PDA

Zobrazit normální verzi : Posilovna

Strany : 1 2 [3] 4 5

3k a Jerry
28-11-13, 17:43
Nějak druhej den hledám pěknou tyčku a zatím nejlevnější jsem našel tohle
http://www.vyprodeje24.cz/modules/onepagecheckout/order-opc.php
Co na to říkáte ? :/ Co je v tom za extra rozdíly když je to víc ohnute ?

vedouci venny
28-11-13, 19:58
hm http://www.vyprodeje24.cz/modules/onepagecheckout/order-opc.php

ixtyn
28-11-13, 20:17
radsi vyprazdnil kosik, jeste by se prohnul pod tou tarchou

znedlob
28-11-13, 22:21
http://csko.cz/d/9alyFdim

Zatim to neni ono, ale pořád je prostor se zlepšovat :)

Slunicko
29-11-13, 13:49
http://csko.cz/d/9alyFdim

Zatim to neni ono, ale pořád je prostor se zlepšovat :)

Jak dlouho cvičíš?

3k a Jerry
29-11-13, 14:27
špatnej odkaz promin :D
http://www.vyprodeje24.cz/vzperacske-tyce/130808-vzperacska-tyc-120-cm-ohybana-o-30-mm-spartan.html

znedlob
29-11-13, 17:30
Prsa od léta, záda taky a biceps od září. Necvičim pravidelně, prostě když se mi chce tak na to jdu. Nohy cvičim na fotbale při tréninku, takže neni třeba.

Slunicko
29-11-13, 18:18
Prsa od léta, záda taky a biceps od září. Necvičim pravidelně, prostě když se mi chce tak na to jdu. Nohy cvičim na fotbale při tréninku, takže neni třeba.

Tak na ten čas, je to pěkný, jen tak dál :)

znedlob
29-11-13, 19:09
Do léta bych se chtěl zbavit tý vrstvy na břiše, ale je to ta nejtěžší část.
A rodiče mi to nijak neusnadnujou. Břicho vytvarovaný mám , ale neni to pod tim vidět... :/

Slunicko
29-11-13, 19:52
Do léta bych se chtěl zbavit tý vrstvy na břiše, ale je to ta nejtěžší část.
A rodiče mi to nijak neusnadnujou. Břicho vytvarovaný mám , ale neni to pod tim vidět... :/

Být tebou, tak naopak ještě víc přiberu, což ti rozšíří všechny partie a pak to vyrýsovat, dát si třeba na 3 měsíce lehčí objemovku, taky jsem teď četl časopis, tuším se jmenuje Fitness and bodybuilding a viděl jsem tam objemový jídelníček, který fungoval na základě zvyšování kalorií po 500 na tejden, začal první týden na 3000 kaloriích a končil na 5000, možná ho taky zkusím ;)

znedlob
29-11-13, 20:28
Tomu se právě chci vyhnout, jako malej jsem byl tlustej, takže se k tomu už nechci vracet ;)

Slunicko
29-11-13, 20:33
Tomu se právě chci vyhnout, jako malej jsem byl tlustej, takže se k tomu už nechci vracet ;)

Hah, zrovna nedávno jsem četl, že děti, co byli tlusté v dospělosti posilují, protože se cejtí pak nějak špatně, já nechci nic říkat, ale byl jsem taky cvalík :D

3k a Jerry
29-11-13, 20:40
Hah, zrovna nedávno jsem četl, že děti, co byli tlusté v dospělosti posilují, protože se cejtí pak nějak špatně, já nechci nic říkat, ale byl jsem taky cvalík :D

Mět břicho s přejidani nebo špeky z nic nedělani a klikani je taky rozdil :/
Každopádne je z čeho dělat, pro začátky určite lepší než mět jen kost a kůži..
Ale začínat zase když máš 80kg a nedáš pořádně met kliku taky neni nic jednoducheho žejo ..
E:
Btw když si začal s tím jidelníčkem nenarazil asi nikdo na jidelniček pro vegetariany ? :D
Ja nemužu najít nic normalniho :/ Našel jsem nějake, ale kolik surovin z toho vubec nebylo dostupne na moravě a vubec v Čr ..

Slunicko
29-11-13, 20:42
Jinak ať se tu rozvážě nějaká konverzace mezi více lidma, tak jsem si připravil otázku, kdo je v tomto oboru váš velký vzor? Samozřejmě okrem mě.. :D :D

Pro mě to byl do nedávna Son of Zeus, ale jak se čas vlekl, tak už jsem ho pomalu dotahoval a motivace klesla (myslím Zyzze) teď jsem přešel na mocného Lazara Angelova, pátý muž svého jména, pro mě opravdu nejlepší vzor a věřím, že motvace bude trvat hodně dlouho, než ho doženu :)
Prostě krása na to koukat, jen si představte, co pro to všechno musel obětovat, je to pán s velkým L.
http://i41.tinypic.com/28alq3b.jpg

Slunicko
29-11-13, 20:45
Mět břicho s přejidani nebo špeky z nic nedělani a klikani je taky rozdil :/
Každopádne je z čeho dělat, pro začátky určite lepší než mět jen kost a kůži..
Ale začínat zase když máš 80kg a nedáš pořádně met kliku taky neni nic jednoducheho žejo ..
E:
Btw když si začal s tím jidelníčkem nenarazil asi nikdo na jidelniček pro vegetariany ? :D
Ja nemužu najít nic normalniho :/ Našel jsem nějake, ale kolik surovin z toho vubec nebylo dostupne na moravě a vubec v Čr ..

Hele, znám jednoho vegetariána, kterej celkem slušně cvičí, jmenuje se Myslím Frank Medrano, možná když nějak spojíš ten jídelníček s jeho jménem v googlu, tak ti to něco najde ;)

http://www.youtube.com/watch?v=RFPsvF3UOdo

3k a Jerry
29-11-13, 20:47
Neni on nahodou vegan ? ne vegetarian ?

Slunicko
29-11-13, 20:50
Neni on nahodou vegan ? ne vegetarian ?

Kdo se v tom má vyznat? Já odsuzuji lidi, co nejí maso :D Je mi jedno to či to, víš, podle mě je to zbytečný, v pohodě beru ten názor, ale když chcou chránit zvířata a na světě je nějakých 7 miliard lidí a těch 6,5 miliard lidí to maso stejně jí, tak proč si to otrhávat od pusy? vždyť jsou na to ty zvířata pěstovaný, jako neříkam, já mám zvířata rád, jak na talíři, tak na hlazení ale ten názor nepochopím :)

3k a Jerry
29-11-13, 20:53
Vegetarian - neni pouze maso
Vegan - maso + živočisne produtky .. mleko , vajíčka apod .
K ostatnímu se vyjadřovat nebudu, protože by se všichni stejně do mě pustili, ale to je jedno ide mě ted o tohle ..

Slunicko
29-11-13, 20:55
Vegetarian - neni pouze maso
Vegan - maso + živočisne produtky .. mleko , vajíčka apod .
K ostatnímu se vyjadřovat nebudu, protože by se všichni stejně do mě pustili, ale to je jedno ide mě ted o tohle ..

Proč by se tu do tebe někdo pouštěl? kvůli životnímu stylu? To by musel bejt řádnej debil ;) Každej jsme nějakej a beru každej názor i když se mi nelíbí a nesouhlasím s ním ale beru to, já třeba nejím houby, protože je mám rád.. :D :D

3k a Jerry
29-11-13, 20:58
Tak já zas krom maso všechno jím, takže bych byl vyb1ravej se rozhodně říct nedá teda ješte kapustičky :D
No posledně jsem tohle řešil v chatu a hučelo tam do mě minimalně 10 lidí, takže vím že jsem tu asi jedinej vegetarian :)
Každopádně pořádnej jídelníček jsem nenašel a ani pořádne nevím čeho bych měl kolik mít a zas 10 hodinove uvahy o tom co je pro mě správne jsou taky trošku mimo mě ..

znedlob
29-11-13, 21:24
Nevim proč, ale pro mě je vzor The Rock
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1375882_10152011433799384_60724592_n.jpg

A pak Adam Raw :))

Jinak ještě, mě nedělá problém nabrat svalovou hmotu (sám vidíš), ale pro mě je problém se zbavit té tukové vrstvy. Navíc cvičim sám a doma. Poblíž nemám žádnou posilku.

Eso./digl
29-11-13, 21:32
Tak já zas krom maso všechno jím, takže bych byl vyb1ravej se rozhodně říct nedá teda ješte kapustičky :D
No posledně jsem tohle řešil v chatu a hučelo tam do mě minimalně 10 lidí, takže vím že jsem tu asi jedinej vegetarian :)
Každopádně pořádnej jídelníček jsem nenašel a ani pořádne nevím čeho bych měl kolik mít a zas 10 hodinove uvahy o tom co je pro mě správne jsou taky trošku mimo mě ..

Preco si vegetarian? Dost by ma to zaujimalo ako si k tomu prisiel. Len tak si prestal zrazu jest mäso alebo to mate v rodine?

vedouci venny
29-11-13, 21:39
http://www.kulturistika.com/20-tipu-pro-vegetariany

3k a Jerry
29-11-13, 21:49
http://www.kulturistika.com/20-tipu-pro-vegetariany

Parádní stránka, dozvěděl jsme se že většinu z toho co jsem dělal byl přesnej opak toho co bych dělat / jíst měl :D

vedouci venny
29-11-13, 22:08
otazka peti vterin na googlu but no hate plz

3k a Jerry
29-11-13, 22:41
Si šikovnej :drinks::in_love:

znedlob
30-11-13, 16:10
Jaký máte názor na sacharidovou dietu? Konkrétně s rýží?

Toreto
30-11-13, 16:21
Jaký máte názor na sacharidovou dietu? Konkrétně s rýží?
Kamarát to mesiac držal a nevydržal. Denne počítal tie sacharidy a po mesiaci žiadna zmena. Finančne to bolo tiež ťažšie.
Aj keď je dosť možné, že to nebral moc vážne.. behávať popritom chodil len málokedy a celkovo sa mu do tej diéty nechcelo.

Slunicko
02-12-13, 09:12
Ráno byly vločky v 7:00 150g

Po dlouhý době jsem dostal chuť na hranolky - svačinka

v 9:00 - 250g masa (kuřední prsa) a 300g hranolek z penny :D a nějaký to rajčátko :)

http://i39.tinypic.com/2luqmj4.jpg

11:00 tvaroh 250g

13:00 Těstoviny s masem a sýrovou omáčkou

15:00 protein, gainer creatin

16:00 nakopávač + trénink
Po tréninku banán + gainer a po 30ti minutách protein

Hraju nahej
02-12-13, 12:57
Ty hranolky vypadají hrozně :D Když už, tak domácí.

Slunicko
02-12-13, 15:06
Ty hranolky vypadají hrozně :D Když už, tak domácí.

Ale komu se s tím chce dělat? Jednou za čas si to můžu dovolit.. :D a taky možná pro to, protože můj skill ve vaření je někde u bodu mrazu :D

peta
02-12-13, 16:10
Slunicko, nemusíš dělat chutě sakra :D. Nechceš mi taky někdy něco dobrého uvařit? :D

Slunicko
02-12-13, 16:12
Slunicko, nemusíš dělat chutě sakra :D. Nechceš mi taky někdy něco dobrého uvařit? :D

Já to ale neumím :D to jen vemeš, hodíš na pánev a doufáš, e to nespálíš tak moc, aby se to dalo jíst.. :D :D

peta
02-12-13, 17:01
Pěkný popis, ale i tak děkuji :D. Třeba tím návod k přípravě někoho i inspiruješ a bude taky vařit.. :D

Já to ale neumím :D to jen vemeš, hodíš na pánev a doufáš, e to nespálíš tak moc, aby se to dalo jíst.. :D :D

Eso./digl
02-12-13, 20:40
Tiez si mi narobil strasne chute :D ale chcel by som sa spytat na ten tvaroh. Mas ho domaci alebo z obchodu? Ak z obchodu kolko % si kupujes? :)

Slunicko
02-12-13, 20:55
Tiez si mi narobil strasne chute :D ale chcel by som sa spytat na ten tvaroh. Mas ho domaci alebo z obchodu? Ak z obchodu kolko % si kupujes? :)

Z obchodu, nízkotučnej - největší množství bílkovin ;)

Joseph
02-12-13, 22:27
http://i2.ytimg.com/vi/US91-W5OX6g/0.jpg jednoznačne Zyzz. Idú vianoce takže sa tiež asi moc nebudem držať a doprajem si.. ale po novom roku zas totalit. režim :D dúfam že v lete sa už budem po kúpaliskách pretrčať aspoň s polovice taký ako zyzz :D

See me
02-12-13, 22:36
Ahojte hele chci se zeptat. Asi měsíc aktivně posiluju ale nemám doma žádné proteiny ani nic podobného. Takže se chci zeptat, když si koupím proteiny, jestli mi rychleji přibudou svaly? Nemám stim žádné zkušenosti tak se ptám tady:)
Btw.. Zatím posiluju pouze doma.

vedouci venny
02-12-13, 22:45
Ahojte hele chci se zeptat. Asi měsíc aktivně posiluju ale nemám doma žádné proteiny ani nic podobného. Takže se chci zeptat, když si koupím proteiny, jestli mi rychleji přibudou svaly? Nemám stim žádné zkušenosti tak se ptám tady:)

ne pokud mas dobrou genetiku tak naberes az se do toho dostanes hodne rychle ale prvne to chce pilovat

Joseph
02-12-13, 22:57
tak za mesiac rozdiel ani nečakaj, veľa ludí to vzdá práve preto že ked začne cvičiť tak si myslí že za mesiac už bude Schwarzenegger... ako píše venny chce to čas a chce to pilovat a výsledok a úspech sa dostaví.

peta
03-12-13, 00:35
To jo no, minimálně tak půl roku až rok pak to teprve bude aspoň znát..

tak za mesiac rozdiel ani nečakaj, veľa ludí to vzdá práve preto že ked začne cvičiť tak si myslí že za mesiac už bude Schwarzenegger... ako píše venny chce to čas a chce to pilovat a výsledok a úspech sa dostaví.

Slunicko
03-12-13, 07:19

Nejprve musíš využít svého potencionálu, to znamená, že musíš cvičit na plno takových 7 měsíců a pak až začít užívat nějaké doplňky :)
aha, už ti to napsali :new_russian:

vedouci venny
03-12-13, 07:31
a mysli se tim drit v posilovne btw pokud nejsi drevorubec teda

Eso./digl
03-12-13, 20:33
Je dobre ked si pred cvicenim rozmixujem/rozmagam 2 banani, cca. 70g tvarohu a 1 jogurt (zvycajne jahodovy) alebo by som to mal jest az po cviceni?

ixtyn
03-12-13, 20:44
po cviceni, abys doplnil energii, bilkoviny

Hraju nahej
05-12-13, 18:39
před cvičením si dej tak max jeden banán, je to lehká energie. Ale jinak před tím cca 2 hodiny nejíst. Nebo jestli chceš před cvičením něco co tě nakopne, standartně se používá kreatin a nebo hellnox, ale ten bych ti, pokud teda necvičíš hodně dlouho nedoporučoval. Je to už hodně pokročilý suplement.

Slunicko
05-12-13, 18:57
před cvičením si dej tak max jeden banán, je to lehká energie. Ale jinak před tím cca 2 hodiny nejíst. Nebo jestli chceš před cvičením něco co tě nakopne, standartně se používá kreatin a nebo hellnox, ale ten bych ti, pokud teda necvičíš hodně dlouho nedoporučoval. Je to už hodně pokročilý suplement.

Nebo čokoládku :D

znedlob
05-12-13, 20:26
Paráda, funguje to :) Za 5 dní ze 76 na 74,5 kg :3

Slunicko
05-12-13, 21:16

To je dobře? :D O čem teď mluvíš?

3k a Jerry
05-12-13, 21:21

Takové skoky mám po vysrání taky :)
Teda když položím pořádnej kabel .,.

znedlob
05-12-13, 21:23
Takové skoky mám po vysrání taky :)

Měřeno vždy po "vyprázdnění" :D

noirbun
06-12-13, 15:00
ja mam take za 30 minut :D

znedlob
06-12-13, 16:34
To je dobře? :D O čem teď mluvíš?

O tý sacharidový dietě :D.

Slunicko
06-12-13, 18:55
O tý sacharidový dietě :D.

Jo táák :D už jsem v obraze o čem to vlastně je? :D co jíš?

znedlob
06-12-13, 20:31
Vlastně jsem do jídelníčku zařadil hlavně rýži místo knedlíků a tak. Vyhýbám se všem jednoduchým cukrům jak jen to jde (spíš umělé, ovoce je povoleno). Pokud mám hlad nebo chuť, vždycky mi pomůže flaška pomerančový mattonky :)
Každý den cvičim (doma), venku je zima, tam mě nedostane nikdo :D.

vedouci venny
07-12-13, 01:56
tak sacharidovy vlyn jsou zalozeny na davkach sacharidu od 50/endk dava i 0) po treba 300g za den s tim ze jednou za mesic mam zraci a s tim ze to malokdo vydrzi protoze 50g sacharidu mas myslim v baleni ten ryzovych chlebicku ci co to je jinak cloveku staci zdrava strava a pohyb a zhubne izty

Slunicko
08-12-13, 13:15
http://forum.ironfactor.cz/viewtopic.php?t=20
jdu to toho :)

Slunicko
08-12-13, 19:48
Co na ten trénink říkáte?

znedlob
08-12-13, 20:51
Vypadá to zajímavě, ale pro mne moc náročné :D. Jdi do toho a pak podej report jak to s tebou vypadá ;).

vedouci venny
08-12-13, 22:28
https://www.facebook.com/PriznaniKulturistu/posts/238993479600626 (y)

Eso./digl
14-12-13, 21:36
Vedeli by ste mi poradit nejake cviky na brucho a prsia? A mam pri tychto cvikoch upravit aj stravu? Dik.

human
14-12-13, 22:11
Ak ti mozem poradit, tak si najdi na google videa, kde to budes mat od profikov a jasne vysvetlene.

Eso./digl
14-12-13, 22:27
Uprimne si necham radsej poradit napr. od Slniecka... ale skusim aj tvoju radu :) viem ze davnejsie tu daval svoju fotku s tehlickami a nemam dovod mu neverit.

Hraju nahej
14-12-13, 23:58
Vizuální návod je vždycky lepší, vidíš tam, jak co máš dělat daleko lépe. "tehličky" jsou výsledek, ale můžeš si u toho taky odkurvit záda. Navíc vyrýsovat břicho není zas tak těžký, stačí prostě ty cviky dělat pravidelně a denně.

Eso./digl
15-12-13, 00:10
Nehodil by mi sem niekto prosim nejake to video ako to robit? Lebo na internete je ich kopa a neviem ktore.. radsej by som to robil podla takeho ktore mate niekto odskusane a fakt sa vam tie tehlicky spravili.

ixtyn
15-12-13, 09:41
http://www.youtube.com/watch?v=MPlnj6Sm12o

Toreto
15-12-13, 09:41
Nehodil by mi sem niekto prosim nejake to video ako to robit? Lebo na internete je ich kopa a neviem ktore.. radsej by som to robil podla takeho ktore mate niekto odskusane a fakt sa vam tie tehlicky spravili.

Tu to máš slovensky a pekne vysvetlené
http://m.youtube.com/watch?v=8DHQyqzhUNA

human
15-12-13, 12:10
Boris je kral. Ma super videa.

Skus toto. Ja som s tym zacinal. http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 Ale nezabudaj, ze najpodstatnejsia je strava. Ked neupravis stravu, tak nikdy mat tehlicky nebudes. To si nechaj tak na februar. Do vtedy naberaj :D

Slunicko
15-12-13, 12:31
http://www.youtube.com/user/tomaslukasfitkoman?feature=watch Tenhle kluk má dobrá videa, mrkni na to, já ho znám osobně, občas si i něco napíšeme, je v celku dobrej a není ani trochu namyšlenej, jako např jeho konkurent Tomáš Klíč, kterej je sice možná o něco lepší, ale ten jeho vypatlanej mozek spolu s tím, jak je namyšlenej, to prostě nejde. Ten kluk ti poradí, všechno zadarmo, je to fakt dobrej chlap! :)

noirbun
15-12-13, 12:39
odjakživa sa hovorí, že tehličky sa tvoria v kuchyni :D

Eso./digl
15-12-13, 13:19
Dakujem vam vsetkym :) teraz ani neviem ktore si mam vybrat.. :D fakt dik!

noirbun
15-12-13, 14:17
to tie cviky musis striedat, po mesiaci,

Slunicko
15-12-13, 14:44
Nemusíš střídat, stačí zvyšovat opakování, nebo zátěž :) Když pojedeš dokola to stejné, tak si tělo zvykne a nedá ti to nic, já to měním po tejdnu :)

Johny Pampeliska
15-12-13, 14:46
Tak co sem dáte někdo svoje fotky jak jste extraUltranařachaný ? :-D

Slunicko
15-12-13, 14:52
Tak co sem dáte někdo svoje fotky jak jste extraUltranařachaný ? :-D

Já už sem fotky dával ty pedofilní hovado! :D

Eso./digl
15-12-13, 14:54
Nemusíš střídat, stačí zvyšovat opakování, nebo zátěž :) Když pojedeš dokola to stejné, tak si tělo zvykne a nedá ti to nic, já to měním po tejdnu :)

A musim nejak specialne upravit tu stravu ci mam stale jest tak ako si mi to pisal do PM?

Slunicko
15-12-13, 15:02
A musim nejak specialne upravit tu stravu ci mam stale jest tak ako si mi to pisal do PM?

Bude vhodný jíst tak, jak jsem ti říkal, ale podle mě je zbytečný, chtít vyrýsovat tvou postavu, neber to nějak špatně, ale není tam co rýsovat, podle mě bys měl nabrat na takových 90 kg a pak vyrýsovat a poté budeš mít tak 75 kg stálých, navíc já to břicho ani moc nehrotím, říká se tomu slabší partie, která se cvičí spolu s cvičením ostatních partií, já dělám jen sklapovačky a občas něco na hrazdě, ale teď mám v plánu taky těch 90-100 kg, je to tak minimálně rok přibrat těch cca 25 kilo ale stojí to za to :)

Eso./digl
15-12-13, 15:31
Bude vhodný jíst tak, jak jsem ti říkal, ale podle mě je zbytečný, chtít vyrýsovat tvou postavu, neber to nějak špatně, ale není tam co rýsovat, podle mě bys měl nabrat na takových 90 kg a pak vyrýsovat a poté budeš mít tak 75 kg stálých, navíc já to břicho ani moc nehrotím, říká se tomu slabší partie, která se cvičí spolu s cvičením ostatních partií, já dělám jen sklapovačky a občas něco na hrazdě, ale teď mám v plánu taky těch 90-100 kg, je to tak minimálně rok přibrat těch cca 25 kilo ale stojí to za to :)

90? Fuuuu.. :D tak to si par rokov pockam :D a myslis ze pri mojej vahe by mi to mohlo nieco poskodit alebo tak? Lebo poznam chalanov z okolia co maju menej kg a tehlicky si spravili..

Slunicko
15-12-13, 16:13
90? Fuuuu.. :D tak to si par rokov pockam :D a myslis ze pri mojej vahe by mi to mohlo nieco poskodit alebo tak? Lebo poznam chalanov z okolia co maju menej kg a tehlicky si spravili..

takový kluci mají svaly na břichu, jen kvůli tomu, že maj 0% bf, což znamená, že jsou tak hubený, že se jim to rýsuje samo, úplně každej člověk má břišáky, stačí právě shodit ten body fat na pár % a máš to :)

Eso./digl
15-12-13, 16:26
takový kluci mají svaly na břichu, jen kvůli tomu, že maj 0% bf, což znamená, že jsou tak hubený, že se jim to rýsuje samo, úplně každej člověk má břišáky, stačí právě shodit ten body fat na pár % a máš to :)

Takze to budem mat este lachsie ako keby som mal 90 kg ale bude mi to zbytocne lebo ked budem chcet pribrat tehlicky zmiznu. Dobre som to pochopil?

3k a Jerry
15-12-13, 17:14
Pamatujte, břišáky na hubeném klukovi jsou jako velká prsa na tlusté holce. Nepočítají se.
Něco na tom bude :think:

Slunicko
15-12-13, 17:56
Takze to budem mat este lachsie ako keby som mal 90 kg ale bude mi to zbytocne lebo ked budem chcet pribrat tehlicky zmiznu. Dobre som to pochopil?
Víš, poznáš, kdo t\ svaly má z cvičení a kdo z toho, že nežere. Když to vypracuješ, vypadá to mnohem líp.

- ODPRACOVANÉ
http://i40.tinypic.com/35n5269.jpg

-VYCHRTLINA (první kluk, kterýho jsm viděl na fb..:D )
http://i41.tinypic.com/2mx01ev.jpg

Slunicko
15-12-13, 17:57
Sice se tohle nedá srovnávat, ani věkově, ale na těch břišácích poznáš, co je odpracované a co ne :) Tenhle kluk prostě jen nežere, protože zrovna někde kouří kamaráda (např.) :D

vedouci venny
15-12-13, 17:58
a k tomu kdyz maji ty decka blby kecy tak je radost jim slapat po hlave (y)

Eso./digl
15-12-13, 18:54
Okej, dik za rady :) Ale ten chalan dole ich ma celkom dobre.. :D mne by to tak stacilo :P

Slunicko
15-12-13, 19:38
Okej, dik za rady :) Ale ten chalan dole ich ma celkom dobre.. :D mne by to tak stacilo :P

už prosimtě nepiš do tohoto tématu... :D :D

Eso./digl
15-12-13, 20:05
Dobre :D ja viem ze ste borci a tak.. :D ale ja budem rad ked aspon budem nieco zo sebou robit :P

vedouci venny
15-12-13, 20:09
tak k tomu abys vypadal jako on staci zrat denne jablko

Slunicko
15-12-13, 20:20
Dobre :D ja viem ze ste borci a tak.. :D ale ja budem rad ked aspon budem nieco zo sebou robit :P

Byla to jen sranda, ale jak tomuhle vůbec někdo dokáže říkat břišáky? A ještě se s tím vychloubat na facebooku, já bych se pak styděl vyjít před barák, ještě si k tomu napíše popisek, jak na to maká každej den, já přísahám, že bych takový lidi nejradši mlátil ty vole... :D Když makám a vypadám takhle, fajn beru to, každej nějak začínal, ale když ti k tomu napíše, jak dlouho na to maká, přitom jak píše venny, denně sežere 1 jablko a je hotovej jako..

Eso./digl
15-12-13, 20:39
Byla to jen sranda, ale jak tomuhle vůbec někdo dokáže říkat břišáky? A ještě se s tím vychloubat na facebooku, já bych se pak styděl vyjít před barák, ještě si k tomu napíše popisek, jak na to maká každej den, já přísahám, že bych takový lidi nejradši mlátil ty vole... :D Když makám a vypadám takhle, fajn beru to, každej nějak začínal, ale když ti k tomu napíše, jak dlouho na to maká, přitom jak píše venny, denně sežere 1 jablko a je hotovej jako..

Jasne, ja som to ako srandu aj pochopil.. :D

Slunicko
15-12-13, 21:05
A co holky chlapi, chytáte nějaký na bicáky? :D Já se před 2ma týdnama s tou mojí rozešel a už 3/4 roku jsem nebyl lovit, tak abych nezapomněl jak na to :D

noirbun
15-12-13, 21:07
sa hambim, ze mam takeho chalana v priateloch, 55 kg, a on tam da toto https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1455978_616479181726626_1332832033_n.jpg a ešte tam dá že tvrdo odmakané :D

ixtyn
15-12-13, 21:13
venci nahod sem taky tvoje brisaky, at je naco koukat :D treba se esovi taky zalibej

vedouci venny
15-12-13, 21:17
hej dal bych kdybych nejaky mel

ixtyn
15-12-13, 21:20
staci jeden, symbolicky. na ukazku vis co

vedouci venny
15-12-13, 21:25
rad bych ale vis co stydim se

Slunicko
15-12-13, 21:31
Me ted zajimaji vase holky, ne Vendelinovy buchty :-D

vedouci venny
15-12-13, 21:36
hej na bicepsy nebalim(jestli ted mam aspon 40 tak jsem rad :D) male mesto male pice co si mysli jak jsou high.. vsude devky vis jak pockam jestli pujdu na vysokou tak zacnu lovit nekde ve velkomeste

takze kardio kuming :D stesti ze mam pulrocni permicu takze si muzu chodit jak chci (y)

Slunicko
15-12-13, 22:01
Takze vsude stejny :-D ja uz taky myslel, ze jsem nasel tu pravou a pritom tu pravou a bohuzel stejnou naslo dalsi 50 typku :-)

vedouci venny
15-12-13, 22:21
nejhorsi je byt z toho tak v pici ze nemuzes ani jist a zhubnes deset kilo za tyden to se pak blbe zveda v posilce :( :D

Johny Pampeliska
15-12-13, 23:37
já byl dneska po dlouhý době musim říct fakt pakárna...dalo mi to zabrat, celý tělo to nedávalo, taková tíha když člověk nic nedělá a neni zvyklej nic zvedat, 7 velkejch 6 paňáků a dalo mi to zabrat ale nic jsem necejtil :-D

Lallinka
16-12-13, 02:20
sa hambim, ze mam takeho chalana v priateloch, 55 kg, a on tam da toto https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1455978_616479181726626_1332832033_n.jpg a ešte tam dá že tvrdo odmakané :D

nene :D to je jak vypelichany, vychrtly kure ..a tvrde odmakane kde?

vedouci venny
16-12-13, 07:16
já byl dneska po dlouhý době musim říct fakt pakárna...dalo mi to zabrat, celý tělo to nedávalo, taková tíha když člověk nic nedělá a neni zvyklej nic zvedat, 7 velkejch 6 paňáků a dalo mi to zabrat ale nic jsem necejtil :-D
musis si koupit tu teemo capku http://www.esubawear.cz/league-of-legends-teemo-cepice-as1319574 to pak kazdy bude vedet ze si jen fanousek a bude to respektovat :))

3k a Jerry
16-12-13, 09:12
nejhorsi je byt z toho tak v pici ze nemuzes ani jist a zhubnes deset kilo za tyden to se pak blbe zveda v posilce :( :D

Tys něco začal brát :D ? Mě to spíš většinou motivuje a makám ještě víc ..

noirbun
16-12-13, 12:44
nene :D to je jak vypelichany, vychrtly kure ..a tvrde odmakane kde?

ved píšem, že má 55 kg, takže to odmakané neni, keby si lepšie prečítaš :)

Eso./digl
16-12-13, 13:46
Pridavam sa k Jerrymu, ked ma niekto naserie tak ma to viac hecuje a podam lepsi vykon. A zeny vedia teda nasrat poriadne :)

Slunicko
16-12-13, 14:27

Mě to motivovalo tak, že jsem myslel, že si to jdu hodit :)
Ale už je to za mnou a seru na to, budou lepší a holky momentálně k životu stejně nepotřebuju :) Stačí bicák přes 50 :D

vedouci venny
16-12-13, 14:47

o tom mluvim.. kazdy to jednou zazije at uz je to skola nebo prace nebo neco jineho na cem ti zalezi..

Lallinka
16-12-13, 21:29
ved píšem, že má 55 kg, takže to odmakané neni, keby si lepšie prečítaš :)

ja umim cist :) jen me zarazilo ze na tom neco vidi :)

vedouci venny
16-12-13, 21:34
http://www.youtube.com/watch?v=0Z4Zbi6uIrw

toto bych potreboval do posilky nejakyho sparinga na simulaci :D

Trey
16-12-13, 21:54
Ale už je to za mnou a seru na to, budou lepší a holky momentálně k životu stejně nepotřebuju :) Stačí bicák přes 50 :D

Bez baby bude bicák 50 rýchlo :D

Hraju nahej
17-12-13, 08:04
Na druhou stranu, když máš babu, tak máš kardio několikrát denně :)

Slunicko
17-12-13, 17:04
Nebo se stačí přestěhovat do města, kde bydlím já :D

http://instacomedy.com/content/large/9410.jpg

Slunicko
18-12-13, 15:09
Pravda , zbytočne rozbijaš každy den peniaze. :D

Víš, když někoho miluješ, tak peníze jsou prakticky až to poslední, co by ti vadilo :) A já se nestydím říct, že jsem jí fakt miloval :)
Jen mě sere jak to dopadlo.

Jinak s penězma jsem na tom dobře, sice furt studuju, ale u toho i pracuju, navíc od nového roku jsem si sehnal práci v posilovně, takže mám hroznou radost a můžu spojit tu práci se zábavou, takže úplně super.. :-)

Slunicko
18-12-13, 15:33
http://i44.tinypic.com/t8axyb.png
Snad to pochopíš ;)

vedouci venny
18-12-13, 15:47
jono slabsi leva ruka to se pozna ;) :D

#nohateplz

Slunicko
18-12-13, 15:50
jono slabsi leva ruka to se pozna ;) :D

#nohateplz

přesně kvůli tomu no :D :D

peta
18-12-13, 16:09
Pěkné zobrazení Sluníčko :)

Slunicko
18-12-13, 16:54
Děkuji, děkuji, absolvoval jsem kurz na IT malování, zatím dokážu detailně nakreslit jen sebe.. :D

vedouci venny
18-12-13, 17:31
bylo to tu?

https://www.youtube.com/watch?v=9dVZedz-l8Q

znedlob
18-12-13, 17:41
http://i44.tinypic.com/t8axyb.png
Snad to pochopíš ;)

Tohle taky znám, aspoň v tom nejsem sám ;).

Slunicko
18-12-13, 18:06
bylo to tu?

https://www.youtube.com/watch?v=9dVZedz-l8Q
Nebylo, ale pěkně to tahaj :D

Tohle taky znám, aspoň v tom nejsem sám ;).
Hele, radši bych v tom byl sám, protože bych si myslel, že znovu už se to nestane :) Ale neuděláš nic..

3k a Jerry
18-12-13, 19:34
Ten byl dobrej co si nasral do gatí to zvedal 10 kg ? :D
A nebo jak křičel mamá :D :D

Toreto
18-12-13, 19:51
http://www.youtube.com/watch?v=m0vxuZSTgHY
Pridávam ďalšie ..inak tie roztrepané hrudníky im nezávidim :D

Slunicko
18-12-13, 19:58
:DDDD
http://media1.sulia.com/static/user_images/24/2013-12-18/f155b91a-3e0a-4af5-83e5-34abc3f8ba47.jpg

vedouci venny
18-12-13, 22:01
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/555014_599317403446768_75223240_n.jpg

znedlob
18-12-13, 22:09
Nebylo, ale pěkně to tahaj :D

Hele, radši bych v tom byl sám, protože bych si myslel, že znovu už se to nestane :) Ale neuděláš nic..

Neuděláš nic :) Už je to přes měsíc a pořád jí mám v hlavě. Nevim jak se toho zbavit...

3k a Jerry
19-12-13, 09:05
Mám pocit že už trochu odskakujete od tématu :D
Ps: Všecko léči - čas .. Normalně se toho nezbavíš, ale po čase na to prostě zapomeneš ..

Slunicko
19-12-13, 11:48
Neuděláš nic :) Už je to přes měsíc a pořád jí mám v hlavě. Nevim jak se toho zbavit...

Najdi si jinou, nebo za nějakej ten čas no :-)

znedlob
19-12-13, 23:56
http://www.youtube.com/watch?v=77ZiV6jp2ls :))
http://csko.cz/d/k6ZTnQN7

Joseph
20-12-13, 10:31
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1513314_240126836155858_1971587324_n.jpg

Treba začať už od útleho detstva :D

znedlob
20-12-13, 11:40
Musim se zeptat :D
http://www.youtube.com/watch?v=Z7JOLQdchtE
1:48 neni to hladik?

Slunicko
20-12-13, 12:06
Řekl bych že ano :)

Slunicko
20-12-13, 12:06
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1513314_240126836155858_1971587324_n.jpg

Treba začať už od útleho detstva :D

Koukám, že Lazar už začal trénovat i miminka :D

3k a Jerry
20-12-13, 16:08

Určitě je to on ..
Měl z toho i nějaka videa ..

Slunicko
20-12-13, 17:15
Já jdu za chvíli na ples a ještě ani nevím, jestli se vejdu do svého obleku.. :D :D To bude zajímavé :D

vedouci venny
20-12-13, 17:26
ja jsem musel na maturitak kupovat nove :( snad vydrzi aspon do vysvedceni :D

Slunicko
20-12-13, 17:46
xD Nejsou mi kalhoty, tyvole, párkrát pocvičím nohy a už to můžu vyhodit kurva :/ Vemu si šedivý džíny a šedivé sako s fialovou košilí, snad mě tam pustí.. :D nejvíc mě serou ty boty, jak to někdo může nosit normálně? Vždyť to má podpatek -,-

vedouci venny
20-12-13, 17:56
nezkousis si damske boty?

Slunicko
20-12-13, 17:58
nezkousis si damske boty?

no, tak znáš ty polobotky, všechny mají ten nízkej podpatek.. :D

vedouci venny
20-12-13, 18:00
Ja vim no ale tak me to nevadi praveze pri chuzi tak jsem si musel rejpnout

Slunicko
20-12-13, 18:05
Ja vim no ale tak me to nevadi praveze pri chuzi tak jsem si musel rejpnout

No, teď si mě docela vylekal, doufám, že to nejsou dámský boty :D Při nejhorším už je tma no.. :D

Slunicko
20-12-13, 19:08
Jdu na to, neumím tancovat, tak mi držte palečky :D

vedouci venny
20-12-13, 19:27
na plese mladez chlasta a jede masinku kdyz se hraje nebo takhle to chodi u nas :D

Slunicko
21-12-13, 09:13
To chlastani je pravda ale masinka tam nebyla :-D Byly tam rizky a dalsi maso zdarma, tak jsem jel vcera objem :-D Ale na to, jak jsem byl nervozni, tak pohodicka stacilo 6 piv a uz jsem byl uvolnenej. :-D

Bolí mě hlava jak debil ty vole..

vedouci venny
21-12-13, 09:40
a k tomu par vesnickych hrdinu a je zabava na ely vecer :D

znedlob
21-12-13, 14:21
To chlastani je pravda ale masinka tam nebyla :-D Byly tam rizky a dalsi maso zdarma, tak jsem jel vcera objem :-D Ale na to, jak jsem byl nervozni, tak pohodicka stacilo 6 piv a uz jsem byl uvolnenej. :-D

Bolí mě hlava jak debil ty vole..

Nechápu jak někoho může bolet hlava. Já se minulej tejden na maturáku zlil do bezvědomí a druhej den jsem si všechno pamatoval a byl jsem jak rybička :D.

Slunicko
21-12-13, 17:29
3 roky, co myslíte?

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/1503858_491564614291539_273153475_n.jpg

Slunicko
22-12-13, 18:06
Nechápu jak někoho může bolet hlava. Já se minulej tejden na maturáku zlil do bezvědomí a druhej den jsem si všechno pamatoval a byl jsem jak rybička :D.

Jinak, mě večer nebylo blbě nic, vypil jsem toho na konec ještě 2x tolik, ale to probuzení bylo hrozný :/ :D

znedlob
22-12-13, 22:40
Jinak, mě večer nebylo blbě nic, vypil jsem toho na konec ještě 2x tolik, ale to probuzení bylo hrozný :/ :D

Právě že já byl po probuzení uplně v pohodě, nachápu, mám to tak vždycky :D

Slunicko
23-12-13, 09:41
Právě že já byl po probuzení uplně v pohodě, nachápu, mám to tak vždycky :D

Teď nevím, jestli je chyba v Tobě, nebo v Nás.. :D :D

Eso./digl
23-12-13, 11:56
Kazdy to ma proste inak, ja tiez rano nic nepocitujem a brat zas naopak cely den... :D

3k a Jerry
23-12-13, 13:37
Jak je to s těma vajcama co uvařené vajce ztratí oproti syrovemu když se upraví ?
Ja si ráno ke snídani rozmixuju 2 vájička do hrnku a idu si stoupnou k umyvadlu, tak neskutečně se mě navaluje že to můj slabej žaludek nemuže vydržet ..

Slunicko
23-12-13, 13:58
Jak je to s těma vajcama co uvařené vajce ztratí oproti syrovemu když se upraví ?
Ja si ráno ke snídani rozmixuju 2 vájička do hrnku a idu si stoupnou k umyvadlu, tak neskutečně se mě navaluje že to můj slabej žaludek nemuže vydržet ..

To jsem po pravdě nezjištoval, ale podle toho, jak se používají v kulturistice vajíčka na syrovo, tak ty nutriční hodnoty asi půjdou znát, hele, na tu chuť si zvykneš, představ si pořádnej macatej steak a nekoukej na to, prostě to do sebe nalej, polkni a víc neřeš, já si zvykl tak za 2 týdny a už mi ta chuť vůbec nevadí

Akorát si myslím, že 2 vajíčka jsou málo a taky si hlavně dávej pozor, odkud jsou, přeci jen by byl zbytečný kvůli pár bílkovinám pak nemoct cvičit třeba pár týdnů..

Eso./digl
23-12-13, 14:33
http://imgupload.sk/images/t/o/toe3awt27o4xup07yrrs_thumb.jpg (http://imgupload.sk/viewer.php?file=toe3awt27o4xup07yrrs.jpg)

3k a Jerry
23-12-13, 15:10
představ si pořádnej macatej steak a nekoukej na to

Jako vegetarian si to určitě představím a bude líp :D máš pamět jak slon ..
Btw ted jsem stím začal protože když nejím maso tak musím tlačit tvaroh a vajíčka ..
Jinak samozřejně že je mám od babičky co bydlí vedle..

Slunicko
23-12-13, 16:48
Jako vegetarian si to určitě představím a bude líp :D máš pamět jak slon ..
Btw ted jsem stím začal protože když nejím maso tak musím tlačit tvaroh a vajíčka ..
Jinak samozřejně že je mám od babičky co bydlí vedle..

:DDDDD Sorrry :D To mi vůbec nedošlo.. :D Ale zasmál jsem se :D Tak si představ pořádnej macatej sojovej steak no.. :D

znedlob
23-12-13, 20:49
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1521249_424601320999848_1234230014_n.jpg

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Eso./digl
23-12-13, 21:12
http://imgupload.sk/images/d/b/dbdh9cwxngj95ygu6msy_thumb.jpg (http://imgupload.sk/viewer.php?file=dbdh9cwxngj95ygu6msy.png)

Slunicko
24-12-13, 10:03
http://imgupload.sk/images/d/b/dbdh9cwxngj95ygu6msy_thumb.jpg (http://imgupload.sk/viewer.php?file=dbdh9cwxngj95ygu6msy.png)

Tak jsem prej plážovka :'( Ale ten co ten obrázek udělal je asi debil :D Mě se prostě nelíbí tak velké svaly, jako má třeba Arny, líbí se mi, když je má někdo jinej, ale na sobě to nechci a proto jedu do fitness, než do kulturistiky, fitness je stejně odřené jako ta kulturistika, jen s jinýma podmínkama :) Můžu dát jako příklad Aarona Curtise, kterej cvičí 15 let a je fitnessák :)

Kdo jste Vy? :D

3k a Jerry
24-12-13, 10:52
Sádelník tam koukám neni, tak si asi nevyberu .. Jak je to vůbec stím chlastem a posílováním .. Když se ožerete tvrdým ničí to nějak rust nebo spomaluje nebo co teda ...
Celkem mě hryže že se nějakou dobu odpaluju piju syrove sračky a ožeru se ..

Slunicko
24-12-13, 11:53
Sádelník tam koukám neni, tak si asi nevyberu .. Jak je to vůbec stím chlastem a posílováním .. Když se ožerete tvrdým ničí to nějak rust nebo spomaluje nebo co teda ...
Celkem mě hryže že se nějakou dobu odpaluju piju syrove sračky a ožeru se ..

Jednou za čas to vůbec nevadí, vážně ně, neužírej se tím.. :D :D

Eso./digl
24-12-13, 12:46
Moja skupina tam zatial nieje :( :D

noirbun
24-12-13, 23:30
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=380434612101669&id=203659216445877&set=a.268826816595783.1073741825.203659216445877&source=46&__user=100001891008395 tu sa najdete:D

Eso./digl
25-12-13, 18:14
Caute, dnes som googlil a podaril sa mi najst podla mna tento super clanok http://www.fitmagazin.sk/clanky/clanky-o-treningu/abeceda-posilnovania-pre-muzov/ o tom ako zacat spravne cvicit. Je dost dlhy ale ked neviete ako zacat, urcite sa ho oplati precitat si cely, dozvedel som sa dost novych informacii a mam sa od coho odrazit :) Dost ma ale zaskocila jedna veta z clanku citujem "Hovädzie, ryby, vajcia, mliecne vyrobky a doplnky vyzivy, vsetko su to najmä zivocisne bielkoviny, ktore su ovela hodnotnejsie ako rastlinne. Soja a ine strukoviny maju ovela nizsiu biologicku hodnotu, darmo sa vegetariani raduju. Svaly mat nebudu" Aky ma te na to nazor vy? :)

E: Je tam aj pisane, ze pre ludi s poruchou stitnej zlazy su dobre gaineri, vedeli by ste mi nejaky odporucit? Ak by sa dalo kvalitny ale zaroven aj lacny, viem ze dnes je skoro vsetko lacne na hovno ale aj tak.

EJerry: Jedia, mozno to myslel tak, ze nestaci jest iba tie vajicka a mliecne vyrobky.

3k a Jerry
25-12-13, 18:18
vegetariani mleko, vajička jedí ..

Slunicko
25-12-13, 18:37
Caute, dnes som googlil a podaril sa mi najst podla mna tento super clanok http://www.fitmagazin.sk/clanky/clanky-o-treningu/abeceda-posilnovania-pre-muzov/ o tom ako zacat spravne cvicit. Je dost dlhy ale ked neviete ako zacat, urcite sa ho oplati precitat si cely, dozvedel som sa dost novych informacii a mam sa od coho odrazit :) Dost ma ale zaskocila jedna veta z clanku citujem "Hovädzie, ryby, vajcia, mliecne vyrobky a doplnky vyzivy, vsetko su to najmä zivocisne bielkoviny, ktore su ovela hodnotnejsie ako rastlinne. Soja a ine strukoviny maju ovela nizsiu biologicku hodnotu, darmo sa vegetariani raduju. Svaly mat nebudu" Aky ma te na to nazor vy? :)

E: Je tam aj pisane, ze pre ludi s poruchou stitnej zlazy su dobre gaineri, vedeli by ste mi nejaky odporucit? Ak by sa dalo kvalitny ale zaroven aj lacny, viem ze dnes je skoro vsetko lacne na hovno ale aj tak.

Levnej a poměrně dobrej je mutant mass
A ten článek nepsal nějakej zkušenej člověk, moc bych si z toho nebral.. :)

Eso./digl
25-12-13, 18:41

Pisal tam ze ako zaciatocnik by som mal cvicit 2-3x tyzdenne a 50 minut maximalne ale dat do toho za tie minuty vsetko. Co ty na to?

Slunicko
25-12-13, 18:43
Pisal tam ze ako zaciatocnik by som mal cvicit 2-3x tyzdenne a 50 minut maximalne ale dat do toho za tie minuty vsetko. Co ty na to?

Tohle byla jedna z mála rozumných věcí tam

Toreto
25-12-13, 19:59
Ok hoši :-D Tak možno sem nejakú fotečku hodím tiež.
Nie je to nič svetoborné, kedže cvičím u kamaráta v domácej posilke aj to nepravidelne a doma som závislý maximálne na klikoch a jednoručkách.

http://s29.postimg.org/584m00yqv/jou.jpg http://s7.postimg.org/nuu6cm57f/jou2.jpg http://s29.postimg.org/dlew8fnc7/jou3.jpg

Toreto
25-12-13, 22:45
tak edit

3k a Jerry
25-12-13, 23:18
pracky máš hodně slušný :)

znedlob
26-12-13, 01:40
Ty vole jdi do háje :D, já mám proti tvým prackám párátka ://. :D Jinak GJ ;).

Slunicko
26-12-13, 08:45
Toreto, pekne, ale kdyz to fotis, nespojuj tu ruku s telem, pak mas ruku 2x tak velkou :-D ale jinak pekne ;-)
Ajestli muzu poradist, tak zacni delat poradne rozpazky, ty kozy mas takhle celkem dobre, tema rozpazkama je vytvarujes (ohranicis) a bude to vypadat jeste mnohem lip, jinak jeste jedno pekna prace :-)

Toreto
26-12-13, 08:55
Dík chalani. Tú ruku mám spojenú pri druhej foto. Fakt to vyzerá opticky večšie.
Na prsia sa po novom roku chcem určite zamerať + chrbŕt.
Zrejme dojde aj na nejaký creatin.. V podstate ho mám už v skrini nejakú dobu, ale je to monohydrát tak sa mi do toho moc nechcelo :D ..potom prihodím foto aký typ to je

Slunicko
26-12-13, 09:05
Jak dlouho cvicis?

Toreto
26-12-13, 09:16
Tažko povedať,kedže ako som už písal cvičím nepravidelne. Od januára som sem tam zašiel do posilky .. Teda max 1,2 týždenne a viac som tam sedel ako cvičil. Rovno poviem, že tam boli fakt minimálne zmeny. Tak to šlo až do leta, kde som 2 mesiace ani našahol na činku :
Po lete som si povedal, že sa do toho poriadne pustím, ale stále to nie je ono.
Takže celkovo 2x za týždeň som u toho kamaráta a niečo sa snažím aj doma pomocou klikov a jednoručiek.
Rozmýšlal som nad normálnou permou do posilky, ale ked som videl, že 50 vstupov ma výjde na 85 eur... Asi to bude chcieť viac brigád.

Slunicko
26-12-13, 09:27
To nemaji napr mesicni? Ja jsem platil za mesic 450 kc coz je jako nic, ted mam rocni za 4250 kc ale cvicim 5x tydne, takze me se to urcite vyplati :-) Jinak creatin az po cca pul roku cviceni do te doby tvrde makat :-)

Toreto
26-12-13, 09:41
Majú, ale keď to zrátam, tak to by ma už tá 50 vstupová vyšla lepšie.
To máš výbornu cenu, keď je na rok. Ale je to aj dosť riskantné, keď sa zraníš, tak ti poriadne prepadne :D
Ten creatin asi ešte odložím, ak mi to nedporúčaš :-)
btw. je to tento http://s29.postimg.org/g45x3gq2f/kreatin_creatine_100_pure_scitec_nutrition_500_g.j pg

Slunicko
26-12-13, 10:24
Ja se nikdy nezranim.. :-D Navic budu v te posilovne od unora snad pracovat a budu mit vstup uplne zdarma a penize mi za zbytek te permice vrati, tak snad mi to vyjde :-) Prave jim tam odesel 1 typek, tak jsem se sel hned zeptat :-D A prej by to slo, tak jsem zvedavej, pracoval bych tam u baru a jako os. trener, takze pekna prace za 80/hod vstup zdarma a ostatni veci se slevou 70%

Toreto
26-12-13, 10:30
Takže práca akú si si prial a tipnem si, že snom je otvoriť si vlastnú posilku :D Či nie ?

Slunicko
26-12-13, 10:37
Mozna nekdy, ale muj sen to neni :-D Muj sen je byt nejlepsim :-D Trapne, ale myslim to vazne, chci byt nejlepsi fitnessak, co kdy byl :-D

noirbun
26-12-13, 10:37
ja budem od leta pracovat v posilke tiež, pri bare, samozrejme vstupy zdarma + si mozem dat jake chcem 3 napoje zdarma kazdy den :D
2,40e/hod.

karl0b
26-12-13, 11:16
http://s29.postimg.org/584m00yqv/jou.jpg http://s7.postimg.org/nuu6cm57f/jou2.jpg http://s29.postimg.org/dlew8fnc7/jou3.jpg

jestli jsem ti někdy nadával, tak jsem to nemyslel vážně, doopravdy :D

znedlob
26-12-13, 11:52
Nekdo tu ma bobky :D

Toreto
26-12-13, 12:01
jestli jsem ti někdy nadával, tak jsem to nemyslel vážně, doopravdy :D

:D To je vpohode :D

Slunicko
26-12-13, 19:53
Toreto, hele, z toho co si napsal, jsem vážně moc nepobral jak dlouho cvičíš :D Musíš prostě cvičit tak půl roku, ale vážně vydat ze sebe na každej trénink úplně maximum, dřít jak hovado, vydřít ze sebe to svoje maximum, pak až začít používat tyhle doplňky, které ti pomůžou dostat tvoje maximum na úplný vrchol, ale k tomu samozřejmě musíš upravit jídelníček i trénink, podle tvého cíle :) Jinak tenhle creatin neznám, nemůžu k němu nic říct, já se teď dal na značku BSN a od jiný nic momentálně nechci, je to všechno kvalitní za poměrně dobrou cenu :) Když mi dáš nějakej odkaz, kde si to vzal, nebo prostě něco o tom, tak se zeptám kámošů a řeknu ti hned :)

vedouci venny
26-12-13, 20:08
tady jde o to ze potrebujes mit kvalitni kreatin a byt uz vytrenovanej na tolik abys to proste vyuzil protoze po prve je to vzdy nejlepsi(nekde jsem o tom cetl i clanek ale nechce se mi ho hledat)Stejne jako kdyz beres drogy prvni davka je taky nejlepsi :3

Toreto
26-12-13, 20:09
Dobre, tak dám na vaše rady a odložím to na neskor.
Sám cítim, že to svoje "maximum" som ešte nedosiahol, takže radšej ešte zamakám.

Koľko vody denne inak vypijete ?

ixtyn
26-12-13, 20:17

:D sorry ale ten clanek a celou tu stranku vlastni byvalej kulturista, sam se s nim znam cvici neco pres 10 let a ma i ty navody na yt

vedouci venny
26-12-13, 20:24
Tak 3-6l nealka

E: 1,5 ve skole 1,5 doma a 1,5 na treninku a pak vecer tak vetsinou max 0,5 jinak v lete vic

Slunicko
26-12-13, 21:38
:D sorry ale ten clanek a celou tu stranku vlastni byvalej kulturista, sam se s nim znam cvici neco pres 10 let a ma i ty navody na yt

To je sice hezký, ale některý věci tam jsou vážně blbosti, osobně ho neznám, třeba to psal jen na rychlo, ale nelíbilo se mi tam toho dost (třeba jsem ten špatnej já) :)

Jinak vypiju 5-6 l denně :)

Anjelik.*
27-12-13, 13:07
cvičím tiež už okolo dvoch rokov :) ale s prestávkami (letné rozbíjačky a podobné aktivity :D) teraz sa snažím 4x týždenne pravidelne.. Milujem ten pocit keď som v posilňovni proste paráda, ako Arnold povedal: ,,keď pumpuješ biceps, je to ako orgazmus, ako keď sa miluješ so ženou, takže ja mám nepretržitý orgazmus'' :) je to lepšie ako chodiť slopať každý vikend, je to výborné pre človeka, pre telo a človek sa celkovo lepšie cíti... :) takže tak no :)

Slunicko
27-12-13, 13:30
cvičím tiež už okolo dvoch rokov :) ale s prestávkami (letné rozbíjačky a podobné aktivity :D) teraz sa snažím 4x týždenne pravidelne.. Milujem ten pocit keď som v posilňovni proste paráda, ako Arnold povedal: ,,keď pumpuješ biceps, je to ako orgazmus, ako keď sa miluješ so ženou, takže ja mám nepretržitý orgazmus'' :) je to lepšie ako chodiť slopať každý vikend, je to výborné pre človeka, pre telo a človek sa celkovo lepšie cíti... :) takže tak no :)

Jsi můj člověk.. :D

Anjelik.*
27-12-13, 13:36
Jsi můj člověk.. :D

som chcel pridať aj fotku, ale neviem ako :D

Hraju nahej
27-12-13, 14:53
Jsem v tom s vámi kluci. Pro mě je úplně nej pocit, když dojíždím poslední sérii a v momentu, kdy už to tak bolí, že se to nedá snést si nadělím ještě jedno opakování :)

3k a Jerry
27-12-13, 16:03
som chcel pridať aj fotku, ale neviem ako :D

http://postimage.org/
potom odkaz na forum / dlouho nebylo nad čím honit ..

Anjelik.*
27-12-13, 16:26
http://postimg.org/image/s5auobe59/

viem že to je nič moc, ale tak snažím sa no.. :) keď budu financie tak s doplnkami to pôjde ľahšie už :)

noirbun
27-12-13, 16:35
s doplnkami to pojde rychlejsie tak mozno na marse, 80% uspechu tvori strava

human
27-12-13, 16:38
Niekomu nepomoze ani strava. Niekto bez tych doplnkov proste nenaberie.

Anjelik.*
27-12-13, 16:40
s doplnkami to pojde rychlejsie tak mozno na marse, 80% uspechu tvori strava

naozaj? dobre že si mi to povedal, vôbec by som to nebol vedel bez tvojho vysvetlenia, Ďakujem... :slap: :slap: samozrejme že strava je základ... ale s doplnkami to ide predsa len ľahšie....

Slunicko
27-12-13, 17:18
není to 80% strava, je to 100% cvičení a 100% strava, navíc doplňky se počítají mezi stravu.. :D

Anjelik.*
27-12-13, 17:34
není to 80% strava, je to 100% cvičení a 100% strava, navíc doplňky se počítají mezi stravu.. :D

tak :thumsup4:

halelujah
28-12-13, 21:00
Niekomu nepomoze ani strava. Niekto bez tych doplnkov proste nenaberie. Tie veci čo su tam vyrábaju zo soje,škrupín z vajičok,škropiek z krabov atď. Ak máš dobrú stravu nepotrebuješ doplnky pretože z normalneho jedla alebo resp. bordelu ako su kosti,chrupavky,kožky sa vyrábaju doplnky a oproti jedlu su drahé a nechutia dobre a nikdy nemáš garantované čo za bordel ti tam ešte dajú a z akých kurčát tam dávaju bielkoviny.Ja osobne sa ráno nabúcham slaniny klobás chleba z masťou lebo viem že to potom spálim v škole potom sa idem najesť a už si dám trošku menej o 3:00 idem do posilky tam som hodinu a pól chodim utorky,štvrtky,piatky.Po sviatkoch vám sem váhu nedám pretože by som dostal kopačku sám od seba čo som žral všetko, a svaly su ťažšie ako tuk.Ako doplnok mám prakticky len vitamín C ktorý mi vážne pomáha a droždie-kvasnice ktoré sa dá kúpiť aj v tescu napríklad (niekto tu písal že v lekárni) alkohol nepijem(sviatky sa nerátaju),nefajčím a všade vlastne chodím pešo.

Eso./digl
28-12-13, 21:48
Tie kvasnice si tiez kupujem v lekarni, je to aj celkom financne dostupne. Jedno balenie 200ks 2,82 eur. Dospeli clovek by mal jest 3x denne po 4. Raz ked som to jedenie kvasnic flakal tak sa mi tam vyliahli nejaky mali chrobacikovia :) takze ked tak to poriadne zatvarajte.

vedouci venny
28-12-13, 22:07
jenze abys mel dostatecny prijem bilkovin jenom z jidla potrebujes finance a ne kazdy si to muze dovolit proto se delaji suplementy

Anjelik.*
28-12-13, 22:22
tie doplnky som myslel napr. kreatín, predtreningové pumpy, bcaa a tak... samozrejme že sa dá zo stravy prijať také množstvo bielkovín, sacharidov a tukov ako napr. z proteinu či gaineru..

Slunicko
28-12-13, 23:36
Ja to cucam ze vseho, hlavne ze to je ne? :-D

peta
29-12-13, 07:10
Budeš vůbec stíhat vše posilku a csko.. :D (promiň, ale nedalo mi to.. musel jsem dát tuto OT otázku..) :D

Slunicko
29-12-13, 09:06
Urcite nevaham uprednostnovat csko o tom jsem ani nemusel premyslet, protoze odpoved je jasna :-D

peta
29-12-13, 10:02
No doufám, že budeš i na w3 chodit s tím zbytek adminů co tam chodí není moc velká domluva a snažit si je přidávat nemá cenu.. :))

Slunicko
29-12-13, 11:28
Staci mikdykoliv napsat a dojdu ;-) Ale patri mezi me nejoblibenejsi servery, takze zadnej strach :-D

peta
29-12-13, 11:43
Tak aspoň někdo ale když jsem si chtěl přidat piddu/paradoxxe tak efekt žádný. Nechci pomlouvat adminy, ale lidí co si nepřidávají lidi a nepotřebují mít lidi ze serveru jsou admini na nic. Protože jak se vsadím většina adminu ani na ten w3 nechodí a Ti co tam chodí jsou trošku až moc izolování nebo jak to pojmenovat. Pak napíšeš třeba, že to nemáš komu hlásit a hnedka milion keců proč sis mě nepřidal už to vidím kdybych si dal žádost o admin práva.. :D

Toreto
29-12-13, 12:25
By si sa čudoval ako niektorí hráči ti zaspamujú steam akonáhle s ich pridáš, tiež si nepridávam každého. Pridám si toho o kom viem, že má nejaký brain a nebude hlásiť každú nadávku. Na privolanie adminov slúži ! .

peta
29-12-13, 13:11
Přesně tohle jsem čekal takovou odpověď a pokud ses tady díval tak jsem nehlásil žádné kravinky a že to dělají jiní a soudí dle toho jiné tak o to více smutné, že takový admin existuje ve funkci.

Toreto
29-12-13, 13:14
Nepochopil.

Johny Pampeliska
29-12-13, 14:04
Tady vám hodim stránku na který jsou super cviky, jídelníček a lidi jak vypadaj před a po no je tam toho spousta a je to fakt bomba...kdo si udělá čas určitě to za to stojí.... :o)
http://www.bodyrock.tv/

Giussepe
29-12-13, 16:54
Tady vám hodim stránku na který jsou super cviky, jídelníček a lidi jak vypadaj před a po no je tam toho spousta a je to fakt bomba...kdo si udělá čas určitě to za to stojí.... :o)
http://www.bodyrock.tv/

že ses, ty uličníku, koukal na YT na kanál charliejames1975, na cvičení se zuzankou http://www.youtube.com/watch?v=KvOIAgZD0ZY
dříve známou jako susanna spears z porno průmyslu?

taky tam ve videích je reklama na bodyrock.tv

Slunicko
29-12-13, 17:45
Ale vy nezbedníci :D Jak Giussepe zná ty pornoherečky ne? :D Jinak díky za stránku johny, docela zajímavý věci tam jsou :)

Johny Pampeliska
30-12-13, 00:28
No ty Pitšo.....docela koukam ja nevim ze tocila porno... :-D ale ten kanal na youtube mam projetej celej...fakt mazec... :-D a ted jdu kouknout na to porno :-D

Anjelik.*
30-12-13, 15:43
a ted jdu kouknout na to porno :-D

:-DD :D háhá

Slovenská sila= https://www.youtube.com/watch?v=JzJSdJ1RJsM
https://www.youtube.com/watch?v=NzTSTynVKBk
Bella Falconi= https://www.facebook.com/photo.phpfbid=350619268408950&set=pb.138064129664466.-2207520000.1388414035.&type=3&theater ,

other= https://www.facebook.com/photo.php?fbid=477790472330394&set=pb.190385971070847.-2207520000.1388414450.&type=3&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=473334626109312&set=pb.190385971070847.-2207520000.1388414456.&type=3&theater

trochu motivácie pred fitkom :mml:

môj vzor: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=413546622068727&set=a.244056799017711.55432.244056162351108&type=3&theater Jaco de bruyn..

Giussepe
30-12-13, 22:10
Ale vy nezbedníci :D Jak Giussepe zná ty pornoherečky ne? :D Jinak díky za stránku johny, docela zajímavý věci tam jsou :)

Tak když vidím nějakou pěknou holčinu, tak mě zajímá jak se jmenuje ne? to je logický.

3k a Jerry
31-12-13, 16:25
Nechtěl jsem to jsem ani dávat, ale když to mám v pc tak proč ne .. koupil jsem si kamarádku pro většinu tady to bude asi nic ale je tam 26 kileček aj s tyčkou dohromady..
Pro mě zatím postačujíci .. 2 dny zpet jsem zvedal a mrdlo mě tak v zádech že jsem myslel že se neposkládám ..
http://s23.postimg.org/q3c92o15j/image.jpg (http://postimg.org/image/q3c92o15j/) http://s23.postimg.org/7z98i13h3/P1160741.jpg (http://postimg.org/image/7z98i13h3/)

Anjelik.*
01-01-14, 16:06
2 dny zpet jsem zvedal a mrdlo mě tak v zádech že jsem myslel že se neposkládám ..

preto je dobré pred tréningom sa rozťahať, strečing si dať proste celkovo sa rozhýbať predtým ako budeš dvíhať nejakú záťaž

Hraju nahej
01-01-14, 17:44
Hlavně u téhle činky není zrovna jednoduchá technika. Z vlastních zkušeností u ní nakládám radši méně než max :)

Anjelik.*
01-01-14, 18:19
prečo ? normálna technika, chytíš a dvíhaš :happy: EZeta je vpohode či už na biceps alebo francúzske tlaky.. ale tak každému sa inak cvičí na rôznych strojoch alebo s činkami, ja osobne nemám nič proti EZ :-)

Johny Pampeliska
01-01-14, 18:23
Jerry: to samí mám doma a hlavní je se rozehřát a začít s malou váhou....tim že tam necháš 27 to neni dobrý pro začátek. kord když tenhle cvik necvičíš.....

3k a Jerry
01-01-14, 18:30
Jerry: to samí mám doma a hlavní je se rozehřát a začít s malou váhou....tim že tam necháš 27 to neni dobrý pro začátek. kord když tenhle cvik necvičíš.....

Jo jsem takovej inteligent že vstanu běhám chvilku po baráku a hned to idu zvedat pak to strašne nehorázně bolí :D
Ale když je čas a chce se mě tak si to protáhnu rozehřeju se na jednoručkach a pak teprv jedu tohle ..

Hraju nahej
01-01-14, 20:02
na rozehřátí máš nejlepší jakékoliv kardio než zdvihání jednoruček ale :)

AlternativníPravda
02-01-14, 18:56
na rozehřátí máš nejlepší jakékoliv kardio než zdvihání jednoruček ale :)

Hlavně začínat pomalu, pokud začneš poskakovat jako nadmutá koza, tak se ti može stát taky docela dost vážných úrazů. Ze začátku to chce pomaloučku rozhýbat klouby, protáhnout šlachy a takové ty srandy, hlavně né hrrr hrrr to je pak uplně na 3 věci.

Toreto
03-01-14, 21:44
Slnko , pošli mi to už.. Chcem sa do toho už pustiť :D

čo ?

Toreto
03-01-14, 22:34
plan na jedalniček + cvičenie

To ti nepísal už pred polrokom ? :D

Toreto
03-01-14, 22:52
Aký song počuvate pri posilovaní najradšej ? Mám svoj vlastný playlist nato, ale nejaké nové veci by sa mi tam už zišli :)

Giussepe
03-01-14, 23:04
Aký song počuvate pri posilovaní najradšej ? Mám svoj vlastný playlist nato, ale nejaké nové veci by sa mi tam už zišli :)

http://youtu.be/7woW7DmnR0E

refrén vždy nakopne

Anjelik.*
03-01-14, 23:48

podľa toho aký štýl hudby máš na mysli, ty aký štýl počúvaš pri cvičení ?

Eso./digl
03-01-14, 23:55

http://www.youtube.com/watch?v=7ASwmOsE3Ug

Anjelik.*
04-01-14, 00:00
Ja osobne počúvam všetko čo sa mi páči vo fitku.. či už slaďáky, trance, pop atď... rakety sú Rob Bailey - Hold Strong a Rob Bailey - Hungry

Toreto
04-01-14, 00:04
podľa toho aký štýl hudby máš na mysli, ty aký štýl počúvaš pri cvičení ?
Nemám žiadny špecifický .. niečo od rapu cez punk,rock.
Electro veci priam neznášam pri cvičení :D Niečo tu postnem.
Toto je fakt pecka :)
http://www.youtube.com/watch?v=1zagQpB_c0M
a ďalej napríklad..
Trapt - Headstrong
REVOLTA - Dej do toho všechno
Papa Roach - Last Resort
Roy Jones Jr - Can't Be Touched
Veľa toho mám od Eminema a Linkin park.

Anjelik.*
04-01-14, 00:31
dobréé dobrééé :thumsup4:
Fort Minor - Remember the name - stará klasika ale fajnová :)
Linkin park sa tiež dá pri cvičení, a Roy Jones samozrejme... takže máš u mňa :thumsup4:

vedouci venny
06-01-14, 19:13
u nas v posilce jede gymradio vetsi sracky jsem nezazil

yadort
06-01-14, 19:24
Nemuzu zaboha pribrat.. vazim 55 kg to je na 175 cm malo help

3k a Jerry
06-01-14, 19:30
Nemuzu zaboha pribrat.. vazim 55 kg to je na 175 cm malo help

pořádně se nažer, je toho plnej strejda hledač seš větší lenoh než já i když tohle je spíš k zamyšlení :D
tady se to taky nespočetněkrát řešilo ..
http://www.zbynekmlcoch.cz/informace/texty/ruzne/rady-jak-ztloustnout-tipy-jak-pribrat-na-hmotnosti-na-vaze
tohle mě trošku přijde ujetý

Toreto
06-01-14, 19:42
pořádně se nažer, je toho plnej strejda hledač seš větší lenoh než já i když tohle je spíš k zamyšlení :D
tady se to taky nespočetněkrát řešilo ..
http://www.zbynekmlcoch.cz/informace/texty/ruzne/rady-jak-ztloustnout-tipy-jak-pribrat-na-hmotnosti-na-vaze
tohle mě trošku přijde ujetý
To mu tie tuky sadnu tak maximalne na bachor :D

yadort
06-01-14, 19:50
To je to.. ja kdyz priberu tak do bricha to prave nechci

Giussepe
06-01-14, 19:53
Rada: pořádně se nažer je uplně useless. Sám s tím mám zkušenosti. mam něco pres 180cm vážím cca +-60kg žrát můžu jak chci a nepřiberu stejně ani gram. Jen takový příklad, jedny letní prázdniny jsem skoro celý proseděl vicemene u PC a žral jsem co mě napadlo, moc jsem se ani nehýbal a stejně jsem nic nepribral.

tyger103
06-01-14, 21:27
všichni jen nabrat,jen já se svými 94kg a 176cm potřebuju zhubnout,resp. hubnu :D

3k a Jerry
07-01-14, 00:31
Rada: pořádně se nažer je uplně useless. Sám s tím mám zkušenosti. mam něco pres 180cm vážím cca +-60kg žrát můžu jak chci a nepřiberu stejně ani gram. Jen takový příklad, jedny letní prázdniny jsem skoro celý proseděl vicemene u PC a žral jsem co mě napadlo, moc jsem se ani nehýbal a stejně jsem nic nepribral.

ja jsem na tom jako tady nademnou nabrat problém neni jen o to co žejo ..
jinak vím o čém mluvite mam hromadu znamejch co mužou žrát řízky každej den a nenaberou ..
tohle je ono ne ?
http://www.kulturistika.com/planovani-stravy-pro-hardgainery

Eso./digl
07-01-14, 09:31
S tymi reznami :D v sobotu som ich do seba namastil 7 a ani jedno kg hore :/ :D

Hraju nahej
07-01-14, 09:32
Při táhle váze je jedno, že nabere trochu tuku, pokud u toho bude cvičit a dá si jednou dvakrát za týden k tomu hodinové kardio, tak je v klidu.
Pokud chceš přibrat, tak zkus nějaké gainery, ale musíš u toho opravdu cvičit, aby ti to k něčemu bylo. Z hlavy mě napadá třeba GO PRO 30. To má výborný výsledky, ale neni to levná záležitost.

Anjelik.*
08-01-14, 06:19
jj skúste nejaké gainery alebo proteíny, ja som tiež nemohol pribrať a zničoho nič som cez leto minulý rok pribral 5kg... Teraz mám 76kg a vyzerá to tak že teraz pôjdem s váhou ešte vyššie, teda chcel by som.. :pinch: stravu sa snažím dodržiavať ako tak aj keď to nieje 100%-ná strava, ale aspoň poriadne sacharidov sa snažím čo najviac prijať denne... :)