Zobrazit normální verzi : Ban a ešte som nehral ani server..
Dobrý deň ..
Chcel som si zahrať váš server .. Ale ako som sa pripojl mi vyhodilo že mám ban ..
Asi mám s niekým takú istú IP Adresu..
Zabanovaný nick:NooBs Kovik alebo nejak tak to je..
Prosím dali by ste mi unban ..
A potrebujete aj moji ip adresu ??
chmod a+x /bin/laden
06-07-11, 15:25
Přečti si návod jak se podávají žádosti o unban (http://csko.cz/forum/showthread.php?429-Jak-po%C5%BE%C3%A1dat-o-unban)
Pro identifikaci vašeho banu jsou důležité následující informace:
-váš nick ve hře
-vaše ip adresa v případě, že nemáte steam, steamid v případě, že máte steam
Vlož se výpis z konzole (CTRL-C, CTRL-V)
Počkajte dám výpis z konzole moj nick je EtnaSK hral som už u kamaráta váš server zopár rázy tak ma najdete možno v štatistikách..
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server!
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Zabanovany nick : *. : NoObS : .* KoviK
[AMXBANS] Duvod : ' Wallhack '
[AMXBANS] V banlistu na www.kotelna-web.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Zabanovane SteamID : VALVE_0 : 0 : 1881306536
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa : 91.127.139.214
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] =======================================
chmod a+x /bin/laden
06-07-11, 15:34
prosím vysvětlete mi to, typ BANu je BAN na SteamID (resp. valve ID) - je tedy možné, že nastane problém se sdílenou IP adresou?
Tak jako toto fakt nevjem :D
Stiahni si CS z kotelny (csko.cz) a napojis sa. Alebo si kup steam.
Mám CS z kotelny.. Aj patch ... a mám aj tak BAN ... Toto fakt necháoem si tu aasi nezahrám no nje ??
chmod a+x /bin/laden
06-07-11, 23:42
Na to jsem narážel - jedná se přece o BAN typu SteamID, ten by se přece neměl vztahovat na sdílení IP adresy. Má s tím někdo zkušenost?
Ako vidíš moc ľudí sa do tejto konverzácie nezepája :D
chmod a+x /bin/laden
07-07-11, 01:08
Ako vidíš moc ľudí sa do tejto konverzácie nezepája :D
Snad se někdo do debaty připojí během zítřka, jinak bys měl poslat Kotlovi soukromou zprávu, protože tvůj problém vypadá vcelku závažně.
vedouci venny
07-07-11, 12:17
Je to NS pokud máš patch tady ten nejnovější tak bude chyba s někým kdo má stejnou IP jako ty takže musíš počkat na kotla co vykoumá..
Ted by ses mel pripojit.
Ďakujem :)
Nemyslite si náhodou že tento hráč je naozaj Kovik? Jakto že má cs s Kotelni a aj tak mu to nejde? Lamáci s klanu Neplac si nikdy nedali pokoj. Madera tu zažiadal asi 5 krát o unban ak dobre rátam. Ešte k tomu si kúpil steam aby mohol ďalej cheatovať na Kotelni. Kovik tu bol veľký frajer že on nič nemá a nakoniec dostal ban aj on. :DD
Ak si to naozaj neni ty, vopred sa ti ospravedlňujem.
Ten Kovik dostal ban za WH i pred dvouma rokama na War3 FTu.
sice registrace včera ale tenhle nick už byl někdy tady na foru ohledně ub. Jak dlouho trvá odstranění účtu při neaktivitě ,,6měsíců,,? to by tomu vyhovovalo
Nemyslite si náhodou že tento hráč je naozaj Kovik? Jakto že má cs s Kotelni a aj tak mu to nejde? Lamáci s klanu Neplac si nikdy nedali pokoj. Madera tu zažiadal asi 5 krát o unban ak dobre rátam. Ešte k tomu si kúpil steam aby mohol ďalej cheatovať na Kotelni. Kovik tu bol veľký frajer že on nič nemá a nakoniec dostal ban aj on. :DD
Ak si to naozaj neni ty, vopred sa ti ospravedlňujem.
Chlape to bylo to prvni, co me napadlo kdyz jsem to cetl...
Neveste mu je to ten samí hráč s kotelni Kovik co hrál vtom cheaterskom klane neplac. Vubec mu nevěste.
Neveste mu je to ten samí hráč s kotelni Kovik co hrál vtom cheaterskom klane neplac. Vubec mu nevěste.
Další Zdendík Pádlo :DD.
nevim jak moc se da tomuhle "věsit", ale urcite na tom neco bude..
taky NWM no! ale celkem nahoda je, ze oba thready o unban sou stejne retardovane napsany, takze te opet zdravim Koviku a doufam, ze az zas budes cheatovat, tak se na tebe admini zase nespiknou pres admin chat!
checkuj, checkuj http://csko.cz/forum/showthread.php?595-Unban-for-KoviK&highlight=kovik
"Pankoneyo"
Rad hledam a nasledne hazim spinu, toz enjoy, post #21 http://csko.cz/forum/showthread.php?258-Pros%EDm-o-unban/page2&highlight=KoviK
Ty lidi kolem toho Kovika byli ale kurva retardovany, to se jen tak nevidi... mohli by postupne prijit zazadat o unban vsichni.
h, nebo by mohli vsichni priject v takovy ty pomalovany h1p1es dodavce od volsfagnu a zazadat o hromadnej unDban, píís!
h, nebo by mohli vsichni priject v takovy ty pomalovany h1p1es dodavce od volsfagnu a zazadat o hromadnej unDban, píís!
Som ZA!
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR9Ash5MOLqq_ut6SKJfR156WXyKeLRu 9MkOOrPLh6zE0CDNmDgrA
Ahoj ludia neverte tomuto pankoneyo jeto klamar a strasne je prolhany, vydaval sa za KOTLA a nie raz dostal uz za to aj BANY Kovik to urcite pisat nemoze pretoze je uz nejaky ten piatok na dovolenke v taliansku nato dam krk.
Ahoj ludia neverte tomuto pankoneyo jeto klamar a strasne je prolhany, vydaval sa za KOTLA a nie raz dostal uz za to aj BANY Kovik to urcite pisat nemoze pretoze je uz nejaky ten piatok na dovolenke v taliansku nato dam krk.
A Italie je země třetího světa, kde ještě internet nemají, že ?
Flashhi, bro, mame co delat!
No podivejme se na to... my tu takhle po dlouhy dobe trollujem tu kokoti hlavu Kovika a naaaaaahodou hned druhej den prijde jeho retardovanej kamos Madera432SK a zacne ho obhajovat. Divny, asi osud bych rek.
Ted uvidis ten naval kamosu z 7.B, jak budou stat za nim, takova rada kokotu
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.