10:41
dal bych sem original config z cska ze nech si to vymeni ale unban uz ma takze.....
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.