Zobrazit normální verzi : Nakup
Ahojte. Potreboval by som pomoc.. chcel by som si nabindovať nakupy jedneho zasobnika do primarky, a pod.
Myslim to, co ste je v nastaveniach klavesnice v csku z kotelne.. Tie nakupy zbrani a pod. Chcel by som vediet
ci to ide nabindovat cez konzolu...
D!!!!n3r [MaMLas] :x
09-01-13, 21:09
Nabindovať to ide ale ten príkaz neviem
Nabindovať to ide ale ten príkaz neviem
No tak to si mu pomohl no
Nevim, jestli ti to pomůže, ale já mám bind na autobuy> bind n autobuy
Auto buy.. No ok, kupi mi to co minule kolo.. mozno by mi to pomohlo, keby som vedel kupovat po jeden zasobnik..
a este by som sa chcel opytat na prikaz -noforcemspd -noforcemaccel.. tento prikaz mam dat do konzole alebo ako?
Auto buy.. No ok, kupi mi to co minule kolo.. mozno by mi to pomohlo, keby som vedel kupovat po jeden zasobnik..
a este by som sa chcel opytat na prikaz -noforcemspd -noforcemaccel.. tento prikaz mam dat do konzole alebo ako?
A víš k čemu ty příkazy jsou nebo jsi jen četl, že to lepší hráči používají?. Na steamu dej pravým tl. m. na Counter Strike -> Properties -> Set Launch Options -> a do otevřeného řádku to vepiš.
Co se týče bindu na koupení 1 zásobníku tak to už je defaultně v options na nějakou klávesu nabindováno. Já to mám např. takhle:
bind ";" "buyammo1" - do primární zbraně
bind "'" "buyammo2" - do sekundární zbraně
bind "\" "buyequip" - equip (vesta, HE apod...)
Ano viem na co je ten prikaz.. je to na to, ze ked posuniiem mys o cca 10 cm, dostanem sa na 1 miesto. Ak mysou trhnem 10 cm po podlozke, dostanem sa na to iste miesto...
A dakujem za tie bindy na zasobniky.. a je to prikaz na kupenie 1 zasobnika?
Ano viem na co je ten prikaz.. je to na to, ze ked posuniiem mys o cca 10 cm, dostanem sa na 1 miesto. Ak mysou trhnem 10 cm po podlozke, dostanem sa na to iste miesto...
A dakujem za tie bindy na zasobniky.. a je to prikaz na kupenie 1 zasobnika?
Hele kvůli trhání o 10 cm si ty příkazy určitě nedávej. :D Jednoduše si to pohrává s akcelerací ve hře, mění citlivost a fyziku pohybu. Jestli sis zvykl na svou myš, nemyslím si že je dobré hrát s nimi. To kdyby jsi měl novou myš, která už něco dokáže, to by byla jiná.
A ano ty bindy jsou na 1 zásobník, což jsem ostatně napsal už poprvé. Takže pokud bys chtěl mít klasicky 90 nábojů v rezervě, musíš klávesu zmáčknout 3x.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.