Zobrazit normální verzi : Perma ban
Zdravím ;)
Tuším, že co je to už rok a půl (neukamenujte mě když se mýlim) co jsem dostal ban za Wallhack na serveru AWP,
Ano měl jsem WallHack bohužel,
Nikdy jsem nebyl za nic trestán a kupoval jsem si u Vás často VIP a hrál aktivně snad přes rok, chtěl bych zase začít hrát zde,
Teď už nic takového nemám, ani mít nebudu bavilo mě to asi 2 dny a řekl jsem si, že to za tohle nestálo...
Nevím jestli to projde, ale rád bych byl odbanován nebo v druhém případě snížen trest - přece když je ta amnestie :-D
Tak se mějte s pozdravem DumBik :-)
Amnestii bych sem nepletl, pro hodne lidi by to vyznelo jako provokace nez vtip, dodej vypis z konzole at vime o koho jde a jestli je touz takovou dobu jak pises tak bys mozna unban dostat mohl
Já to zase tak nemyslel. tady je výpis:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 23781)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): ^cOOper
[AMXBANS] Tvuj nick: BeagleX
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1518790081
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1518790081
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 90.181.40.29
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 90.181.40.29
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: 514Pro
[AMXBANS] Server: Kotelna - Awp | csko.cz (awp_map)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ==================================
to sis za ten rok a pul jak píšeš nemohl ušetřit 50kč a koupit si CS když bylo ve slevě?
Montty non skill
11-01-13, 17:22
Bohudík za chating se ub nedává. Ani ty nebudeš výjimka. Kup si originální hru
ban byl udělěj 16.3 což není ještě ani rok, já nevím jestli toto řešit steamem , jak ti máme věřit že nezapneš na steamu, rozhodně unban nedostaneš
Montty non skill
11-01-13, 18:00
Když zapne, už mu nepomůže ani nový steam...
Hmm, jak jsem tu ještě hrával tak se normálně dávali unban za cheaty a pod. v případě že hráč počkal třeba půl roku, no holt spravedlnost v těchto zemích nezná meze, vím že máte pravidla a že nikomu nemůžete věřit jestli zapne nebo nezapne to zcela chápu, ale proč bych takto žádal o unban kdybych zapl cheaty a měl BAN hned znovu, myslíte, že jsem čekal rok nebo kolik abych si mohl za cheatovat? No myslet si můžete co chcete doufal jsem, že taková doba bude stačit a načekal jsem se k ničemu, tak se tu mějte omlouvám se za "zbytečný" THEARD
EDIT: jeden admin napíše, že bych unban mohl dostat, další že se za wh UNBAN nedává tak se shodněte na něčem, pak to tak dopadá...
ačkoli neradi, tak jedinou šanci můžeš dostat, pokud si pořídíš originální hru. Na NS unban nečekej.
A ani před tím rokem se unban za cheaty nedával, občas se našla nějaká vyjímka, ale pravidlo to nebylo. Jedinej kdo to může udělat/rozhodnout je Kotel
Kotle Kotle smiluj se
já to neudělám nikdy více
vím co jsem provedl
trest si za to odvedl
a proto tě žádám
jestli by jsi mi unban dával
popřípadě zkrátil trest
za tuhle škaredou neřest
provedl jsem co jsem provedl
tak to dopadá když se mi rým nepovedl
:)
Montty non skill
11-01-13, 22:42
No nevím, kotel není Klaus, aby jsi dosal amestii :D
Tvl ten rym si zabil :-D byt Kotlom dam ub a mesiac VIP :-D
Pockej, ja jsem psal kdyby ten ban uz byl tak dlouhy jak jsi psal, ze by se o unbanu mohlo uvazovat ale tenhle ban neni ani rok stary takze to musis pozadat Kotla, hezka basnicka :D
Děkuji děkuji :D Jsem rozený umělec, ale kdyby Kotel reagoval a zkrátil ban třeba na měsíc až dva tak bych byl rád...
Takže Kotel nic ani neocenil moji snahu s napsáním básničky :(
Montty non skill
13-01-13, 21:16
Si myslíš, že básničkou ohromíš? UB nebude, i kdyby jsi napsal román. Vyřešeno. Lock
Monty šlo to napsat hezčím způsobem, myslí to dobře, tak se nechovej prosím povrchně.
Jinak, Kup si steam, dokonce to jde i přes SMS, pokuď uvažuješ o takové verzi koupení tak ZDE: http://www.steamkey.cz/counter-strike-1-6-steam/
UB nedostanes, nejde o to, že by ti nevěřili ale nebylo by to proti ostatním fér.
ačkoli neradi, tak jedinou šanci můžeš dostat, pokud si pořídíš originální hru. Na NS unban nečekej.
A ani před tím rokem se unban za cheaty nedával, občas se našla nějaká vyjímka, ale pravidlo to nebylo. Jedinej kdo to může udělat/rozhodnout je Kotel
Před rokem ne, ale cca rok a půl zpět to bylo tak, že PERMA = 6 měsíců.
OK Vyřešeno děkuji všem
CS si na stemau nemuzu koupit protoze mam XP a steam mi cpe net framework 4.0 ktera mi sekne komp a musim to odebirat v pohotovostnim rezimu pres program, ptal jsem se hodne lidi a s nicim takovym se nesetkali, takze uz si dze nezahraju jinak bych ani nepsal a koupil si to pres steam .. for info
nevýhoda nelegálních windows :D
Si ho zlegalizuj přes program... takhle to sem měl já a jelo v pohodě.
nebudeme snad navádět hráče k takovým praktikám, stačí když bude mít SP3 a pojede mu to i s tím
Jenže SP3 nenainstaluje bez originálu :)
Jenže SP3 nenainstaluje bez originálu :)
Já to ale SP3 mám i na nelegálním :)))
pokud nemáš nainstalovaný geniune advantage tak nemáš problém
to se máte čím chlubit :D
btw na netu je na win XP pro i několik multilicenčních čísel a systém je potom originální :) Možná ho někde mám a případně pošlu PMkou :) ale nefunguje na OEM verze XPček ;-)
Nejsme warez forum kapshi :-)
Přejmenujem to tu na Kotelna warez forum :D
však já tu nic nezveřejnuji...dostávám originál win zadarmo :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.