PDA

Zobrazit normální verzi : Posilovna

Strany : 1 2 3 4 [5]

Eso./digl
27-08-14, 04:14
pametam si ze tebe Slunicko presne napisal co a ako mas civict + co mas jest takze ked sa tu v tom pohrabes urcite to najdes.. :)

Grakon2702
27-08-14, 10:37
Zdravím, když už tu máme to téma, rád bych požádal, jestli byste si neudělali na mě čas a nepomohli se začátečním "rozvrhem" posilování. Někdy zajdu s kámošem cvičit na hrazdy ven apod. a rozhodl jsem se, že začnu cvičit stejně jako on. Jenže já vůbec nevím jak začít. Chci, aby se mi svaly rýsovaly všude rovnoměrně a jsem ochotný cvičit jakýmkoliv způsobem za jakéhokoliv počasí (jsem otužilý, například, mi nedělá problém si v dešti zajet k místnímu "jezírku" si zaplavat). Hlavně to potřebuji uspořádat tak, aby mě po jednom cvičení nebolely a nestuhly svaly tak, že bych nebyl schopen další den udělat to samé. Jednou se mi to stalo a pak jsem přestal... Potřebuju něco vyváženého, kdy se sice budu cítit po cvičení unaveně a silněji, ale abych byl schopný udělat další další den to samé (snad mě chápete). Rozhodně nechcu do sebe cpát žádný sračky jako steroidy apod. jenom obyčejné "přírodní" cvičení. Ve městě mám park s hrazdami, bazén i jezírko, mám kopce a přírodu, po kterých mohu jezdit na kole či běhat. Nedělá mi problém cvičit i doma.

Věk: 16 let
Váha: 68 Kg
Výška: 170 cm +/-
Pohlaví: To je snad jasné :D

Moje výživa: Každé ráno si dávám mlíko s cereáliemi už asi tak od 6 let. Nikdy mi to ale nestačí, proto dopoledne sáhnu po nějaké oplatce :D. Odpoledne mám klasický oběd, polívka a druhé, všechno to jsou celkem velké porce. Po večerech mám chleba buď s paštikou nebo s máslem a sýrem.

Na břiše mám ještě kus vysícího špeku :D, který bych potřeboval shodit. Není to velké, ale to můžete vyčíst z mé váhy.

Děkuji za všelijaké rady :).

znedlob
28-08-14, 02:06
Já se musím přiznat, že jsem od začátku prázdnin přestal cvičit. Ano měl jsem fyzicky náročnou brigádu, takže jsem hodně posilnil (Hlavně ruce a prsa), ale klasický hecnutí a domácí cvičení je pryč. Nejspíš to začne zase na začátku školy, jelikož s kámošem (věnuje se BB) se nehorázně ve škole hecujeme. Bohužel o prázdninách to šlo do kytek. Mám celkem blbé umístění co se týče bydliště. Nejbližší největší město (ČB) je odemne moc daleko a ostatní větší města jsou k hovnu (jedno je fetácký doupě a ve druhým to stojí za hovno). No a samozřejmě u nás na to nemá nikdo koule. Bydlet někde ve velkým městě, tak bych si nepřestal. Rád se vystavuju před lidma :D.

Snad nebudete blbý jako já a nikdy nepřestanete:)

3k a Jerry
28-08-14, 09:58
Tak u mě tedka už chvilku před prázdninama to zapáleni spadlo, ale taky myslím že se během září a října zas ktomu dostanu.
Rozumím tomu jak slon houslím, ale vám co chcete začít doporučuji, aby jste to ze začátku ani moc nehrotil1 a začnite základní cviky o kterých je asi 300 videi.
Nemá cenu vám sestavovat nějakej cvičební plán nebo jídelníček když vám to třeba vydrží týden..

Toreto
29-08-14, 14:36
Možno by bolo lepšie sa poobzerať na iných stránkach ako csko.cz.
http://www.posilnovanie.sk/viewtopic.php?t=1044

Poradí vám tam určite viac skúsenejšich ľudí ako tu.

Slunicko
30-08-14, 15:03
Pomohl bych, ale co se workoutu týče jsem úplně zbytečnej, nic moc o tom nevím, někomu tady jsem už zkoušel sestavovat cvičební plán mimo posilku, ale vlastně ani nevím, jak to dopadlo (všechno co o tom vím mám jen přečtené, nemám to vyzkoušené) takže ti bohužel nepomůžu :S

AlternativníPravda
31-08-14, 21:53
Pomohl bych, ale co se workoutu týče jsem úplně zbytečnej, nic moc o tom nevím, někomu tady jsem už zkoušel sestavovat cvičební plán mimo posilku, ale vlastně ani nevím, jak to dopadlo (všechno co o tom vím mám jen přečtené, nemám to vyzkoušené) takže ti bohužel nepomůžu :S

Dopadlo to tak, že na to čekám již druhým rokem. :D

Toreto
02-09-14, 20:53
Od zajtra pain & gain znova :D

halelujah
02-09-14, 21:20
Ak niekto začinate toto by vam mohlo trochu pomôcť začnite s klikmi(biceps,prsia ako tak ramena a cele ruky) , klikmi na široko(chrbat a cele horne telo) , opreny o posteľ z rovnými nohami klesanie k zemi a hore (triceps), brušakmi (ale poriadnymi nie tie že si ich zapačite pod posteľ) , drepy (ale správne nie že si zničite kolena) , a zdvihanie sa hore na špičky (zo začiatku bude stačiť par desiatok opakovani bez zataže par serii) . Z jedalničku hlavne vyhodťe blbosti ako coca colu , čipsi atď. samotné mäso nieje zle a jesť ho kvôli kvalitným bielkovinam je potrebne. A musite mať dostatok spánku lebo ak nespíte spálite menej kalorii ako pri spánku okrem toho ste skoro zase hladný . Ak sa prejedáte je dobré si dať ked máte chuť na jedlo pohár nízkotučného mlieka a dve poháry vody to vás vždy zasíti . Ak chcete zhodiť váhu určite začnite chodiť peši do práce,školy,urad prace alebo aj behom aby ste minuly viac kalorii.

kaufly
03-09-14, 09:19
Jooo hoši, já mám teď kvůli financím půl roku pauzu a hrozné období.. kolikrát za to období jsem neměl ani co do huby, 10 kg dole.. pfff... no až najdu normální práci, snad to bude teď během září, tak se do toho zase vrhnu.. ničí mě ten pohled do zrcadla, když tam nevidím nic o.O i oblečení na mě visí .... :-!!

Jinak chlapy vyprdněte se na nějaký workout a šup do posilovny..! činky jsou činky.. :-)

Anjelik.*
03-09-14, 13:36
chlapy vyprdněte se na nějaký workout a šup do posilovny..! činky jsou činky.. :-)

hovoríš mi z duše :thanks:

Grakon2702
03-09-14, 19:35
"Koupil jsem si krabičku se steroidama, ale nemohu otevřít víčko."

Anjelik.*
03-09-14, 22:39
"Koupil jsem si krabičku se steroidama, ale nemohu otevřít víčko."

takýto ''machri'' sú ''najlepší''. Týpek začne cvičit, nevie ani čo je to drep, a ako ho urobiť a už kupuje steroidy... -_-

KeYo
04-09-14, 20:11
Niečo o steroidoch

http://www.mojevideo.sk/video/20122/generation_iron_steroidy_(cz_titulky).html

Slunicko
05-09-14, 21:54
Dopadlo to tak, že na to čekám již druhým rokem. :D

Promiň, ale bylo toho moc, psal jsem do tohohle tématu, jestli jsem na někoho zapomněl, tak ať se mi ozve, bylo vás v té době fakt minimálně 30 + ještě lidi z mojí fb stránky atd. prostě jsem to nestíhal a zapomněl jsem, tak se omlouvám :(

AlternativníPravda
05-09-14, 22:05
Promiň, ale bylo toho moc, psal jsem do tohohle tématu, jestli jsem na někoho zapomněl, tak ať se mi ozve, bylo vás v té době fakt minimálně 30 + ještě lidi z mojí fb stránky atd. prostě jsem to nestíhal a zapomněl jsem, tak se omlouvám :(

V poho, stejně bych podle toho jel tak 1 měsíc a pak se na to vysral :D. Vždy chytnu nějakou blnou nenom, jako třebas teď poslední týden v srpnu. Takovej průjem jsem v životě neměl, nejedl jsem v podstatě 5 dní. A moje (již tak mizené svalstvo) se ztratilo... Takže zase začínám od 0

AlternativníPravda
22-09-14, 17:42
Mám dotaz, od kámoša jsem dostal nějaké proteiny s příchutí hrášku nebo co... jenže nevím jak se to dávkuje a hlavně kdy se to dávkuje. Poslal mi to v krabičce od nějakých musli, takže o nich nevím vůbec nic.

Anjelik.*
22-09-14, 22:18
Mám dotaz, od kámoša jsem dostal nějaké proteiny s příchutí hrášku nebo co... jenže nevím jak se to dávkuje a hlavně kdy se to dávkuje. Poslal mi to v krabičce od nějakých musli, takže o nich nevím vůbec nic.

čóó? príchuť? = hrach.... to som ešte v živote nepočul ani nevidel.. :D

KeYo
22-09-14, 22:22
Mam otazku na teba.. co si myslis o kreatine? je to prospesne alebo jak? kamos mi to odporucil na nabratie a vyrysovanie svalov.. tak ci to bude na nieco:D a ci mi to nejak neposkodi zaludok alebo tak:D

Toreto
22-09-14, 22:24
Nepoškodi. Kreatin maš aj normalne v tele.

Toreto
22-09-14, 22:27

Skus sa ho opytať aky nazov a vyhladaj si to na nete.
Zisti si, či to je nočny protein alebo klasicky. Ja som bral moj klasicky proťak ráno, po treningu a večer.

KeYo
22-09-14, 22:29
Nepoškodi. Kreatin maš aj normalne v tele.

ok dik:D takze to bude len prospesne :)

znedlob
22-09-14, 22:31
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/1970551_854158587928041_3268649438085979826_n.jpg? oh=7b334ff3f08aebd5a0e7ecc1ae21547a&oe=54BE0CFD&__gda__=1417845635_a798e59a4523da8009b3105f278adba d

Tak jsem začal zase cvičit :)) Jinak pro rejpaly je to jen HDR efekt pro zvýraznění detailů.

KeYo
22-09-14, 22:33
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/1970551_854158587928041_3268649438085979826_n.jpg? oh=7b334ff3f08aebd5a0e7ecc1ae21547a&oe=54BE0CFD&__gda__=1417845635_a798e59a4523da8009b3105f278adba d

Tak jsem začal zase cvičit :)) Jinak pro rejpaly je to jen HDR efekt pro zvýraznění detailů.

pekne pekne len tak dalej:)

Karl0s
23-09-14, 11:50
big svali sedli, asi jsem závislej na shybech :D

znedlob
23-09-14, 21:51
Já na klikách.

Bujak
24-09-14, 23:49
Ja som začal cvičiť podľa knihy Tréning väzňa, nemám nato 100% vybavenie aj ked to veľa nepotrebuje.

Eso./digl
24-09-14, 23:53
Ja som začal cvičiť podľa knihy Tréning väzňa, nemám nato 100% vybavenie aj ked to veľa nepotrebuje.

dik za inspiraciu ;) po vyplate hned kupujem

Slunicko
25-09-14, 23:39
Mam otazku na teba.. co si myslis o kreatine? je to prospesne alebo jak? kamos mi to odporucil na nabratie a vyrysovanie svalov.. tak ci to bude na nieco:D a ci mi to nejak neposkodi zaludok alebo tak:D

Na vyrýsování bych to tak úplně neviděl.. A jestli si teprve začal cvičit, tak to neber, je to zbytečné, tělo si nejprve musí zvyknout, doporučuje se to cca po 7-8 měsíců, takže bych doporučil tak po půl roce intenzivního cvičení.

KeYo
25-09-14, 23:45
Na vyrýsování bych to tak úplně neviděl.. A jestli si teprve začal cvičit, tak to neber, je to zbytečné, tělo si nejprve musí zvyknout, doporučuje se to cca po 7-8 měsíců, takže bych doporučil tak po půl roce intenzivního cvičení.

ono cvicim uz asi rok aj nieco.. ale intenzivnejsie som zacal este pred letom..

Slunicko
26-09-14, 00:03
ono cvicim uz asi rok aj nieco.. ale intenzivnejsie som zacal este pred letom..

Na nabrání svalové hmoty je to dobrá věc, drží to v tobě vodu a jsi jak rambo, ale je to hlavně o přibrání, takže na rýsování asi neee..

Někdo se ptal na dávky proteinu..
Dávám ho 3x denně na doporučení velice dobrých tuzemských kulturistů, takže ráno, odpoledne a večer (mám to časově nastavené tak, aby mi to vycházelo s tréninkem).
Plus na noc sypu kasein, což je vícesložkový protein, který se v těle rozkládá cca 7 hodin.
Také to neznamená to, že když budete brát proteinové suplementy, tak že nemusíte jíst, stravu tenhle prášek nenahradí ani zdaleka, takže doporučuji k tomu zakomponovat nějaké to maso, tvaroh, vajíčka a podobná jídla, která vám pomůžou o moho více, než suplementace.
Také samozřejmě spousty sacharidů 200-800g denně podle váhy a typu člověka a samozřejmě tuky..

Na rýsování můžu doporučit sacharidové vlny, má to velice dobrý účinek, ale je to trápení a týrání sebe samého, chce to pevnou vůli. (nemluvím o těch samých, jako třeba ukazoval Tomáš Lukáš, to bylo rozmazlování, jinak je to o hodně těžší a na konci této diety budete rádi, že uděláte klik, protože bez těch sacháčů budete úplně vycucnutí)

-----
Také pak můžu doporučit spousty podpůrných látek např. T3, Clenbuterol, nebo Trenbolone, které vám v rýsovačce pomůžou opravdu hodně, jelikož je známo, že při rýsování dochází k velké ztrátě svalové hmoty, tyto látky vám hmotu pomůžou udržet tak, aby ztráty byly co nejmenší, navíc možná ještě něco přiroste, tyto látky mají minimální vedlejší účinky, jak např. agresivita, jebáky, vypadávání vlasů.
(Kdyby se někdo rozhodl pro tyto látky, může mi napsat a já mu k tomu můžu říct víc, ale také bych všem předem doporučil prodiskutovat to se svým ošetřujícím lékařem..)
(Je možné, že se někde v něčem pletu, nikde jsem to neopsal a vše píšu jen z vlastní zkušenosti, nebo ze zkušeností, které jsem sám zpozoroval.)

Slunicko
27-09-14, 16:50
Po mem poslednim prispevku mi prisly dotazy typu "pichas si to, nebo beres tablety?", "Co presne beres za steroidy?" atp. takze bych chtel zduraznit, ze ja jsem stale cisty (naturalni), ale hodne lidi, co se okolo me toci sypou a take se v tomhle vsem ted rejpu, protoze mam v planu udelat si kurz nutricniho poradce a chci o tehle vecech vedet co nejvic.. :-)

Take tim nevyvracim ze nekdy v budoucnu sypat nebudu, vim na 90% ze ano, ale zatim to jde bez toho, navic to, ze budete brat podpurne latky neznamena, ze se pres noc vyspite a ono to poroste samo, musite makat stejne a jeste tvrdsim zpusobem, aby se projevily maximalni vysledky tech prostredku.

Slunicko
06-01-15, 17:55
Po delší odmlce.. Vydržel tu ještě někdo cvičit do teď?

AlternativníPravda
06-01-15, 18:02
Po delší odmlce.. Vydržel tu ještě někdo cvičit do teď?

Pokud nevadí, že jsem začal včera, tak jo, vydržel.

Slunicko
06-01-15, 18:36
Jak jsem 2 stránky zpět psal, hodně jsem spadl, kvůli drogám, holce, lenosti atp. teď už to zase jede 85 kg+ (v srpnu z 89-ti na 71)
Pár fotek jak šel čas :D

srpen 71 kilo
http://s13.postimg.org/4d6u1g8zr/10432127_797326523633556_7694342326128236039_n.jpg

Nějakej ten říjen

http://www.imghosting.cz/images/8210899629_8833234983671.jpg (http://www.imghosting.cz/view-8210899629_8833234983671.jpg)

Trénink v říjnu

http://www.imghosting.cz/images/1310731086_8354029831592.jpg (http://www.imghosting.cz/view-1310731086_8354029831592.jpg)

silvestr 2014
http://www.imghosting.cz/images/12silv.png (http://www.imghosting.cz/view-12silv.png)

A aktuálka 84,5 kila
http://www.imghosting.cz/images/21ruka.png (http://www.imghosting.cz/view-21ruka.png)

To jen abyste viděli, že jen tak neplácám a vážně dřu, jak jen to jde, můj den vypadá takhle-
Jídlo->škola->jídlo->trénink->práce->spánek a pořád dokola (+ nějakej ten čas na píchání steroidů.. :D)

Je to schválně zaměřené na ruce, protože jsem zalitej v objemu, takže postavu mám zprasenou, rýsovat začínám v únoru :)

Pokud nevadí, že jsem začal včera, tak jo, vydržel.
i to se počítá.. :D

Giussepe
06-01-15, 19:33
jo, na jednu stranu je to obdivuhodný a uznávám každého, kdo na sobě takhle vydrží makat, ale na druhou stranu musím konstatovat, že po estetické stránce je tohle už fakt moc a nelíbí se mi to.

Slunicko
06-01-15, 19:51
jo, na jednu stranu je to obdivuhodný a uznávám každého, kdo na sobě takhle vydrží makat, ale na druhou stranu musím konstatovat, že po estetické stránce je tohle už fakt moc a nelíbí se mi to.

je to jen 43 cm přes bicák, není to moc, možná to tak jen vypadá, jak je to oříznuté.. :)

3k a Jerry
06-01-15, 22:03
Packu má pěknou to je zhruba velikost kam bych se někdy možná chtěl dostat a tam zůstat ..
jinak taky jsem se to nějak snažil oprášit, ale jde to pomalu :D

Giussepe
06-01-15, 22:13
Packu má pěknou to je zhruba velikost kam bych se někdy možná chtěl dostat a tam zůstat ..
jinak taky jsem se to nějak snažil oprášit, ale jde to pomalu :D

Tak to musíš pořádně makat na vinicích.

Slunicko
07-01-15, 13:54
Jde to pomalu, ale stojí to za to.. :D Všemu kde chceš něco dokázat musíš obětovat čas :)

AlternativníPravda
07-01-15, 21:01
Já si jedu svůj cvičební plán, který je značně omezen potrhanými vazy na obou ramenech (není to tak akutní jak se zdá). 2x týdně chodím plavat, 3x týdně běhat. Do toho jedu záda v leže (zvedání trupu a noh), biceps s jednoručkama, a nějaké to cvičení na břicho. Výsledky moc nemám, neboť cokoliv co nabouchám, tak hned vypotím na bazéně nebo při běhání. Plavu 40+ 25m délek klasikou. Naštěstí z toho nebolí ramena, tak je to jediný způsub jak trochou nabouchat hrudník a spravit záda. Běhám přibližne 50 minut a postupně navyšuji dávky kilometru, běhám tak, aby mi stačil dech, na začátek si dám tak 2-3km rychlejším tempem po rovince a pak přejdu do výběhu kopce. Proč to však píšu.... v dědině teď máme místo silnic kluziště a já nemám jak vybit přebytečnou energii. Koukl jsem se na utube na cviky na nohy a našel pěknou sestavu od Mika.
https://www.youtube.com/watch?v=yGk0_dzpFA0

Takže tu zakládám takovou menší challenge - kolik zvládnete serii ? Já jsem dal teda 5. Doporučuji u klas. dřepů nechodit až tak moc dolů, to co dělá on není zdravé a kazítetím kolena, maximální nejnižší uhel lýtk-stehno by měl být 90 stupňů.

E: Pokud jste před tím necvičili nohy, tak to moc nepřežeňte, protože druhej den nebudete moci chodit

3k a Jerry
10-01-15, 20:21
Né že bych si nad tvojíma fotkama slunce nějak hověl, ale pár ti jich zmizlo ..

Slunicko
12-01-15, 18:16
vím, že zmizly.. :( Nemám žádné uložiště, kde by vydržely nějaký ten pátek, můžeš mi poslat něco, kam to můžu upnout, aby tam chvíli zůstaly? :D

Slunicko
12-01-15, 18:25
Jinak steroidy, přiznám se, že jsem zatím v jednoměsíční kůře a trošku jsem vyrostl, ale nic převratného, chvíli ještě budu pokračovat a uvidím, jak to půjde dál.
Zatím je ta kůra trojsložková Testosterone propionate - 100mg/den klasika Trenbolon - 75mg/den a Stanozol - 50mg/den.
Neplánuju na tom zůstat dlouho, spíš jsem byl zvědavej, co to se mnou udělá i když je ta kůra slabá a má minimum vedlejších účinků, celá kůra je 12-ti týdenní, pak pojedu zase dlouho bez toho. :)

3k a Jerry
12-01-15, 21:23
http://postimage.org/ ten mě ješte nesklamal ..na steroidy se vyser :console:

kaufly
13-01-15, 19:36
Jinak steroidy, přiznám se, že jsem zatím v jednoměsíční kůře a trošku jsem vyrostl, ale nic převratného, chvíli ještě budu pokračovat a uvidím, jak to půjde dál.
Zatím je ta kůra trojsložková Testosterone propionate - 100mg/den klasika Trenbolon - 75mg/den a Stanozol - 50mg/den.
Neplánuju na tom zůstat dlouho, spíš jsem byl zvědavej, co to se mnou udělá i když je ta kůra slabá a má minimum vedlejších účinků, celá kůra je 12-ti týdenní, pak pojedu zase dlouho bez toho. :)

to používáš v jaké formě..? Testosterone propionate se snad dělá jen v injekční formě ne? ale když uvádíš 100mg/den... tak mi přijde divný, že to máš v tabletách.. jinak si blázen, že toho žereš tolik v tabletách... zbytečně to zatěžuje játra.. lepší je půl na půl..

Martin17CZ
23-01-15, 12:23
Ja do posilky nechodim , jen doma dělam kliky,drepy,sklapovačky,pritahy :D

Slunicko
24-01-15, 22:01
Tabletky, od mala mám fóbii z injekcí, takže mi to nedává jinou možnost, ale je to jen jedna krátká kůra, další plánuji až na září/říjen tohoto roku, za jednu kůru za čas ti to játra nezničí. :)

Eso./digl
25-01-15, 21:32
Zdravim, najde sa tu niekto kto by bol ochotny, mal cas a hlavne aby sa rozumel danej veci. Chcem vypracovat jedalnicek + cvicebny plan. Ponukam 50 + 50 eur. Dohodnut sa mozme najlepsie v PM.

Slunicko
26-01-15, 18:32
Zdravim, najde sa tu niekto kto by bol ochotny, mal cas a hlavne aby sa rozumel danej veci. Chcem vypracovat jedalnicek + cvicebny plan. Ponukam 50 + 50 eur. Dohodnut sa mozme najlepsie v PM.

Tady nehledej, jedinej kdo tu takový věci dělá jsem já a já vůbec nemám čas, už jsem to slíbil 2. týpkům, ale i to bude trvat ranec dlouho, protože jsem od rána do rána v tahu, ale líbí se mi tvůj přístup, že nabízíš peníze a nechceš po někom práci zadarmo, za tuhle částku seženeš cvičební plán i s jídelníčkem + možnosti tréninků od profesionálů a né od amatéra, jako třeba já ;)

bloodykill
26-01-15, 18:45

Co ta kůra udělá? Zkurví ti játra, ledviny... Super že budeš namakanej, když budeš mít už 3. darovanou ledvinu-_-

Eso./digl
26-01-15, 20:16
Tady nehledej, jedinej kdo tu takový věci dělá jsem já a já vůbec nemám čas, už jsem to slíbil 2. týpkům, ale i to bude trvat ranec dlouho, protože jsem od rána do rána v tahu, ale líbí se mi tvůj přístup, že nabízíš peníze a nechceš po někom práci zadarmo, za tuhle částku seženeš cvičební plán i s jídelníčkem + možnosti tréninků od profesionálů a né od amatéra, jako třeba já ;)

Tak uprimne ta otazka bola viac menej mierena na teba ci kauflyho :) nechcel som vas otravovat cez PM tak som to napisal sem a cakal som ci si to vsimnete. Ty sa povazujes za amatera ako pises ale su na tebe vidiet vysledky. Zo zaciatku som rozmyslal ze by som zasiel priamo do posilky za nejakymi profikmi a oslovil ich ci by mi dani plan nevypracovali. Moja vyplata avsak nieje moc velka preto som si najprv povedal ze to skusim tu na fore :) Rozmyslal som tak ze "amater" by si za to mohol vypitat menej ako typek v posilke a zaroven by som vam mohol dat zarobit. Mne je dobre kazde euro preto som to sem aj postol :) Skoda ze nemas na to cas.. este pockam ci sa neozve kaufly a ak nie tak mi ina moznost ako ist za profikom ani neostane :P

Slunicko
27-01-15, 21:24
Co ta kůra udělá? Zkurví ti játra, ledviny... Super že budeš namakanej, když budeš mít už 3. darovanou ledvinu-_-

Udělá to, že na konci života nebudu brečet nad tím, že jsem chtěl něco dokázat a neměl jsem koule to zkusit, kvůli tomu, že jsem si chtěl ušetřit zdraví, abych nechcípl o 5 let dřív..
Eso, já ti klidně pomůžu, když se domluvíme, třeba čtvrtek po vysvědčení budu mít do večera čas, tak si můžeme sednout, třeba u skypu/tska a něco vytvořit, vše co tě zajímá ti povím, ale tolik peněz nechci, radši si za to kup něco co chceš :)

Eso./digl
27-01-15, 22:10
Udělá to, že na konci života nebudu brečet nad tím, že jsem chtěl něco dokázat a neměl jsem koule to zkusit, kvůli tomu, že jsem si chtěl ušetřit zdraví, abych nechcípl o 5 let dřív..
Eso, já ti klidně pomůžu, když se domluvíme, třeba čtvrtek po vysvědčení budu mít do večera čas, tak si můžeme sednout, třeba u skypu/tska a něco vytvořit, vše co tě zajímá ti povím, ale tolik peněz nechci, radši si za to kup něco co chceš :)

Dik za ochotu Slunicko :) dnes som sa nakontaktoval s profi trenerom a chce za to 19 (jedalnicek) + 20 (treninigovy plan) eur co mi pride ako fajn cena :) Ukaze mi co a ako cvicit.. atd. Ale este raz dik za ochotu!

kaufly
29-01-15, 18:11
Hele, když už je to za prachy, tak si sežeň nějakýho osobního trenéra ve fitness centru s nějakou referencí.. Tyhle věci jako je jídelníček a tréninkový plán je dobrý řešit s konzultací.. někdo prostě si nechá dělat od supertrenér.cz s tím že, vyplníš dotazník o všem co za den děláš.. jíš.. rozměry a tak.. aby o tobě něco věděli, ale spíše bych fakt volil tu osobní konzultaci, i když je to dražší, ale něco ti k tomu i řeknou.. takhle dostaneš na papíru pár instrukcí a sepsaný věci.. no prostě nic moc.. fakt spíše vyhledej trenéra v okolí, pro začátečníky není špatný, když si třeba trenér s tebou projde i správnou techniku cviků, ukáže strečink a podobně, když už do toho chceš investovat..

Eso./digl
30-01-15, 02:46
Hele, když už je to za prachy, tak si sežeň nějakýho osobního trenéra ve fitness centru s nějakou referencí.. Tyhle věci jako je jídelníček a tréninkový plán je dobrý řešit s konzultací.. někdo prostě si nechá dělat od supertrenér.cz s tím že, vyplníš dotazník o všem co za den děláš.. jíš.. rozměry a tak.. aby o tobě něco věděli, ale spíše bych fakt volil tu osobní konzultaci, i když je to dražší, ale něco ti k tomu i řeknou.. takhle dostaneš na papíru pár instrukcí a sepsaný věci.. no prostě nic moc.. fakt spíše vyhledej trenéra v okolí, pro začátečníky není špatný, když si třeba trenér s tebou projde i správnou techniku cviků, ukáže strečink a podobně, když už do toho chceš investovat..

Hej ako som pisal vyssie som dohodnuty s jednym typkom z posilky pripadne editnem jeho video :) spravy mi jedalnicek a cvicebny plan plus mi ukaze spravnu techniku cvikov. Inak osobny trener stoji na hodku u nas napr. 12 eur takze tie cviky budem neskor praktikovat radsej s kamosom co cvici par rokov. A diky za tu vecicku v pm ;)

E: http://youtu.be/cw4_xFzNfa4

kaufly
30-01-15, 16:25
no tak nějak, u nás si většinou trenéři za hodinu tréninku účtují 300kč .. cca ono to tak bude těch 12 euro, což uznávám, že není nejmíň :D

Eso./digl
30-01-15, 19:06
nj das dve hodky a mas 24eur fuc :) za co mam napriklad stravu na tyzden? alebo 2kg gaineru..

Giussepe
30-01-15, 19:10
hele, vy boulatý chlapáci, nechystáte se někdo tudaj? http://spartan-race.cz/

kaufly
31-01-15, 15:24
tož ono hlavně je dobrý začínat s něčím, než s ničím.. pro někoho kdo neví absolutně nic, je to správná volba i investice.. potom zbytečně nacpeš kolik set éček do jídla a suplementace a nemusí to být efektivní, protože třeba cvičíš špatně a maximálně si kurvíš klouby.. jako jo, každé zatížení svalů donutí sval se trhat a regenerovat, ale tam jde spíše o ty klouby.. záda.. a tak

Eso./digl
31-01-15, 22:24
jasne ved ani nemam v plane si to naklusat do posilky jak borec.. som dost mimo preto si zavola na tie tahy kamosi, nech mi ukaze co a ako

Slunicko
01-02-15, 23:39
Hej ako som pisal vyssie som dohodnuty s jednym typkom z posilky pripadne editnem jeho video :) spravy mi jedalnicek a cvicebny plan plus mi ukaze spravnu techniku cvikov. Inak osobny trener stoji na hodku u nas napr. 12 eur takze tie cviky budem neskor praktikovat radsej s kamosom co cvici par rokov. A diky za tu vecicku v pm ;)

E: http://youtu.be/cw4_xFzNfa4

Tohle nemyslíš vážně doufám :O Vždyť ten týpek vypadá, jak kdyby ani necvičil, hrozně mi postavově připomíná mého tátu, kterej do posilky v životě nevkročil, svaly na něm nevidím žádné, jak ruce, tak prsa a nohy radši vidět ani nechci. Takových "trenérů" už jsem viděl, najdi si někoho pořádného, tohle ti maximálně ukáže tak píčoviny, co cvičí on a dopadneš stejně špatně, je mu tak 35 a já jsem v 18-ti jednou takovej co on..
Když už někomu dáváš ty prachy, tak je investuj pořádně, aby byly výsledky, když nemá výsledky on, nemůžeš je mít ani ty.. :)

KeYo
02-02-15, 01:02
Tohle nemyslíš vážně doufám :O Vždyť ten týpek vypadá, jak kdyby ani necvičil, hrozně mi postavově připomíná mého tátu, kterej do posilky v životě nevkročil, svaly na něm nevidím žádné, jak ruce, tak prsa a nohy radši vidět ani nechci. Takových "trenérů" už jsem viděl, najdi si někoho pořádného, tohle ti maximálně ukáže tak píčoviny, co cvičí on a dopadneš stejně špatně, je mu tak 35 a já jsem v 18-ti jednou takovej co on..
Když už někomu dáváš ty prachy, tak je investuj pořádně, aby byly výsledky, když nemá výsledky on, nemůžeš je mít ani ty.. :)

no tie nohy v tych teplakoch vyzeraju dost male oproti tomu jaky velky (alebo tucny?) ma hrudnik

Eso./digl
03-02-15, 22:15

Tak uz je neskoro xD v sobotu mi dal jedalnicek aj treningovy plan.. ak by si mal cas tak by som ti to mohol poslat a ze by si na to mrkol a povedal ze ci je to na picu.. aby som fakt necvicil nieco zle :)

Slunicko
04-02-15, 16:48
Tak uz je neskoro xD v sobotu mi dal jedalnicek aj treningovy plan.. ak by si mal cas tak by som ti to mohol poslat a ze by si na to mrkol a povedal ze ci je to na picu.. aby som fakt necvicil nieco zle :)

Měl s tebou konzultaci? Ptal se tě na něco? Nebo alespoň něco?
Mně by přišlo hrozně trapné vypadat jak on a zakládat si vlastní stránku/dělat videa, kde ukazuji jak cvičit, přitom to sám nevím, v tom videu má techniku dobrou snad jen u bicepsového zdvihu, kde se nedá nic kazit, dej na mě, nenechávej si od něj radit a být tebou tak si i ty prachy vezmu zpět, klidně mi to poslat můžeš, jsem docela zvědavej na ten jídelníček, vsadím se s tebou o co chceš, že nic z toho nemá vyzkoušené a ten stejný jídelníček najdu někde na netu.. :D

no tie nohy v tych teplakoch vyzeraju dost male oproti tomu jaky velky (alebo tucny?) ma hrudnik

Když se kouknu na sebe, tak mi přijde celej malej, nemůžu soudit.. :D Ale ty prsa jsou jen tučné, nemá to vůbec pevný, při každém pohybu těla se mu to vlní jak krávě cecky..

Eso./digl
04-02-15, 23:11
Jj hned ako sa dostanem na pc ti to poslem. Ale to ze to ma stiahnute pochybujem. Konzlutovali sme o mojich problemoch ci uz zdravotnych atd plus co mi spravil plan na doma mam aj s fotkami na ktorych je on a ukazuje ako spravne to cvicit plus mi povedal ze mozem kedykolvek prist za nim do posilky. On necvici od svojich 15nastich ale zacal nedavno. Doteraz sa venoval sportom ako hadzana atd.. a ma vystudovanu vysoku teraz si nevzpomenem na ten odborny nazov ale je ing. farmaceuticka? Neviem ci je to ono.. ale nieco s ludskym telom ci tak

ABRACADABRA
05-02-15, 18:10
No cvičím někdy,
ale kondička mi stačí. Nepotřebuju nějakou velkou :)

Eso./digl
27-02-15, 10:36
Ak ma niekto problem s objemom (nevie pribrat) odporucam Gainer Mega Mass 4000.
Kupil som si ho a za tyzden +-2 - 2,5kg hore.

Sice nemam Gainer Mega mass turbo ultra 5tisic ale len nejaky lacnejsi a tiez som pribral behom dvoch tyzdnov 2-3 kg ale to mi nestaci.. a vyssie to uz neslo

Eso./digl
27-02-15, 21:36
3600

Klimax
28-02-15, 00:38
Hlavne vela papaj. Tvaroh, vajcia (hlavne bielka) su dobrymi zdrojmi bielkovin.

Slunicko
28-02-15, 16:06
Jestli má někdo problém s objemem, tak se vyserte na nějakej pojebanej gainer a žerte jak se má, je to naprostá blbost, prostě předraženej cukr.

A hlavně jestli má někdo problém s objemem teď, tak je trochu mimo, protože už měl začít dávno rýsovat :)

Fhacker
28-02-15, 16:15
Sluničko nekukneš sa mi niekedy na ten plán? :D

Slunicko
07-03-15, 21:36
Sluničko nekukneš sa mi niekedy na ten plán? :D

To už bych mohl, teď nechodím do práce, určitě to sfoukneme, promiň.

Fhacker
09-03-15, 23:33
To už bych mohl, teď nechodím do práce, určitě to sfoukneme, promiň.

Bol by som ti vďační

kaufly
10-03-15, 18:20

Tak co.. jak jsi na tom po kuře...? jak bys to ohodnotil..? jinak jsi začal docela i an vyšších dávkách, na kolik Tě vyšla kura..?
Jsem se taky rozhodl vyzkoušet.. hodím tam sustanon a oxandrolone.. tak jsem na to zvědavej, zejména na ty vpichy.. sustan prej docela bolí -_-

Giussepe
11-03-15, 10:53
http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/avgz0wM_700b.jpg

Eso./digl
26-05-15, 18:37
http://www.mojevideo.sk/video/23e2c/rich_piana_pravda_o_gaineroch_a_praskovych_protein och.html

AlternativníPravda
27-05-15, 20:08
http://www.mojevideo.sk/video/23e2c/rich_piana_pravda_o_gaineroch_a_praskovych_protein och.html
Tak ten opravdu vypadá, že to nabral jen z jezení vajíček.... Mimo to neřekl nic nového, to že domácí strava je lepší než kupované proteiny ví snad každý, o gainerech ani nemluvě. Ale jako propagační video pro svoji značku dobré.

Eso./digl
28-05-15, 00:29
http://www.mojevideo.sk/video/23e60/rich_piana_ako_nabrat_svalovu_hmotu.html

"ziadny vyjebany sex, jebat na to" :D

human
29-05-15, 22:27
Tak ten opravdu vypadá, že to nabral jen z jezení vajíček.... Mimo to neřekl nic nového, to že domácí strava je lepší než kupované proteiny ví snad každý, o gainerech ani nemluvě. Ale jako propagační video pro svoji značku dobré.

Tento chlapik si pichal aj synthol :D ale co sa tyka stravy ma urcite pravdu

AlternativníPravda
30-05-15, 14:05
Tento chlapik si pichal aj synthol :D ale co sa tyka stravy ma urcite pravdu

Tak pravdu má, ale né každý si může dovolit domácí zdroj proteinů, je to nejden finančně ale i časově náročné.

Klimax
30-05-15, 19:05
No neviem, 10 vajcia denne zjest je dost podla mna, a tak ako pisal koks nie je na to ani cas.:D

Eso./digl
31-05-15, 00:24
No neviem, 10 vajcia denne zjest je dost podla mna, a tak ako pisal koks nie je na to ani cas.:D

ten pocet vajec zas nemozes brat doslovne :) a hej to je pravda ze to je velmi narocne na cas a pre studujuceho cloveka bez prijmu a bohatich rodicov nepredstavitelne

human
08-06-15, 18:34
Tak co.. jak jsi na tom po kuře...? jak bys to ohodnotil..? jinak jsi začal docela i an vyšších dávkách, na kolik Tě vyšla kura..?
Jsem se taky rozhodl vyzkoušet.. hodím tam sustanon a oxandrolone.. tak jsem na to zvědavej, zejména na ty vpichy.. sustan prej docela bolí -_-

Daj vediet ako si dopadol. Zacinam nad tym uvazovat aj ja. Kamarat daval do seba naposim. Nepoznam vsetky okolnosti okolo toho ale neskotucne sa z toho vyhadzal po celom tele.

Giussepe
13-06-15, 18:33
http://ecx.images-amazon.com/images/I/71PiMgWC3CL._SL1500_.jpg
:taunt:

kaufly
05-07-15, 18:53
Daj vediet ako si dopadol. Zacinam nad tym uvazovat aj ja. Kamarat daval do seba naposim. Nepoznam vsetky okolnosti okolo toho ale neskotucne sa z toho vyhadzal po celom tele.

Hele nakonec jsem vzal Sustík a k tomu methan pro začátek, oxan nechám na jaro do diety.. ale jinak jsem u konce.. sustík klasicky po 250 (10x), každý 6. den.. a methan jsem cykloval z 10mg max na 30mg / den a měl jsem jenom jedno balení 10mg / 100tab... spolubydlící měl to samé.. já šel z 86 na 92kg.. a spolubydlící byl po dietě, tak jemu to lezlo lépe z 88 na 99kg šel.. jinak je to pecka.. regenerace samozřejmě lepší.. trénink taky úplně o něčem jiném, víc energie, víc síly, mnohem lepší pumpování.. jenom se toho nebát.. já např o cvicích jako bench, dřep, mrtvola.. jsem šel na maximálky o 15-30kg víc.. podle toho na kterém cviku no.. spolubydlící nápodobně se silou.. teď jsem dojel methan a pojedu už 4 týdny čistě jen sustík, tak jsem zvědavej co mi to nechá po PCT..

jinak asi takhle.. mrtvolu jsem 2 roky necvičil kvůli zkurvený bederní páteři, tudíž jsem nemohl jet pořádně ani dřepy..
ale před kůrou jsem cvičil mrtvolu asi měsíc a moje max byla 130kg a při kůře 170kg.. dřepy jsem jezdil před kúrou na serie 8x100kg a při kúře mi nedělalo problém jet 8x130.. dřepy moc nejezdím, protože nemáme vhodnou posilovnu a nemáme tu ani dřepovací stojan, ani klec, prostě nic, takže jsem nezkoušel na MAX... prostě činku si musím vzít z benche, že se držáky dám víš a dřepovat.. ale nohy a záda mám dost zaostalá, protože ta bederní páteř mi dělala fakt šílené problémy.. v jednu chvíli mě to chytlo tak, že jsem nemohl ani dva dny chodit a každý pohyb mě bolel.. -_- jinak bench jsem měl max před kúrou 120kg a při 140kg.. se steriodama to chce fakt "potrhat a napumpovat" a né žádný pim pam, a pro to tělo docela šok.. člověk tam fakt musí házet ty váhy, aby to měli smysl, takže klouby a šlachy dost trpí a hlavně potom kolena a tak celkově chodidla, když člověk z ničeho nic přibere tolik kilo nahoru... :-)

AlternativníPravda
05-07-15, 22:52
To je hodně zajímavý a teď jednu filozofickou otázku, oplatí se to, když si u toho (jak sám píšeš) dost kurvíš klouby a šlachy? Abys pak v 50 nejezdil na kryplkáře a nelitoval toho.

kaufly
05-07-15, 23:50
to je dosti rozsáhlé téma.. on např. ten methan má tendence aromatizovat na estrogen, což vede k retenci vody.. což po vysazení zase odteče.. takže se zase tělo odlehčí.. je to o látkách, můžeš tam třeba posílat nandrolone, který tam hodně dávají silový závodníci a ten se používá např. i pro léčení kloubů a šlach.. ale jako je samozřejmě lepší při kůře tam podávat i nějakou kvalitní kloubní výživu, což já začal dávat až od půlky.. (animal flex) a šlo to po pár týdnech docela znát.. :-) a co se týče těch tréninků, tak mimo kúru zase nejedeš nějaký obrovský váhy, takže si zase odpočinou.. navíc po kúře při PCT kdy budeš mít vlastní tst na nule, tak taky nebudeš moct jezdit zrovna nějaký hardcore tréninky, protože by to tělo nezvládlo regenerovat, takže jen pim pam z lehka.. :-)

ale myslím si, že jako vyloženě se bavit o kurvení šlach a kloubů to né..

human
06-07-15, 17:15
Hele nakonec jsem vzal Sustík a k tomu methan pro začátek, oxan nechám na jaro do diety.. ale jinak jsem u konce.. sustík klasicky po 250 (10x), každý 6. den.. a methan jsem cykloval z 10mg max na 30mg / den a měl jsem jenom jedno balení 10mg / 100tab... spolubydlící měl to samé.. já šel z 86 na 92kg.. a spolubydlící byl po dietě, tak jemu to lezlo lépe z 88 na 99kg šel.. jinak je to pecka.. regenerace samozřejmě lepší.. trénink taky úplně o něčem jiném, víc energie, víc síly, mnohem lepší pumpování.. jenom se toho nebát.. já např o cvicích jako bench, dřep, mrtvola.. jsem šel na maximálky o 15-30kg víc.. podle toho na kterém cviku no.. spolubydlící nápodobně se silou.. teď jsem dojel methan a pojedu už 4 týdny čistě jen sustík, tak jsem zvědavej co mi to nechá po PCT..

jinak asi takhle.. mrtvolu jsem 2 roky necvičil kvůli zkurvený bederní páteři, tudíž jsem nemohl jet pořádně ani dřepy..
ale před kůrou jsem cvičil mrtvolu asi měsíc a moje max byla 130kg a při kůře 170kg.. dřepy jsem jezdil před kúrou na serie 8x100kg a při kúře mi nedělalo problém jet 8x130.. dřepy moc nejezdím, protože nemáme vhodnou posilovnu a nemáme tu ani dřepovací stojan, ani klec, prostě nic, takže jsem nezkoušel na MAX... prostě činku si musím vzít z benche, že se držáky dám víš a dřepovat.. ale nohy a záda mám dost zaostalá, protože ta bederní páteř mi dělala fakt šílené problémy.. v jednu chvíli mě to chytlo tak, že jsem nemohl ani dva dny chodit a každý pohyb mě bolel.. -_- jinak bench jsem měl max před kúrou 120kg a při 140kg.. se steriodama to chce fakt "potrhat a napumpovat" a né žádný pim pam, a pro to tělo docela šok.. člověk tam fakt musí házet ty váhy, aby to měli smysl, takže klouby a šlachy dost trpí a hlavně potom kolena a tak celkově chodidla, když člověk z ničeho nic přibere tolik kilo nahoru... :-)

Znie to super a z tvojho pohladu to vyzera fajn, tak ze ti gratulujem. Kamarat sa nejak dokurvil s naposimom. Sice mu to zaberalo ale neskutocne sa z toho vyhadzal. Ja chcem v zime skusit stanozolol. Neplanujem s tym pokracovat aj v buducnosti ale chcem vediet, co to so mnou spravi.

kaufly
06-07-15, 18:14
Znie to super a z tvojho pohladu to vyzera fajn, tak ze ti gratulujem. Kamarat sa nejak dokurvil s naposimom. Sice mu to zaberalo ale neskutocne sa z toho vyhadzal. Ja chcem v zime skusit stanozolol. Neplanujem s tym pokracovat aj v buducnosti ale chcem vediet, co to so mnou spravi.

čistě jenom stanozolol je na prd, chce to k tomu nějaký tst k tomu.. jedna látka se nevyplatí brát, chce to minimálně jednu formu injekční a druhou třeba tablety, aby to tolik nezatěžovalo játra.. stanozolol je hrozná pumpa, ty svaly se s tím napumpují dost rychle, ale jako má to i svoje zápory, protože se pak cvičí na hovno, když už si napumpovaný.. teda jako věc názoru no

jinak ten naposim... tak to je ten Methandienone (methan) co jsem bral i já, jenom to má zase jiný obchodní název... to samí.. samostatný je to kravina brát.. snižuje ti hlavně vlastní testosteron, tudiž je lepší ho brát s nějakým tst, jinak to je o ničem... jako zadržuje to zase v tobě tu vodu, dá ti to sílu, ale bez testosteronu ti to moc neporoste.. chce to si o tom s někým pořádně promluvit, kdo to bere a aby ti to rovnou sehnal od jeho zdroje, hlavně to nebrat z internetu! a nejdůležitější bez mít pořádný PCT!

Karl0s
15-07-15, 00:05
složí mi někdo objemovku cvičební plán + jídelníček? necelejch 70kilo ekto 172, do posilky chodim někdy i 4x týdně, ale mám to hrozně random stejně jako stravu

Klimax
25-08-15, 19:12
https://youtu.be/cw9iVKKLsss

"Everybody wants to be a bodybuilder but nobody wants to lift no heavy ass weights"

Čo viac dodať, nemá konkurenciu.

yeahhh
13-09-15, 11:49
https://www.youtube.com/watch?v=9YW9AGA73xY <3

Toreto
18-09-15, 23:48
Čo vravíte na vylučenie Kai Greenea ?
riadna sračka ..jediný ktorý mohol Phila ohroziť

Acid
19-09-15, 12:01
složí mi někdo objemovku cvičební plán + jídelníček? necelejch 70kilo ekto 172, do posilky chodim někdy i 4x týdně, ale mám to hrozně random stejně jako stravu

To by musel bejt někdo hodně hodnej. Na tomhle si týpci vydělávaj docela lehký peníze, taky jsem si ho musel zaplatit, ale naštěstí kámoš je trenér. :-D

kaufly
19-09-15, 23:05

Podle mě, to udělal Kai úmyslně.. řekl bych, že počítá s tím, že kvůli jeho minulosti mu to stejně nedají... tak měl potřebu se nějak zviditelnit... a jestli je to pravda, tak se mu to povedlo.. protože, kdo tady do té doby věděl, že si udělal vlastní značku...!? :-)) byla to čistě jenom jeho věc, že nepodepsal účast

Klimax
19-09-15, 23:52

Bez Kaia to nebude ono, teraz nikto nemoze ohrozit Phila. Co taky Wolf, ktory ma dobru formu ale nema lytka, taky Big Ramy, co som pozeral prejudging tak nie je extra vyrysovany. Ma 145kg ale co z toho

http://www.flexonline.com/videos/general-news/live-feed olympia live

Klimax
20-09-15, 08:20
1. Phil Heath
2. Dexter Jackson
3. Shawn Rhoden
4. Dennis Wolf
5. Mamdouh Elssbiay "Big Ramy"

Na to ze big ramy nebol tak vyrysovany na dobrom mieste skoncil. Dexter mal neskutocnu formu na svoj vek,chvilu som myslel ze vyhraje ale..

kaufly
20-09-15, 11:12
a můj miláček Branch Warren až 6.

Slunicko
25-09-15, 19:41
Já skončil po kůře hodně špatně.. :D šoupl jsem tam toho moc, teď ještě navíc nemůžu nějakou delší dobu cvičit a je to v pi.. Ale na druhou stranu, stejně už jsem byl moc velkej, proč nezačít znovu, teď jsem se poučil z těch chyb, vím jak na to, tak tam hned jebnu růsťák, až to půjde.. :D

Klimax
04-10-15, 15:05
EVLS Prague PRO https://youtu.be/ujwVVKf6aPk
First place Dexter Jackson

Acid
06-10-15, 15:30
http://s24.postimg.org/le3m21djp/zyzzwallpaper2.jpg

human
24-01-16, 12:55
Zhyby rob vo dvojici a neskor to pojde same :wink:

halelujah
06-03-16, 11:19
Dobrý den, chtěl bych radu ohledně bicepsu. Bohužel nemám peníze na činky takže zvedám plné krabice od mléka (1l). Cvičím podle tohohle plánu:

Pondělí - 1000x bicepsový zdvih
Úterý - 1000x bicepsový zdvih
Středa - 1000x bicepsový zdvih
Čtvrtek - 1000x bicepsový zdvih
Pátek - 1000x bicepsový zdvih
Sobota - 1000x bicepsový zdvih
Neděle - 1000x bicepsový zdvih

Bohužel po týdnu cvičení nevidím žádný výsledek, jen mě bolí ruka. Je to normální?

Také hodně jím a nemohu přibrat. Je třeba do jídelníčku zahrnout i maso? Jím hodně rohlíků s tvarohem atd. Děkuji.

Ten pocit keď sa vážne snažiš byť vtipný ale nejde ti to.

Giussepe
06-03-16, 12:35
mně to přijde vtipný

Anubis
07-03-16, 22:22
Aj ja som sa na tom zasmial. To by som chcel vidieť také človeka č o by dal 1000x zdvih.

kaufly
23-03-16, 18:54
Ten pocit keď sa vážne snažiš byť vtipný ale nejde ti to.

mě také ne o.O

MrtvaPrincezna
18-08-16, 17:05
Tak mi pomož, jak se přimět k cvičení:( Já začnu zůstanu u toho max. týden a pak na to s.eru o.O

Koprakek
18-08-16, 17:21
Tak mi pomož, jak se přimět k cvičení:( Já začnu zůstanu u toho max. týden a pak na to s.eru o.O

Dej si nějakou motivaci, cíl.

noaco
18-08-16, 18:51
Dej si nějakou motivaci, cíl.

Třeba být admin na Kotelně

Baxo15
18-08-16, 18:54
Třeba být admin na Kotelně

moja reč :entneho::entneho:

AlternativníPravda
18-08-16, 22:10
Pokud nemáš motivaci, tak to ani nezkoušej, je to naprostá ztráta času. A pokud hledáš motivaci, podívej se kolem sebe, to by ti mělo stačit. Třeba já se podívám, že nikoho vedle sebe nemám a tak jdu makat, abych byl aspoň velikej, když už jsem hnusnej (jako byznis)

bloodykill
18-08-16, 23:34
Pokud nemáš motivaci, tak si ze začátku najdi nějaký vzor(grznár, beran.....), udělej si fotku jak vypadáš, a po 3 měsících pokud budeš dobře makat se podívej na fotku a do zrcadla a půjde to samo.

Dakota
20-08-16, 12:12
Pokud nemáš motivaci, tak si ze začátku najdi nějaký vzor(grznár, beran.....), udělej si fotku jak vypadáš, a po 3 měsících pokud budeš dobře makat se podívej na fotku a do zrcadla a půjde to samo.

Jo, grznár je motivace, motivace jak být dobrej čůrák.

halelujah
20-08-16, 12:28

Mrdat vole ! :D grznar forever aj ked si kral drepar rozjebal kvadricepsy :D

Klimaxer
20-08-16, 17:22
Blodykil moj clovek, vitaj brasko

AlternativníPravda
21-08-16, 18:11

Grznár je možná čurák, ale jako motivace je to super - někoho motivuje a burcuje k lepším výkonům když je podtlakem. Navíc ti poskytne plno rad, které fungují.

Jinak výsledky jsou vidět už po měsíci, teda pokud nejsi tlusté prase a nemáš naprosto retardovanou genetiku. Co jsem pozoroval na sobě po 6 týdnech v posilovně (3x týdně) tak břišní svaly už šly vidět po 4 týdnech, ruce se taky pěkně nafoukly. Pokud máš +- správnou techniku a pohlídáš si jídelníček, tak máš zachvíli výsledky o kterých se ti ani nezdálo.

human
22-08-16, 22:20

Najdi sparinga, s ktorym ta to bude bavit a nevyjebe sa po mesiaci nato.

Klimax
18-09-16, 14:25
co hovorite na tohtorocnu olympiu? sledoval to aspon niekto?

bol raz jeden král
18-09-16, 22:10
Já jo, proč tam nebyl Kai? Nikde to nemůžu najít.

Toreto
22-09-16, 17:46
Kai tuším bojkotuje olympiu.
Inak výsledky očakavane ..Phil je Phil. Ja ho osobne nemusím, ale tento rok doniesol na stage ešte kvalitnejšiu formu. Big Ramyho som čakal aspon v top 3, predsa má za sebou tých správnych ľudí. Ľuto mi bolo Dextera, kedže to prenho bola pravdepodobne posledná šanca urobiť nejaky velky výsledok. Rhoden sa dojebkal už pri tych rečiach o tom ako mu kulturistika berie čas s rodinou, to sa ifbb asi nepáčilo a vieme, že tam viacmenej ide o politiku. Levrone comeback dopadol očakávane, nohy katastrofa, ale to už nikdy nebude ako predtým. Je to ale legenda a jeho prejav nesklamal. Porovnanie tej starej kulturistiky, kde média nehrali taku rolu a všetci suťažiaci boli ako rodina a tej novej, kde je potrebne sa angažovať aj čo sa tyka medii, socialnych sietí a celkovo tej negativnej energie.

Sledoval som tiež Koritenského a Mozolaniho. Tam tie umiestnenia boli optimálne forme. Vojta má myslím svoj strop, rovnako jak aj Mozolani. Kto ale može povedať, že sa učastnil Olympie... je to veľká vec aj ked sa umiestnili medzi poslednými.

bol raz jeden král
22-09-16, 21:12
Myslím že Vojta to muže udělat lepší, muže to ještě vysekat líp, každopádně obrovskej respekt.

Klimax
23-09-16, 00:19
Kai tuším bojkotuje olympiu.
Inak výsledky očakavane ..Phil je Phil. Ja ho osobne nemusím, ale tento rok doniesol na stage ešte kvalitnejšiu formu. Big Ramyho som čakal aspon v top 3, predsa má za sebou tých správnych ľudí. Ľuto mi bolo Dextera, kedže to prenho bola pravdepodobne posledná šanca urobiť nejaky velky výsledok. Rhoden sa dojebkal už pri tych rečiach o tom ako mu kulturistika berie čas s rodinou, to sa ifbb asi nepáčilo a vieme, že tam viacmenej ide o politiku. Levrone comeback dopadol očakávane, nohy katastrofa, ale to už nikdy nebude ako predtým. Je to ale legenda a jeho prejav nesklamal. Porovnanie tej starej kulturistiky, kde média nehrali taku rolu a všetci suťažiaci boli ako rodina a tej novej, kde je potrebne sa angažovať aj čo sa tyka medii, socialnych sietí a celkovo tej negativnej energie.

Sledoval som tiež Koritenského a Mozolaniho. Tam tie umiestnenia boli optimálne forme. Vojta má myslím svoj strop, rovnako jak aj Mozolani. Kto ale može povedať, že sa učastnil Olympie... je to veľká vec aj ked sa umiestnili medzi poslednými.
Big ramy ma objem ale nebol vysekany na max takze som lepsie ani necakal.. z minulorocnych 143kg na stagi teraz padol na 290lb co je okolo 131kg.. btw warren uz skoncil so sutazenim?

Toreto
23-09-16, 16:46
Vojta je vysekany až až. Unho je skor problém, že je o toľko menší oproti ostatným vo svojej kategorii. Sám povedal, že sa cítil ako bikini medzi nimi :D Každopádne má parádnu formu, ale Olympia je už ten strop kulturistiky. Konkurencia je nenormálna a už učasť je velky uspech.

E: Ja mám Ramyho za jedneho z dalsich favoritov do buducna na zisk prveho miesta, aj ked pri Philovi neviem neviem. Nanho mal akurat Kai, ale ten odmieta sutazit ..

Klimax
23-09-16, 18:22
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14440956_1150928508322591_3799598962052259637_n.jp g?oh=1b2e259e8e9d3d4f90d2ec8c249e8f93&oe=58666F2E
Pavel Beran 1. miesto AC classic europe v junior. forma neskutocna :thumbup:

Toreto
25-09-16, 22:51
Z tej "americkej" kulturistiky si momentálne idem Charlesa Griffena .. nie je to tak dávno, čo získal IFBB PRO kartu, ale má neskutočnu formu a jeho genetika ..pecka. Poznáš ho Klimax ?

https://www.youtube.com/watch?v=oJ3VDn3ZTMU

AlternativníPravda
26-09-16, 19:40
Z tej "americkej" kulturistiky si momentálne idem Charlesa Griffena .. nie je to tak dávno, čo získal IFBB PRO kartu, ale má neskutočnu formu a jeho genetika ..pecka. Poznáš ho Klimax ?

https://www.youtube.com/watch?v=oJ3VDn3ZTMU

No ty vole, ten má fakt záda jak vlašský ořech. Dobrá forma.

Btw. potřebuji poradit ohledně cvičebního plánu. Ze vysokoškolských důvodů můžu cvičit 2x týdně, z toho jedenkrát max. hoďku. Má cenu dělat nějaké splity (či jak se tomu říká..) nebo pokaždé odcvičit celé tělo?
E: ještě bych chtěl dodat, že mi jde hlavně o přibrání svalové hmoty.

Klimax
26-09-16, 23:42
-toreto: Videl som par jeho fotiek ale videa som od neho nesledoval..formu zabil. Co ja sledujem z ameriky tak je Rich piana, kali muscle a bradley martyn ak ich poznas. Richove videa nemaju chybu..
-Knox podla mna je picovina dat full body, rozdel si to nejako. Daj tomu ze 1. den si das cicky+chrbat a 2. Nohy+ramena a ruky abo jak chces ty

AlternativníPravda
28-09-16, 11:56
Když to rozdělím, tak pořád budu mít mezi jednotlivými partiemi týden, což údajně nevede až tolik k nárustu svalové hmoty, takže to potřebuji nějak vymyslet, abych cvičil jednu partii max. po 6 dnech. V pondělí mám lezení, takže teoreticky můžu vynechat záda, v úterý mám hodinu v posilovně, kde bych mohl odjet prsa a další partii, kterou lépe procvičím v posilce než doma. Další cviko bych mohl mít někdy behem pátku-neděle, protože co si budem vykládat, učit se pořád nedá. Nohy bych taky moc nemusel zatěžovat během posilování, protože opět začínám běhat. Ale otázka je, jestli tohleto rozfázování a vynechání určitých partii z "těžkého" tréninku povede k nárustu svalové hmoty, nebo jen k udržení té slabé stávající.

bol raz jeden král
28-09-16, 12:25
Dej 2x kozy biceps, ez

human
28-09-16, 19:45
Když to rozdělím, tak pořád budu mít mezi jednotlivými partiemi týden, což údajně nevede až tolik k nárustu svalové hmoty, takže to potřebuji nějak vymyslet, abych cvičil jednu partii max. po 6 dnech. V pondělí mám lezení, takže teoreticky můžu vynechat záda, v úterý mám hodinu v posilovně, kde bych mohl odjet prsa a další partii, kterou lépe procvičím v posilce než doma. Další cviko bych mohl mít někdy behem pátku-neděle, protože co si budem vykládat, učit se pořád nedá. Nohy bych taky moc nemusel zatěžovat během posilování, protože opět začínám běhat. Ale otázka je, jestli tohleto rozfázování a vynechání určitých partii z "těžkého" tréninku povede k nárustu svalové hmoty, nebo jen k udržení té slabé stávající.

Behanie a narast svalovej hmoty nejde do hromady. Beh strasne spaluje ci uz tuk alebo svalstvo.
Dva krat do tyzdna cvicit je malo. Skus to dat na 3 dni a odcvicis vsetko v pohode. Ked uz aj budes cvicit len 2 dni, tak urcite nie 2 dni po sebe. To by bol absolutny nezmysel.

AlternativníPravda
28-09-16, 20:45
Behanie a narast svalovej hmoty nejde do hromady. Beh strasne spaluje ci uz tuk alebo svalstvo.
Dva krat do tyzdna cvicit je malo. Skus to dat na 3 dni a odcvicis vsetko v pohode. Ked uz aj budes cvicit len 2 dni, tak urcite nie 2 dni po sebe. To by bol absolutny nezmysel.

Běhání spaluje svalovou hmotu, když běháš dlouhé trasy. Já se spíš orientuju na výběhy do kopců. Tu posilku a bouldering mám pondělí a úterý z důvodu, že ve středu po škole jezdím domů. 3 dny v týdnu jsou prozatím v klidu, je přece jen začátek semestru a času je dost, ale jak bude přibývat učení, tak se mi volný čas zkrátí.

Klimax
03-10-16, 15:57
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14519840_1839682176267216_5028765864337607354_n.jp g?oh=5cad61c83cc9db12fd64a2c7925edde1&oe=5866DD01
Gratulujem, co viac k tomu dodat :happy:
Najmaldsi ifbb profik v cesku

Toreto
27-10-16, 19:55
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14519840_1839682176267216_5028765864337607354_n.jp g?oh=5cad61c83cc9db12fd64a2c7925edde1&oe=5866DD01
Gratulujem, co viac k tomu dodat :happy:
Najmaldsi ifbb profik v cesku

Ale je ajtak sranda jak sa k tej karte nakoniec dostal :D Borec co sa umiestnil ako prvy ukradol tasku nejakemu suraziacemu a videli ho security, tak ho diskvalifikovali a druhy bol vlastne prvy. Cim urcite neznehodnocujem Beranovu formu..tiez si to zasluzi.
No zahodit celozivotnu pracu ..ten pot, snahu a proste vsetko tomu clovek podriadi a potom si celu karieru posere kvoli jednej taske.

human
31-10-16, 13:39
http://www.webareal.sk/steroidy-pharma-sk/Serial-Sypky-Slavnych-KAI-GREEN-d400.htm

Pre zaujimavost.. Zo zakulsia Kai-ovej kury. To ho muselo vyjst draho :D

Paulie
02-02-17, 22:20
Co berete za proteiny?

bol raz jeden král
02-02-17, 23:16
CFMka od Prom-inu, nejlepší je asi vanilka.
Dobře se rozpouští a chuť je dost dobrá.

Slunicko
17-02-17, 03:33
Myprotein má dobrý.. :) Najdeš tam všechny příchutě, já beru čokoládu a vanilku.

Paulie
05-04-17, 21:20
Chci to tu trochu oživit a lidi trochu motivovat, aby pořád neseděli na prdeli doma a zírali do počítače.
trochu se pochlubte napište jak dlouho cvičíte, vaše maximálky, oblíbený cviky (popřípadě počet opakování), proměny (foto), co berete (Př. nakopávače,proteiny,BCCA, vitamíny, jakékoliv suplementy), aby lidi viděli a okoukali to trochu prostě motivovat je.. :)

human
05-04-17, 22:04
Je tu niekto v kure?

bol raz jeden král
05-04-17, 23:28
Viděli jste aktuálku Koritenskýho? Celkem strop jakože

human
11-06-17, 14:53
Ludia, chystate sa niekto na EVLS?

Kotlys
12-06-17, 09:59
proteiny z vysoka jebat, zdravé jídlo žrát a přírodně posilovat :P

M4rk3ns
12-06-17, 15:48
proteiny z vysoka jebat, zdravé jídlo žrát a přírodně posilovat :P

Když to říká Kotlíček, tak je to asi pravda... :gabe:

Johny Pampeliska
18-06-17, 23:15
já jsem toho za ty roky zkusil fakt hodně ještě když jsem byl na a i po zápase.....poslední dobou používám všechno od Extrifitu více méňě, protože dost značek mi nesedělo, nejen že chuťově, t mi ani nevadilo, ale třeba po proteinu atd mi to vadilo :-D Ten extrifit je dobrej, ale je pravda že to je drahý..,. mám od nich wpc protein 80ku, Hero jako doplňěk, protože těch sportů dělám fakt mraky krom posilky, ale hlavně nezapomínám na BCAAčka od nich a Glutamin, to mám furt..... občas beru věci od my proteinu, jsou levnější, ale fungujou stejně, akorád ten my protein má ty látky fakt čistý, bez přidanejch věcí jako á třeba ten Extrifit

human
26-06-17, 19:07
Treba sa inspirovat tu. http://hodnocenisuplementu.cz

bol raz jeden král
18-07-17, 22:14
bump. Ukažte vaše letní formy :D

Toreto
18-07-17, 22:25
Pivny pupek :(

YeFo
21-07-17, 21:04
Dobrý den.

Vážím 60kg, jsem typ člověka který těžce přibere.. a chtěl bych začít cvičit, jen nevím jak. Nějaké rady? Všech 70 stran se mi číst nechce.. tak kdyby někdo pomohl, byl bych rád. Děkují.

Yefo.

bol raz jeden král
21-07-17, 23:13
Takto sem taky začínal, kup si protein, doporučoval jsem tu jeden. Připrav se ale že ze začátku budeš mít sračku :D Tělo si potřebuje zvyknout na novej režim. Ale jen na proteinu to neuděláš, mě taky nešlo nabírat jen z proteinu. Já jsem dával před spaním každej den tvaroh a za 3/4 roku jsem nahodil 12kg. Jestli začínáš zkus si najít sparinga protože samotnýho tě to nejspíš přestane bavit. + ze začátku aby jsi se špatnou technikou nedojebal koukni na nějaký videa na yt. Nejvíc ti to vysvětli asi Aleš Lamka nebo Fredy Krígl. Jestli chceš mužu ti sem poslat fotku jak tvarohovej objem funguje xd

YeFo
21-07-17, 23:27
Děkují za tvojí rychlou reakci.
Bojím se proteinu.. prý to nemá dobrý vliv na ledviny, tak nevím jestli do toho jít.

bol raz jeden král
21-07-17, 23:34
Kolik ti je?

YeFo
21-07-17, 23:36
Nyní 17 let. Omlouvám se že jsem to nezveřejnil v prvním příspěvku.

bol raz jeden král
21-07-17, 23:39
V pohodě, mě je 16, beru protein asi od 15 a bez problémů. Problémy s ledvinama vznikají většinou při nadměrným používání silnějších látek. Takže pokud budeš brát protein s mírou nemělo by se ti nic stát.

human
22-07-17, 00:10
Protein mozes davat kludne babatkam...

Zo zaciatku nepotrebujes ani ten. Jedz vsetko do radu, dodrzuj pitny rezim a len sa vyhybaj nezdravym jedlam. Zo zaciatku budes naberat zo vsetkeho. Treba len cvicit a poriadne jest pravidelne. Zdravu stravu hlavne. Hlavne bielkoviny, a ked nenaberas lahko tuk, tak kludne vyssie aj sacharidy aj tuky. Proste jedz co najviac, cvic co najviac a porastie to, len tomu daj cas. Picoviny ako sracka a nieco podobne su blud. Ked budes mat nahodou sracku, tak vymen protein a ides dalej. Protein nezatazuje ladviny ani z daleka. Aby ti to nicilo ladviny, tak by si musel davat konske davky a jest tolko bielkovin denne, az to je nerealne... Nepremyslaj nad tym a makaj.

bol raz jeden král
22-07-17, 00:32
Ze začátku bude mít sračku ze všech proteinu protože tělo nezvládá takovej příjem bílkovin

human
22-07-17, 00:40
Taky prijem bielkovin? Co tam je kolko? Jednu odmerku mas cca 20g bielkoviny. To je rovnako jak 100g masa :D, To je tak decka porcia. Nekupuj podradne doplnky vyzivy a nebudes mat sracku. Za tie roky som vyskusal x potreinov a nemal som nikdy sracku. Jedina moznost je, ze mas alergiu na laktozu ale inak je to kokotina jak mraky.

bol raz jeden král
22-07-17, 00:53
Nechci se tu hádat, každej asi cvičíme jinak, ale já jsem teda vždycky dává minimálně 2x spíš 3x tolik.

human
22-07-17, 09:36
Nemam zaujem sa hadat ale nestras zbytocne chalana, ked to tak vobec nemusi byt. Inak, si si dufam vedomy toho, ze ked si daval take davky, tak ti to telo aj tak nestravilo a prd z toho.

Toreto
23-07-17, 21:12
Dobrý den.

Vážím 60kg, jsem typ člověka který těžce přibere.. a chtěl bych začít cvičit, jen nevím jak. Nějaké rady? Všech 70 stran se mi číst nechce.. tak kdyby někdo pomohl, byl bych rád. Děkují.

Yefo.

Čau v prvom rade toto by mal byť ten posledný web, kde hľadať rady ohľadom cvičenia.

Máš 60 kg, nikdy si necvičil. Ideálne je nájsť si na začiatok niekoho kto ťa povedie a ukáže ti techniku cvikov atd.
Inak asi klasika - jesť kvalitné sachre (ryža, zemiaky, cestoviny, ovsene vločky..), bielkoviny (maso,maso,maso,maso,ryby,vajcia..)- ja osobne by som sa nezameriaval na bielkoviny z mliečnych výrobkov, ale každý to ma inak. Na druhej strane ak už, tak nech to je cottage alebo ten tvaroh na večer. Nezabudaj tiež na tuky (olej-extra panenský, rybí olej, orechy, lanove semienka..)

Čo sa cvičenia týka zameriavať sa na komplexné cviky, nie izolované,tj drepy,dipy, zhyby, mŕtvy ťah, tlaky v stoji atď. Treba viac čítať a hľadať, je toho plný internet.
Ak máš peniaze odporúčam nestrácať čas a zaplatiť kľudne pár hodín s trénerom.

Toreto
23-07-17, 21:21
Takto sem taky začínal, kup si protein, doporučoval jsem tu jeden. Připrav se ale že ze začátku budeš mít sračku :D Tělo si potřebuje zvyknout na novej režim. Ale jen na proteinu to neuděláš, mě taky nešlo nabírat jen z proteinu. Já jsem dával před spaním každej den tvaroh a za 3/4 roku jsem nahodil 12kg. Jestli začínáš zkus si najít sparinga protože samotnýho tě to nejspíš přestane bavit. + ze začátku aby jsi se špatnou technikou nedojebal koukni na nějaký videa na yt. Nejvíc ti to vysvětli asi Aleš Lamka nebo Fredy Krígl. Jestli chceš mužu ti sem poslat fotku jak tvarohovej objem funguje xd

Ako možeš niekomu radiť, keď napíšeš, že si pribral 12kg z tvarohu ? To je totálny bullshit, chalan teraz príde domov nakúpi 15 tvarohov a bude to nasilu tlačiť do hlavy pred spaním, do toho dá trikrát denne protein a jediné čo sa stane je, že vyjebe peniaze za doplnok, ktorý mimochodom ani nepotrebuje.
Keď si mu už chcel poradiť nejaký suplement, tak to mali byť jednoznačne aminokyseliny.

YeFo
23-07-17, 21:25
Děkují všem kteří se mi snaží nějak poradit. Nejspíš pár penízku do toho trenéra přeci jen hodím.. uvidím dle okolnosti. Prvě se i bojím do té posilovny vkročit.. přeci jen nejsem zkušený a dle mého se mi budou smát. Já taková tyčka.. a oni bycáky jak já hlavu.

sAid
23-07-17, 21:27
Děkují všem kteří se mi snaží nějak poradit. Nejspíš pár penízku do toho trenéra přeci jen hodím.. uvidím dle okolnosti. Prvě se i bojím do té posilovny vkročit.. přeci jen nejsem zkušený a dle mého se mi budou smát. Já taková tyčka.. a oni bycáky jak já hlavu.

Nezabúdaj, že každý nejak začínal a smiať sa ti nebudú neboj.

Grakon2702
23-07-17, 22:28
Ze začátku bych se na suplementy vykašlal a zaměřil se na změnu stravovacích návyků, což pro některé lidi bývá nejhorší. Co se jídla týče, to už ti poradili výše. Hodně masa, salámy, sýry, vajíčka, ovesné vločky, rýže, těstoviny i zelenina. Měl by ses vyhnout umělým sladkostem. Tělo při cvičení spálí hodně cukru, proto by ses měl i hodně zaměřit na ovoce. Dále se vyhni sladkému a bílému pečivu. Co se týče pití, tak nejlepší je jen obyčejná voda z kohoutku. Jít do posilovny se vůbec nemusíš bát. Záleží jak kde, někde si tě prostě nevšímají, někde ti i poradí. Hlavně se musíš naučit správné techniky cvičení, jinak si můžeš nepříjemně ublížit. Hlavně to ze začátku moc nepřepalovat, jinak se další dny nebudeš moc hýbat. Tělo si musí nejdříve zvyknout, že se s ním něco děje. Teprve až změníš svoje stravovací návyky a naučíš se základní techniky cvičení, teprve pak bych nasadil suplementy. Jinak by to byla zbytečná ztráta peněz. Hodně ti pomůže, když si najdeš sparinga. A hlavně nikdy nezapomínej na jedno: Cvičíš jen pro sebe, ne pro nikoho dalšího!

Toreto
23-07-17, 23:01
BCAA može okamžite, rovnako vitamíny. Protein odhliadnuc od toho čo zje.
Ale tieto veci on zistí sám, píše, že ešte nikdy v posilke nebol. Prvý krok je zdvihnúť prdel. Druhý krok by som mu radil trénera. Ten mu poradí najlepšie a dá naňho aspon v uvodnych tréningoch pozor. Príliš často vidím mladých chalanov ako dojdu do posilovne prvýkrát a okamžite vidno, že cviči "dnes" ramená a trepe sa na kladku.
S trénerom by sa naučil správne zahriať telo, rozcvičiť a postupne zpevniť telo a pripraviť ho na tréning pre jednotlivé partie. Ak si ho nemože dovoliť, tak nájsť sparinga, čo už má niečo odcvičené a ak nemá ani to, tak veľa veľa čítať. Predovšetkým fóra na to určené.

YeFo
25-07-17, 14:52
A jak často jíst aby to bylo pravidelný? Co 2h?

human
25-07-17, 15:12
A jak často jíst aby to bylo pravidelný? Co 2h?

Aspon 5x denne. cize asi kazde 3-4 hodiny a vypit aspon 3-4 litre vody. zo zaciatku to asi ani nedas. tiez som nezvladal tolko jest. Zalezi, co od toho cakas. Ci chces mat len pohyb alebo vybudovat nejaku postavu. Ak to beries len tak ledabolo, tak to nejak extra ani neries a len cvic. Ked chces, tak mi hod pm a napisem ti tam priblizne ake potraviny a kolko toho jest. netvrdim, ze som v tom nejaky expert ale ked vidim, co tu pisu niektori, tak mi je do placu z toho.

human
25-07-17, 19:13
Ma niekto skúsenosť so https://www.biotechusa.sk/c/spalovace-tuku?gclid=CjwKCAjw2NvLBRAjEiwAF98GMd0cltGv2WSTesf dI7alI76E-AvOi5Wq7GfOPP3gz53ohhYhLn58shoC7B0QAvD_BwE ? Pomáha to? Mamka začala chudnúť tak či ma význam užívať to :D vďaka

http://www.steroidy.eu/index.php?route=product/product&product_id=116 :new_russian:

Tento je dobry ale nech od toho vela necaka. http://hodnocenisuplementu.cz/suplementy/spalovace/hi-tec-thermo-fusion-665

Toreto
25-07-17, 20:43
Aspon 5x denne. cize asi kazde 3-4 hodiny a vypit aspon 3-4 litre vody. zo zaciatku to asi ani nedas. tiez som nezvladal tolko jest. Zalezi, co od toho cakas. Ci chces mat len pohyb alebo vybudovat nejaku postavu. Ak to beries len tak ledabolo, tak to nejak extra ani neries a len cvic. Ked chces, tak mi hod pm a napisem ti tam priblizne ake potraviny a kolko toho jest. netvrdim, ze som v tom nejaky expert ale ked vidim, co tu pisu niektori, tak mi je do placu z toho.

Čo konkrétne myslíš ?

Yefo: Zo začiatku sa vyhýbaj pocitu hladu, telo si jedlo bude pýtať. 3-4 hod. ako píše vyššie je ideálne, ale najlepšie to budeš vedieť, keď vyskúšaš.

human
25-07-17, 22:30
Čo konkrétne myslíš ?

Yefo: Zo začiatku sa vyhýbaj pocitu hladu, telo si jedlo bude pýtať. 3-4 hod. ako píše vyššie je ideálne, ale najlepšie to budeš vedieť, keď vyskúšaš.

reci typu protein protein nici ladviny, 12 tvarohov denne alebo kazdy den cvicit s vedrami vody bicepsy, co sa tu este v minulosti pisalo. kazdy, kto cvici mesiac je tu odbornik na treningy a suplementaciu :D tiez nie som vyzivovy poradca a pise sa tu vela spravnych veci a ocividne tu niektori tomu rozumia, ale ked je niekto novacik, tak je z toho potom mimo, ked niekto, co vie o tom prd ide davat rozumy. ja si myslim, ze ked niekto zacina, tak to nemusi nejak riesit. zbytocne mu to pletie hlavu. radsej si precitat nejaky rozumny clanok, nez tu pocuvat 15 rocnych cvicencov, co cvicia 2 mesiace.

Toreto
25-07-17, 23:26
reci typu protein protein nici ladviny, 12 tvarohov denne alebo kazdy den cvicit s vedrami vody bicepsy, co sa tu este v minulosti pisalo. kazdy, kto cvici mesiac je tu odbornik na treningy a suplementaciu :D tiez nie som vyzivovy poradca a pise sa tu vela spravnych veci a ocividne tu niektori tomu rozumia, ale ked je niekto novacik, tak je z toho potom mimo, ked niekto, co vie o tom prd ide davat rozumy. ja si myslim, ze ked niekto zacina, tak to nemusi nejak riesit. zbytocne mu to pletie hlavu. radsej si precitat nejaky rozumny clanok, nez tu pocuvat 15 rocnych cvicencov, co cvicia 2 mesiace.

Ach tak to beriem, ja som myslel, ze reagujes aj na mna.
Ono takych pseudotrenerov dnes stretnes na kazdom rohu.

YeFo
30-07-17, 23:15
A proteinové tyčínky, je to dobré "pojídat"? Nyní místo samotnému proteinu?

human
31-07-17, 17:47
A proteinové tyčínky, je to dobré "pojídat"? Nyní místo samotnému proteinu?

To je iba posledna zachrana a je to drahe a zbytocne. Navyse vacsina ma vela cukru. Teda aspon podla mna.

YeFo
17-08-17, 14:07
Můžu po tréninku vypít 1l mléka místo proteinu?

Wegazz
24-08-17, 18:15
Protein je lepší už jen kvůli stravitelnosti. Většinou je to protein z mlíka, takže ti ani nedoporučuji ho sypat zpátky do mlíka, ale míchat ho s vodou.

YeFo
13-09-17, 13:29
Nezodpověděl jsi mi ale na otázku.

sAid
13-09-17, 16:50
Můžu po tréninku vypít 1l mléka místo proteinu?

ee blbosť..

Rollin1
26-03-24, 17:00
Rád bych to tu zase rozjel, předal své vědomosti atp.

Bastien
30-03-24, 00:34
Tak předávej, čekáme. :twisted:

Rollin1
01-04-24, 00:17
cvicim 2 roky a rad bych ti klidne poradil, kdyz budu vedet :)