Zobrazit normální verzi : Žiadosť o práva
Dobrý Deň :D
Chcel by som byť admin :)
Volám sa Richard
Mám 18 rokov
Steam mám (ID - STEAM_0:0:37088920 )
Najviac hrám na Knife a Deathmatch
Zkusenosti s amx mam som admin na viacerých portáloch
Hrám pod nickom POOSH
Vopred Ďakujem
S Pozdravom POOSH
No evidentne uz ty prava mas..
Vole taky ho vidite modryho nebo to mam jenom ja?
Asi bug? Na serverech prava nema
No k zadosti.. Na knife serveru nikdo s nickem POOSH nebyl, nejmenujes se jinak?
Jinak za me ne - prvni post na foru + nejsi na hltv na dm, vazne tam hrajes?
Btw: Neco tu smrdi... Jazzine?
me smrdi z pusy jeste sem si necistil zuby
ani na najfu jsem ho vzivote nevidel... Jesi to neni dalsi ulhanej dementik "Je my osumnáct"...
Ne to neni on. On už tu vola kedy bol admin ale asi tu už dlho nehral tak Kotel mu zobral práva.
presne tak syrius :) isiel som do basy a zabudol som povedat kotlovi tak mi dal prec prava ..
isiel som do basy
Jsem proti
killer-savage
08-07-11, 14:49
presne tak syrius :) isiel som do basy a zabudol som povedat kotlovi tak mi dal prec prava ..
Drsne. :D ja mam suseda ktori mal zakopane municie, granaty, pyrotechniky, miny, zbrane ale fizly mu to nasli, tak mu to nalozili do troch kamionov no a ten sused bol viac krat v lochu asi 7x ale dokopy tam bol vyse 20 rokov.
myslim že sem ho na knifu párkrát zahlíd, ale nevim o něm nic
http://steamcommunity.com/profiles/76561198034443568
Já jsem proti ( ale už stejně vidím, že je to zbytečné, protože ho stejně Kotel vzal :D )
EDIT: Můžeš mi jen tak na okraj říct, na kterých portálech si byl popř. seš. btw. na DM jsem tě neviděl. Dle logu a z tvého Steam ID si tu byl naposledy 8.4.2011
sem admin na (skob , corps , dizlike)
sem admin na (skob , corps , dizlike)
Aha a to chceš ještě na Kotelnu ? se divim, že to zvládáš.
Jak jsem již psal v minulém postu. Jsem proti
Som proti, ak by si nebol admin na dalsich troch serveroch, tak by som jedno oko prizmuril :)
A ja ze odkial poznam to meno. Hravas na jaile (Corps), vsakze? :)
:D:D:D jj ked tam som admin :D
killer-savage
08-07-11, 23:29
toto je prehnane. napise ziadost a hned ma prava. nechcel by som. :D
Killer - kdyz uz pises teda k tematum o kterem nic nevis, tak si ho aspon celej precti...
Hey já nevim, ten killer-savana, to už snad ani není možný, aby byl někdo takhle blbej, to už prostě musí jenom hrát...
Jinak k tématu, nejlepší by asi bylo, aby se vyjádřili ti, co si tě jako admina pamatují...
kyler saváž ale mas stejne super nick
vedouci venny
08-07-11, 23:54
Killer ty pohádky si nech pro své děti.. Škoda že si na tu minu nestupil a nejeblo to s tebou deset metrů do vzduchu a nerozprášilo tě to
Kotelna nebo ty 3 servery o kterych sem nikdy neslysel, vyber si! :D
Kotelna nebo ty 3 servery o kterych sem nikdy neslysel, vyber si! :D
Souhlasim
Nehovor mi, ze sa vyseres na prava na Corpse. Mimochodom kedy si sa vratil z basy? Len pre info.
Neverim, ze se vzda prav na trech portalech jen kvuli Kotelny.
na skob se nevyseru a corps nejde a asi ani nepujde..
Hey já nevim, ten killer-savana, to už snad ani není možný, aby byl někdo takhle blbej, to už prostě musí jenom hrát...
Jinak k tématu, nejlepší by asi bylo, aby se vyjádřili ti, co si tě jako admina pamatují...
Třeba je to strašně intelYgentní člověk co ze sebe dělá blbce jen aby sem zapadl :-D
Jsem proti. Žádostí si nezapůsobil.
"Ok......kotelna :P"
"na skob se nevyseru a corps nejde a asi ani nepujde.."
watafak? Uz tu byly i lepe napsany zadosti, ktere neprosly. Ted se snaz me presvedcit o tom, ze bych ti mel dat muj souhlas. Prozatim NE.
Tak co? bude nieco?
Teď začínaj televizní noviny...
:taunt: vydrž prťka vydrž
chmod a+x /bin/laden
24-07-11, 02:21
congrats :-)
Vitej :)
Jinak uz neplati ze nemuzu byt admin jinde? Jdu zazadat o prava na nejaky noob portal! :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.