Zobrazit normální verzi : problem z cskem
katastros1
12-01-13, 14:29
Dobry den rad bych mel prozbicku synovec ma csko a ja taky mame stejny internet a kdyz si chcu zahrat nemuzu protoze kdyz hraje on tak nemohu hrat protoze kdyz se pripojim tak se to sekne a kdyz se pripoji on tak se to sekne me mame stejnou ip na cs a nemuzem hrat treba spolu nebo tak rad bych jestli by jste to nejak nemohly spravit dekuji predem
7.pád S KÝM, S ČÍM ty jedna proZbičko.
katastros1
12-01-13, 17:33
co jako stim hodlate udelat nejak si to spravte
mělo by jít manuálně nastavit IP adresu v CS...myslím že stačí když do konzole napíšeš třeba ip 192.168.1.110 a mělo by jít hrát v LAN..nikdy jsem to nezkoušel takže nevím jistě
mělo by jít manuálně nastavit IP adresu v CS...myslím že stačí když do konzole napíšeš třeba ip 192.168.1.110 a mělo by jít hrát v LAN..nikdy jsem to nezkoušel takže nevím jistě
Oni ale zjevně nemají problém s LAN, když píše tady na fórum, ale s hrou přes internet.
co jako stim hodlate udelat nejak si to spravte
Neřekl bych, že je problém na straně kotelny, ale ve vaší síti (nejsem sice žádný síťař, ale svou síť jsem si nastavil). Hra přes stejnou IP pomocí routeru nebo switche funguje mnoha lidem včetně mě, žádný problém nemám. V jednu chvíli hraju já i brácha a vše je v pohodě.
Tudiž tenhle dotaz bych spíš směřoval do jiné tematické kategorie, s tím že problém je na vaší straně a chcete s tím pomoct. :)
Je to blbost, problem by nastal, kdyby ste se připojil oba dva na jeden server přes jeden steam, to už by pustilo jen jednoho z vás.
To, že máte oba dva stejnej net, nebude problémem. Kdyby jste se oba dva připojovali k síti přes jednu IP adesu, jednoho z vás ( tomu druhýmu ) by se ukázalo, že jeho IP je duplicitní a nepřipojilo vás k internetu.
Zakopaný pes bude někde jinde.
katastros1
14-01-13, 10:36
no prave ze my steam nemam a ja hraju server COD a von hraje zombii a kdyz hraju ja a von se pripoji tak se to sekne a nejde to proste a musim cekat az dohraje a abych si zahral ja
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.