Zobrazit normální verzi : Stížnost na admina Paradoxx
Ahoj byl jsem na serveru War3ft byla mapa de_nuke ale protože CT udělali chybu tak začal nadávat do demen*ů a to se mi nelibý že kdýž nejsme skill tak nam nemusí přece nadávat. Děkuji. Zde chatlog.
War3FT 30-01-2013 17:15:39 STEAM_0:0:725204 213.220.212.70 ParadoXX ste banda dementu ze vam projdou vsude
War3FT 30-01-2013 17:15:33 STEAM_0:0:725204 213.220.212.70 ParadoXX kde se tma vzali kurva?
Vím že je to výborný hráč ale tohle se mi nelíbí je to jen hra ne REAL.
D!!!!n3r [MaMLas] :x
30-01-13, 18:50
Nehovor že si Ty nikdy nevybehol.... Každý si zanadáva.. a čo? Podľa mňa toto je zbytočný Theard
V tomhle se paradoxe musím zastat.Tohle asi napíše většina hráčů (ten zbytek asi hodně vulgárně).Žádná nepřiměřená reakce to není...Naopak s ním musím souhlasit(ne,že bych všechny hrající hráče na serveru považoval za dementy-to ne,nehrál jsem v tu dobu).Někdy je to fakt neúnosný,co to hraje na serverech a pak člověk zjistí,že žijí 4 playeři campnutý někde v rohu.Ale to jen tak na okraj,nijak to rozvíjet nehodlám,protože tu každý hraje dobrovolně.
:x;154924']Nehovor že si Ty nikdy nevybehol.... Každý si zanadáva.. a čo? Podľa mňa toto je zbytočný Theard
Podle mě zbytečný příspěvek, proto máš mé proti, nic vážnýho neudělal, já taky nadávám do dementů, neni to vulgarismus nýbrž odborný název pro lidi z cska :D
:-) nova definice slova dement
Toto fakt není vulgarita, paradoxx to možná dost prožívá, ale samy můžete vidět, že na serveru se tak bežně mluví, i když je to smutné. :D
Nic se tu asi neudělá, tak asi eLOCéKá.
Za tohle si na něj stěžuješ? Podle těch dvou řádků co si sem dal tak bych tipoval, že měl ještě docela dobrou náladu. :teehee:
Každý někdy nadává. Někdy to bez toho prostě nejde. Demence některých hráčů už překračuje meze. Osobně to znám z Mega Pubu...
Kebab do ruky, on sa s toho neposere, jeho nervy neovplyvnis.
Co šici máte s tim kebabem ? :D tohle téma je vyřešené a myslím že napohodu LOCK
Co šici máte s tim kebabem ? :D tohle téma je vyřešené a myslím že napohodu LOCK
http://www.youtube.com/watch?v=Yr6u9ywD7xw
cca 20 sec
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.