Zobrazit normální verzi : Pridejte nejake mapy :)
Pridejte nejake zname mapy... Napr: cs_assault,cs_assault_5053,de_westwood,de_westwood _big,cs_italy a dalsi me nenapadaj aspon tyhle mapy ale pridejte...
assault tam mas ten assault_lol a ten dalsi ani nepoznam.. westwood je totalna blbost a mala mapa to ked sa tam da tak to zmenim vzdy ked to uvidim.. italy tam bola a vymazala sa preto lebo vsetci kempili v dome s hostagmi a nahadzali si tam miny
Ja by som mozno este dal assault_1337 alebo tak nejako..ta mapa ma vzdy celkom bavila fajne sa tam s awp kempi v oknach :D
Italy bola dobra ale tie miny to kazia tak ako na inych cs mapach, westwood by sa dal, sice by tam bolo toľko awpckarov.
přidal bych as_oilrig byla dobrá a vážně nevim proč se odstranila.
oilrig bola somarina pre kemperov.. napr. taky awpckar za CT tam nemal sancu.. TT sa zakempili na veziach kde branili helikopteru a sedeli tam ako muchy na lajnach..
komanda tamdial behali ako keby mali speedhacky a nejake noobky ramba vyliezli na strechy pri helikoptere a skillovali fullout... CT tam nemali sancu.. Dobre je ze sa vymazala...
italy by som tam uz nedaval, lebo sapper, napr. ducQ tamad beha s fulloutom ako nejaky lamer, do domu k hostagom da 44887578879456min pri sebe a vynes hostage z domu... + teroristi neustale kempia pri dome.. mission impossible...
westwood? mapa pre awp a commando.. vezmi si takeho sharpshootera. Niekto zacina hrat sharpshootera. Mapa sa zmeni na westwood, pridu sami supporteri s raketkami, sniperi a comanda.. sniper ho da na dialku, commando a support v domoch.. nedalo by sa to hrat.. Ako sorry ale je tam dost map a hra sa ich zhruba 7, a to d, d2, widlakof, nuke, assault_lol, sem tam sa zahra nuke_rarea, inferno ... je ich tam viacej, poznam iba tieto, lebo ked sa pripojim tak sa hraju iba tieto..
Netreba zbytocne pridavat dalsie mapy...
napadlo me tky de_dust2_2006 ale westwood je super mapa hlavne westwood_big a s italy mate pravdu no... Ale jinak vim ze tam je assault_lol nebo co ale to je jediny assault... Chci hlavne cs_assault,cs_assault_5053 hodne znama je mapa tky de_rats_1337... A jinak je jasne ze v cs mapach budou kempit T... Jsou to super mapy i kdyz stema minama mate pravdu no... A vsude je AWP... kazdej hraje za jinej class jinymu ta mapa vadi jinymu ne...
Lenze na awp aspon potrebujes nejaky skill ked chces trafit, nie ako so sapperom ti staci polozit 2 miny zabit niekoho len tym ze po nich prejde a drzat full out s 50 nabojmi..
V tomto mas pravdu.. kazdopadne som proti pridaniu dalsich map.. je ich tam dost a hraju sa tie co som pisal...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.