Zobrazit normální verzi : Simon
Můžete sem napsat všechny příkazy pro simona .... Chci vědět jestli vím všechny :)
Stačí když dáš /simon. Tam máš všechno. Víc vědět podle mě nepotřebuješ. Nebo nevím jestli sem to správně pochopil.
Jojo, Kuzli napsal vsechny prikazy.... Respektive mas ruzne prikazy, abys nemusel hledat pres simon menu. Napriklad /box..ale podle meho nazoru je nejlepsi napsat /simon a tam mas vse co potrebujes, a navic pokud si na to zvyknnes, tak je to mnohem rychlejsi nez napsat nejaky prikaz...
Všechno je v /simon, pak se dají psát ještě samostatné příkazy (ale jak už napsali, to není nic, co by nebylo v /simon)
př. /box /open /vd atd...
Dobré je, si základní příkazy nabindovat. Já mám třeba /simon na "Delete", /open na "End" atd...
Nabinduješ to takto: bind "end" "say /open"
Díky moc všem =)
:laughing1:
Master Yoda
17-01-13, 15:18
ono je /box v /simon? toho sem si nikdy nevsim :D :D D: :D :D :D
After =(^.^)=
17-01-13, 17:17
ono je /box v /simon? toho sem si nikdy nevsim :D :D D: :D :D :D
Netrap sa Yoda to som si ani ja nikdy nevsimol :D - neresim :DDD
D!!!!n3r [MaMLas] :x
17-01-13, 18:15
Netrap sa Yoda to som si ani ja nikdy nevsimol :D - neresim :DDD
/simon -> 2 (Módy) -> 1 (Zapnout Box)
Master Yoda
17-01-13, 20:00
njn :D
/simon -> 2 (Módy) -> 1 (Zapnout Box)
Stejně si to každý binduje.
After =(^.^)=
19-01-13, 11:56
Ty tam mas ked napises /simon-otvorit cely,zapnut mikraki u Ts,zapnut stopy..... no to su te prikazy na /simon a teraz na /box-/stopbox dalsie /open a /vd to vse.
Ty tam mas ked napises /simon-otvorit cely,zapnut mikraki u Ts,zapnut stopy..... no to su te prikazy na /simon a teraz na /box-/stopbox dalsie /open a /vd to vse.
To je sice moc pěkný, ale nejprve se vždycky koukni, jestli to nenapsalo už 10 lidí nad tebou.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.