Zobrazit normální verzi : Ban. Nebyl jsem tu a dostal sem ban wtf? - Martiii
Ahoj Dostal jsem perma ban za cheating přitom žádne cheaty nepoužívám takže nějakej šašek hrál za muj nick z hackama. Ještě k tomu v době co jsem dostal ban sem byl na internátě kde csko nehraju protože tam mam pomalej internet prosím pomocte mi to vyřešit.
Ahoj, precti si jak se zada o unban a pote zadost editni, takhle se zadost nebude resit a nejspis bude okamzite zamitnuta.
Nekromancer
12-01-13, 10:40
Pomoz si nejprve sám => http://csko.cz/forum/showthread.php?429-Jak-po%9E%E1dat-o-unban
E: Vida, o pár vteřin. Nemusí se to hned uzavřít, pokud se opraví.
Jak to mám prosim vás opravit nikdy sem s baname neměl problém takže nevím jdu se kouknout
Tak a máme tu problém mam ted Windows 8 tady mi ted csko nejde tak jak se mam dostat do konzole omg podelaný kopíraci.
Nekro, psal jsem jestli to neopravi, tak muze byt zadost zamitnuta.
jak ses teda dozvedel o tomhle banu, kdyz mas jinej win a zadas ted, kdyz vis ze to nejde hmm?
ban se nedava na nick ale na Ip nebo SID takze kdyby si dal nekdo tvuj nick a dostal ban tak ty ho nemas
Vím to protože mi to napsal KIKSI
A jak ty říkáš že je to na IP nebo SID tak to máte asni nějak blbě udělané protože já jsem tu nebyl a zničeho nic mam ban už několikrát sem se střetl s kopírákama mého nicku
To je sice mozne ze si tu nebyl a nekdo treba sdili tvoji Ip adresu ale bez vypisu z konzole se nehneme
Tak to je ale problém co ted já stim csko se na Windows 8 prý dělat bude ale nevim za jak dlouho a do té doby na to zapomenete...
Nekromancer
12-01-13, 12:09
Dejme tomu, že bych věřil tvé historce.
Pokud ti nejde cs, tak stejně nemůžeš hrát. A pokud ban není tvůj, tak si nemusíš dělat starosti s časem, je to jedno. Piš až tehdy, kdy to k něčemu bude.
Ok nechápu proč by jste mi nevěřili lidi z JB a COD mě znají ještě k tomu jsem prý dostal Ban na serveru OldSchool kde už asi přes rok nehraju asi si přeinstaluji wondowsi a dám vědět..... mg
Jedná se o tento ban http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=52352
Je evidentní, že to seš ty.
Ano to je ono a když se kouknete do výpysu mých banů tak ten od Treye na tšch 4000min jsem taky dostla když jsem byl na internátě a vůbec nehrál neřešil jsem to protože mi to bylo k ničemu ale ted mam perma tak nevím co
Nekromancer
12-01-13, 12:32
Na 90% lžeš, šance, že někdo hrál se stejným nickem a ValveID z jiného PC je minimální.
Jinak jak píšeš, proč bych ti neměl věřit, tak mi udej jediný důvod, proč bych ti věřit měl.
Já nevím přísahám vám zeptejte se plno lidí Kiksi Smooke by o mě mohl něco vědět Milk a Admini z JB a COD na oldschoolu už jsem takovou dobu nebyl
A jinak o unban bych si psal v den co jsem ho dostal jenže já byl na intru a nevěděl jsem to dozvědl jsem te to dneska a proto to řeším
V sobotu v sedm vecer si byl na intru? :) Nedelej z nas voly, nema to smysl, protoze lzes predevsim sam sobe... my moc dobre vime, ze si ten ban dostal ty a nevykecas se z toho. Ses jeden z mnoha cheateru, co nam tu prisli lhat s tim, ze dostanou unban a tyhle historky uz sou ohrany. Unban se na zabanovany nonsteamy stejne nedava, takze nemas ani minimalni sanci si tu na nonsteamu znova zahrat a tim bych to asi ukoncil, protoze vim, ze ty ses jeden z tech, co si tu bude tvrdohlave lhat a myslet si, ze mu to casem nekdo sezere, akorat ztracime cas. Eventuelne se da jeste pockat na demo aby bylo vsechno v cajku ale dal uz bych to pak neprotahoval, nema to smysl.
Omg tak mi nevěřte poptejte se lidi a zajistětě demo nebyl jsem too já nevim jak vám to mám vysvětlit.....................
Muzem se ptat kohokoliv a i kdyby rekli, ze si svatej, tak to nic nezmeni... byli lidi, co tu hrali i vic nez rok, dva a nakonec skoncili s banem jako cheateri. Lzes a lzes jen sam sobe, kdyby ses aspon priznal a odesel se cti, jenze ne, ty tu budes dookola lhat a tvrdit, ze ty si to urcite nebyl. Uz jen to, ze lzes, ze si v dobe banu byl na intru a prisel na to az dneska, je k smichu. Demo ti Martiii doda a tim se to muze ukoncit.
Boze ..... Nemá cenu resit s takovym s prominutím deblkem co si stojí za svým a ostatním nevěří jen pro zajímavost na kotelně hraju přes 4 roky na žádných jinich serverech nehraju a o ban tady vážně nestojim. Nechápu to stejně jako ty v Sobotu sem si kupoval ový notebook a stahoval hry o víkendu sem na csku nebyl včera jsem přijel a najednou BAN . Demence prostě toto
Ahoj Kono co to znamená? in-game?
Já to nechápu to je blbost. Já nic neudělal omg
asi ti někdo hacknul notebook :)
prijdu vecer a podivam se po demu
Dobře já přísahám že jsem nic neměl taky mě to štve a ani jsem na Oldschoolu nehral
http://csko.cz/dema/upload/dir/shootme.dem
jasny wh, na co ze to prisahas??
DarkAspecT
12-01-13, 21:56
Zajímavé, takhle se dlouho obhajovat, když wh jasný..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.