Zobrazit normální verzi : žádost o UB - Sdílená IP
Ahoj, mám sdílenou IP od providera tak prosím o UnBan. Pár let jsem nehrál, tak jsem si to chtěl zkusit a ejhle... :confused1:
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 52399)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): [GK]GanjaHorse
[AMXBANS] Tvuj nick: Awandalor
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(0):
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:2087760366
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 194.12.32.66
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 194.12.32.66
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: 514Pro
[AMXBANS] Server: csko.cz | War3FT 2
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen
Na tuhle IP adresu jsou 2 bany wallhack.
Btw, ten ban byl udělen 6.1.2013 - Takže nám lžeš.
V tom případě jsem si z uložto stáhl CSko s wallhackem... jak ho najdu a odstranim? Když hraju s botama tak skrz zdi nevidím.... Jak admin pozná wallhack? Ja jsem si dnes ani jednou na serveru nevystřelil.... resp. když jsem se připojil a objevila se mi nabídka na výběr týmu, tak mě server kicknul. Tak mi není jasné za co jsem dnes dostal ban, když jsem si ani nevybral tým :D
Montty non skill
06-01-13, 14:10
csko s wh...... :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Na co dnes hráči nepřijdou....
Jo a dodej skutečný výpis console, ne ten co jsi upravil.....
Můžete do mě přestat rýpat a vysvětlit mi to?? V životě jsem nepoužíval při hraní her on-line cheaty... krom Diabla 2 s kamaradama na lance ale to je 8let zpátky a nacheatovany postavy jsme měli všichni.... nevím jak se wallhack používá... Když jsem hral Call of Duty: United offensive (taky už několik let zpátky) tak jsem cheaty nepotřeboval...
EDIT: S cheatama by mě to asi nebavilo... myslím se že z toho už jsem vyrostl...
Zkoušim sem vložit screeny ale asi mi to nejde
No, věřím že tu máte dost problému s puberťákama a proto se ke mně chováte tak, že nejdřív jsem lhář a pak ještě podvodník, pač jsem blbě okopiroval vypis z konzole... no máte pěknou vizitku pánové admini. Musím do práce mám pohotovost a taxik co nám jezdí v Peci odmítá startovat tak se jdu podívat co mu je. Večer se sem snad něak dostanu tak doufám že to nějak dořešíme..
Dnesni ban je odemne pro GanjaHorse, kazdopadne politika Kotelny je, ze bany na sdilene IP adresy se neodbanovavaji.
Montty non skill
06-01-13, 15:01
1. používej edit
2. dej sem skutečný výpis console a ne ten co jsi upravil
3. budeš si muset pořídit originální hru a ne jen kradenou verzi
.......sdilene IP adresy se neodbanovavaji.
Já jsem na metropolitní síti která má přes 4300 uživatelů... Asi nejedeme všichni na jednu IP ale i tak je to trošku nefér...
Já jsem výpis z console nijak neupravil, dal jsem sem i screen...
Vzhledem k tomu že se nemám v plánu něak více aktivně věnovat CSku neplánuji ho ani kupovat... chtěl jsem si jen po pár letech zahrát on-line. No nic zkusím jinej server snad tam nebude IP Ban... Mějte se tady a děkuji za Váš čas.
Csko na steamu v vanocnim vyprodeji stoji 2 eura... http://store.steampowered.com/app/10/
Myslim, ze muzeme lock, neni k tomu asi vic co dodat.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.