MAREK ~
11-01-13, 19:03
Zdravím ;)
Myslím jsi že je to už dlouho (kdy jsem dostal ban) na serveru Classic za wallhack...,ale já žádný wallhack neměl.. ;) (už je asi 9měsíču a 10dní).
Často jsem jsi kupoval na všelijaké server VIP ;),hrával jsem tu skoro každý den po celích 9měsíču ;.,,a chtěl bych jsi tu zahrát zase ;)
Na serveru jsem byl v pohodě,,nenadával jsem,nedělal jsem naschval nějaké blbostí..(ale když tu byl brácha,tak vím že nadával,protože mi jeden admin poslal screen jak ve hře prej nadávám...;),ale já mu řekl že to nebýl já,že to byl brácha ;)....
Rád bych byl na tomhle serveru odbanován ale myslím jsi že to ale asi nepujde(možná ano),v případě kdyby to nešlo tak aspon snížít ten stav banu na nižší ;)
Csko už hrají přeš 4roky,mám nahrané ( 2000hodin,a to mám steam 1rok,myslím jsi že proč bych měl mít důvod zapínat na pubu).
A tady je ten výpis ;) : [AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 22556)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack (potvrzeno)'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): Marcelqis1 <boNtiaq
[AMXBANS] Tvuj nick: MAREK ' Marcelqis1 ' DUDIK
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:0:41531140
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:0:41531140
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(0): 90.179.30.149
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 85.71.64.92
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: BiA Fz
[AMXBANS] Server: Kotelna - Classic | csko.cz
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(angel) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ==================================
Ptal jsem se adminu z kotelny jestli je na tom demu wallhack(a oni že prý tam je)ale já žádný wallhack nikdy neměl ;),ale to se dá blbě prokázat že jsem neměl wh,tak až tu bude dotyčný admin ,tak at vám to demo tady hodí,at se podívate sami ;)
Zatím děkuji a čekám na vaše komentáře váš MAREK ~
Myslím jsi že je to už dlouho (kdy jsem dostal ban) na serveru Classic za wallhack...,ale já žádný wallhack neměl.. ;) (už je asi 9měsíču a 10dní).
Často jsem jsi kupoval na všelijaké server VIP ;),hrával jsem tu skoro každý den po celích 9měsíču ;.,,a chtěl bych jsi tu zahrát zase ;)
Na serveru jsem byl v pohodě,,nenadával jsem,nedělal jsem naschval nějaké blbostí..(ale když tu byl brácha,tak vím že nadával,protože mi jeden admin poslal screen jak ve hře prej nadávám...;),ale já mu řekl že to nebýl já,že to byl brácha ;)....
Rád bych byl na tomhle serveru odbanován ale myslím jsi že to ale asi nepujde(možná ano),v případě kdyby to nešlo tak aspon snížít ten stav banu na nižší ;)
Csko už hrají přeš 4roky,mám nahrané ( 2000hodin,a to mám steam 1rok,myslím jsi že proč bych měl mít důvod zapínat na pubu).
A tady je ten výpis ;) : [AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 22556)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack (potvrzeno)'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): Marcelqis1 <boNtiaq
[AMXBANS] Tvuj nick: MAREK ' Marcelqis1 ' DUDIK
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:0:41531140
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:0:41531140
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(0): 90.179.30.149
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 85.71.64.92
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: BiA Fz
[AMXBANS] Server: Kotelna - Classic | csko.cz
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(angel) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ==================================
Ptal jsem se adminu z kotelny jestli je na tom demu wallhack(a oni že prý tam je)ale já žádný wallhack nikdy neměl ;),ale to se dá blbě prokázat že jsem neměl wh,tak až tu bude dotyčný admin ,tak at vám to demo tady hodí,at se podívate sami ;)
Zatím děkuji a čekám na vaše komentáře váš MAREK ~