Zobrazit normální verzi : stížnost
dostal jsem ban na knife (noze) moje meno ve hře lool best a mám stem prosim dejte mi unban yato že se mne sekl počitač
3k a Jerry
04-07-11, 19:35
Sekl počítač jo ? .. Tady nejsi na csku - tady už <Z,Y> funguje normálně ...
Nemáte někdo demo at se mu to dá dokázat ?
http://csko.cz/forum/showthread.php?429-Jak-po%C5%BE%C3%A1dat-o-unban
Tady máš návod co by měla obsahovat žádost tohoto typu ..
prosim veřejně se omluvym a us se to nestane
Nevím ale borec si na mě bude prej stěžovat... Byl nejdřív na NS když měl SH.. Pak jsem mu dal i na steam ban za obcházení banu..seš retard lool beste, tak už to pochop a běž pryč. Teda, ještě napiš tu vtipnou žádost o unban nebo stížnost :D:D:D:D:D.
tak to si dobře uhádl :DD
prosim odvolate ten ban kdzž se omluvým
Ty se radši vrat zpátky na ZŠ !
3k a Jerry
04-07-11, 19:39
Já sem ti říkal že tady <Z,Y> funguje normalně že už to neni jak na csku..
Tomáš S - Opravdu ti je 18 let ? Popravdě ..
je mi 18 simi když se omluvym muyu tam hrat prosim
prosim omluvým se ti prosímm dej mne unban prosim us se to nikdy nestane mam dneska steam a kotelna je nejlepsi bavz mne to na kotelne
3k a Jerry
04-07-11, 19:44
T : :D, ted jsem shlédl to demo a nevypadá to na seknutý počítač :D
Tomáš S : Nesnaš se, nemá to cenu ..Jsou proti tobě jasné důkazy že si použil speed hack..
a kdzš se přiynam omluvým budu tam moctt prosim
omluvím dáš mne simi ten unban kduž se omluvím je to nejlepší server bavý mne to tam simi prosim
3k a Jerry
04-07-11, 19:47
Kamo když me dáš steam klíč tak se za tebe přimluvím co ty na to ? :DD <fun>
prosim omluvým se ti prosímm dej mne unban prosim us se to nikdy nestane mam dneska steam a kotelna je nejlepsi bavz mne to na kotelne
No do pici...
a traktor kdýž se omluvím budu moct hrát je to nejlepsi server bavý mne to na nem prosííííííím
3k a Jerry
04-07-11, 19:50
Přiznát se nemusíš mame demo, které to jasně dokazuje ..
3k a Jerry
04-07-11, 19:50
Moc nespamuj nebo dostaneš ban za spam na forum a už se toho nikdy nezbavíš ..
Von je to docela funny fail, v pondeli koupit steam a v pondeli dostat ban..
simi prosííím fakt uš se to nikdz nestane klidne se tadz strapnímm
3k a Jerry
04-07-11, 19:52
JJ ale taky kotelna néni první ani poslední český portál tak ty svoje hacky může jít zkoušet jinam ..
Tomáši S : Co je ti ? Už jsme ti vysvěttlit že tu nejsi na csku takže Z a Y funguje správně ..
Nejseš třeba nemocnej ?
j simi prosím klidne se tu strapním omluvým se ti prosíím
3k a Jerry
04-07-11, 19:58
Máš přemýšlet než něco uděláš .. Ted stim již nic neuděláš .. Bohužel ..Kdyby si nepapuloval tak mšá ban jen na 112 dní, ale protože si založil dvě témata a ani ses nepodívl na vzor jak se to má psát tak máš trvalý ..
simi ma rozum na rozdil od nekoho, a proto unban necekej
hej simi pude ten unban na taky steam
hej simi pude ten unban na taky steam
Zavolal jsem Kotlovi, unban dostanes az kdyz reinstallujes hru a smazes ucet tady na foru.
3k a Jerry
04-07-11, 20:03
Dejtemu už nekdo ban nebo si neco udělám..
takže kdyš se strapnim tak i na to steamu budu mít 112 dní a sprostý slova sem mužou
prosim ddej mi ho i na steamu klidne na třištvrě roku prosím
ok a nešlo bz to na tom steamu ale i tak dík že tam budu moct ya pár mněsícu hrát
takže kdyš se strapnim tak i na to steamu budu mít 112 dní a sprostý slova sem mužou
Ty uz ses ztrapnil dost :D kamo, ses bezkonkurencne nejvic retardovanej member na tomhle foru, tebe a tvych 22 kokotich prispevku dlouho nikdo netrumfne, protoze sou vsechny do jednoho proste epax
Skus Kotlovi poslat pár tisíc kč třeba ti unban dá :D
Ty uz ses ztrapnil dost :D kamo, ses bezkonkurencne nejvic retardovanej member na tomhle foru, tebe a tvych 22 kokotich prispevku dlouho nikdo netrumfne, protoze sou vsechny do jednoho proste epax
Jak tě nemám rád, tak tohle je trefný...Takovýho retarda už sem tu dlouho neviděl...
Skus Kotlovi poslat pár tisíc kč třeba ti unban dá :D
... Kotlovi nebo me
Tobě bych nedala ani korunu :P :D
To si rekneme doma vecer mlada damo..
Dobře milý, připravím večeři pro 2 :D
chmod a+x /bin/laden
04-07-11, 20:43
taky bych něco sněd
Dnešní ryba je Pstruh ŕ la crčme, přeji dobrou chuť!
Místo žádost o unban z toho uděláme novej chat ne ? Takovej pokec.. Stejně ty žádosti o unban jsou v 90% lži, kecy a blbosti od trapných malých dětí.
nie
bezte z flejmovat zadosti o admin prava, tady se kram zavira
Takze ty si prej klidne papas rohlik s pomazankou a ja hladovim...
simi hrajes metin 2
a já myslel že už to hloub nejde :D
Marti tu není, no nevadí, zastoupím ho.
!!!ŽÁDOST SE ZAMÍTÁ!!!
on se zamit sam zalozenim tematu..
tolik spamu za tak krátkou dobu :D
Ale on hrát pořád může :D Ale ne tady :D .
S NS můžeš hrát třeba na Gay****** . Hodně štěstí. A pozdravuj je :D
Potřebuje toto další komentář? Pokud mu je vážně 18 let, tak já jsem asi osel. Otázka zní, kdo na mě každé ráno kouká v tom zrcadle?
Potřebuje toto další komentář? Pokud mu je vážně 18 let, tak já jsem asi osel. Otázka zní, kdo na mě každé ráno kouká v tom zrcadle?
.. Prece ja. Celej svuj zivot ziju ve tvym zrcadle. :(
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.