Zobrazit normální verzi : Chci být adminem :-)
Dobrý den chci být adminem protože chci udělat na serveu pořadek např.aby si hráči pořád nehádali :-) a nebojte ja bych toho nezneužil !
http://csko.cz/forum/showthread.php?954-Pravidla-%9E%E1dost%ED-!!!
přečti si nejdřív tohle.
Dobrý den chci být adminem protože chci udělat na serveu pořadek např.aby si hráči pořád nehádali :-) a nebojte ja bych toho nezneužil !
Ok máš práva.
vedouci venny
05-07-11, 12:59
Že napíšeš smajlíka na porotu dojem neuděláš ale dojem si na ně udělal že sis ani nepřečetl jak o práva udělat..
Chtěl bych být prodavačem :---))))
Dobrý den chci prodávat zmrzlinu protože mi chutná neumím dělat čárky jmenuju se Zdenda a nebudu ulizovat diky
killer-savage
05-07-11, 13:16
ahoj Zdenda. dufam ze ta zmrzka nebude draha
*Don /Km Crew/ Balfas*
05-07-11, 14:43
Velmi originální žádost :D
Nemáte to jedno či dáte práva niekomu, čo si ich vypýta a nenapíše o sebe nič alebo tomu, čo si ich vypýta a napíše pár klamstiev? Aj tak bude neschopný
Dejte prava tomu dementikovi nademnou a dejte mu to i s unbanem, on ma abstaky a nemuze spat :c
Chtěl bych být prodavačem :---))))
Dobrý den chci prodávat zmrzlinu protože mi chutná neumím dělat čárky jmenuju se Zdenda a nebudu ulizovat diky
epax one
killer-savage
06-07-11, 22:46
Nemáte to jedno či dáte práva niekomu, čo si ich vypýta a nenapíše o sebe nič alebo tomu, čo si ich vypýta a napíše pár klamstiev? Aj tak bude neschopný
nemas to jedno? stejnak tu je hejno adminov.
zapomnel si dodat hejno skvelych, vysoce kvalitnich a krasnych adminu
taky davate killer-savagovi automaticky palec dolů nehledě na to co napíše ? :D
a ja ze proc ma ten kluk u kazdyho prispevku aspon 0 z 5 vzdyt nepise porad jen blbosti
jste rasisti :-/
a ja ze proc ma ten kluk u kazdyho prispevku aspon 0 z 5 vzdyt nepise porad jen blbosti
jste rasisti :-/
Já si teda čtu ty jeho příspěvky pořád, ale musím ti říct, že píše...
Já chcy bit velykonocny zajyczek 8-) :) :) :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.