Zobrazit normální verzi : prečo????
Unregistered
07-07-11, 16:46
prečo ste mi dali ban za WH ved ja som to nemal stiahnuté. moj nick je 33tonci33
killer-savage
07-07-11, 16:51
lebo je stvrtok. a kazdeho kdo ma cisla v nicku banujeme len tak a nedostane unban. tak to chodi vies? :twisted:
http://csko.cz/dema/upload/dir/halucinace.dem
Použil som na teba imaginárneho hráča ktorého vidia len hráči s wh. Začal si strieľať do oblohy, ale pri tom tam nič nebolo.
EDIT:
lebo je stvrtok. a kazdeho kdo ma cisla v nicku banujeme len tak a nedostane unban. tak to chodi vies? :twisted:
Načo sem píšeš takéto sračky?
hej to byl ten cernobilej s m4 nebo jinym automatem ? :D sem zrovna na něj čuměl
Unregistered
07-07-11, 16:57
ale já to vážne nemám
Unregistered
07-07-11, 16:59
no ďakujem
killer-savage
07-07-11, 17:01
http://img812.imageshack.us/img812/6739/beznzvuqv.png
killer-savage
07-07-11, 17:02
naco odpisujes?
Unregistered
07-07-11, 17:03
videl som tam toho pájáca ale som myslel že mám zase lagy a len tak zhaluze som doňho strielal
no lenze toho pajaca mozu vidiet len hraci s WH :) z tohoto sa len tak lahko nevykrutis
Unban nedostaneš, protože imaginárního hráče vidějí pouze admini a cheateři s WH...
Byl si rychlejší bonesi :D :-)
videl som tam toho pájáca ale som myslel že mám zase lagy a len tak zhaluze som doňho strielal
Však práve. Toho pajáca vidia len hráči s wh.
Protože to nemá v hlavě v pořádku. Stačí si přečíst jeho komenty k ostatním threadům.
J však čítam stále.
Unregistered
07-07-11, 17:31
no ked myslíte ale ja stále tvrdím budem tvrdiť že wh som nemal, ale ked sú admini aký sú
no ked myslíte ale ja stále tvrdím budem tvrdiť že wh som nemal, ale ked sú admini aký sú
Tvrď si co chceš, ale už vypadni...Z tohoto se nevykroutíš...
chmod a+x /bin/laden
07-07-11, 17:42
To není adminama - co podle tebe mají dělat, když mají v ruce demo, které dokazuje, že jsi cheatoval? :-D
Nastalo k chybe. Máš unban.
chmod a+x /bin/laden
07-07-11, 21:06
Nastalo k chybe. Máš unban.
Zrada, všechny moje příspěvky jsou snůška žvástů :'-(
Ale zase na druhou stranu... lepší tu chybu zjistit dnes než za týden xD
33tonci33 omlouvám se, o chybě jsem nemohl vědět :-/
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.