Zobrazit normální verzi : JailBreak - Lag * totální zaseknutí
Zdar ahoj lidi.
Měl bych dotaz jak vyřešit toto dilema :
Občas se mi stane na serverech JailBreaku že se mi hra prostě zasekne, třeba si přebíjím zbran a v tom se mi hra sekne, nejde s tím nic udělat. Poté musím stisknout tlačístlo s logem Microsoft windows a hru přes Ctrl-Alt-Del vypnout, reinstalace nepomohla. Děje se mi to pouze na JailBreaks, děkuji za odpovědi.
No mne sa deje to isté, niekedy mi hra lagne tak na 15-20 sek a potom to naskočí naspäť, inokedy to neodlagne vôbec a musím cez správcu vypnúť celú hru.
A jak jsi to vyřešil prosíme ???
A jak jsi to vyřešil prosíme ???
Přestal hrát JB ;D
hmmm, nějaká užitečnější rada ? :)
Master Yoda
29-01-13, 17:38
nwm me se to taky lagne ale me staci jen odpojit se ze servru a znova se pripojit..
nwm me se to taky lagne ale me staci jen odpojit se ze servru a znova se pripojit..
V tom je ten problém, já se ani odpojit nemůžu, nemužu udělat vůbec nic :)
Jak sem to řešil? Ctrl+Alt+Delete a vypnul sem to. Čekal sem až se to vypne, zase zapnul a čabas.
Noo, tohle přesně dělám já, akorát se mi při tom změní rozlišení obrazovky z 1280x720pix. na 800x600 a polovina ikon na PC mi neni ani vidět jak jsou veliké. Zkoušel jsem reinstal, upravit si rozlišení hry, pohrát si s hrou přes H ve hře a nic nepomohlo... (např. jsem si to ráno dal na střední kvalitu s vysoké a dělalo to stále [např. další den či odpoledne]) samozřejmě se mi to stane když jsem u Ct takže to naštve ;-D
PS/ Ale stane se mi to tak jednou za dva dny..
Problém se opět vyskytl, poslední dobou to je čím dál častějši. Ted mi tam začla skákat tabulka že je problém někde v hl.exe (dělá to na steamu i na ns). Prosím nějaké další rady. :/
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.