Přihlásit

Zobrazit normální verzi : Žiadosť o práva na BaseBuilder a Furien

DarwiN
30-01-13, 17:26
Zdravím

chcel by som požiadať o práva na furien servery .

Chodím tam často a poznám " jak to tam chodí" .
Myslím že som od svoje poslednej žiadosti zlepšil aktivitu na forku (niekedy až veľmi , ale od toho post hunterstva som si dal poradiť od I-Mouse-a a už nehuntím) .

Furien hrávam skoro furt z tých mojích hodín na steamku mám asi 99% odhraných na furiene . S amx mám aké také skúsenosti (ale dá sa to naučiť) ,na serveroch poznám ľudí a viem čo od nich možem čakať .
Aktivitu na furien serveroch mám ... plus zaujíma ma aj furieen na forku ( proste nové mapy..) . Skúste to uvážiť na 4 servery je tam málo adminov a je strašný bordel .
Plus furien hrám už 2 roky a 2 roky na csku.cz

A na Basebuilder-i sa admin hodí lebo tam je dosť deti ktorý doslovne otravujú hru keď tam hučia do toho mikrofonu "bludy" .
Hlásenie cheaterov : keďže som dal na forko aj takých ktorý nebol potvrdený ( radšej ich tu dám a skúsený admini povedia že je clear než by mal behať po servery cheater ) , Plus tu neide o priazne či som kamarát stým adminom , či sa pchám tomu je to o faktoch ... takže by ste tu mohli dať realne názory či som schopný splňať post admina alebo nie .

Niečo omne :

Mám 17 rokov ( moja gramatika je na 5 ale snažím sa o doučenie sa gramatiky ) , chodím na na Strednú Zdravotnícku školu , 2.ročník (ale zdravotná sestrička nebudem!!!)
-Záľuby:

Halové veslovanie , hokej , futbal , volejbal , samozrejme csko (furien , Bb)

STEAM_0:1:58246092
IP :213.81.146.69
E: Možem poprosiť o vyjadrenie adminov ktorý hrajú furien : marsoun , Frackore , Milk Cz , Tupelko , Listena :) ďakujem
ďakuje za prečítanie a na prípadné otázky odpoviem .

S pozdravom Darwin

DarkAspecT
30-01-13, 17:28
NE, netřeba dále rozepisovat.

noirbun
30-01-13, 17:34
proti

Prasacko
30-01-13, 17:36
Proti, ja by som na tvojom mieste požiadal o LOCK, je to pre tvoje dobro...

hladik
30-01-13, 17:36
Na ten basebulsranec ano
furien ne

Lazik
30-01-13, 17:51
proti

DarwiN
30-01-13, 18:04
proti

Akceptujem tvoj názor ale chcel by som vedieť prečo nie! Ako chápem hladik Listena , ale u teba to fakt neviem . Možeš to dať do Editu?

noirbun
30-01-13, 18:08
Tak musíš chápať aj mna

Slunicko
30-01-13, 18:08
Ne, už jen po tom výstupu na aimu co jsem tě jednou potkal a doufám že se budeme vyhýbat obloukem. :)

DarwiN
30-01-13, 18:12
Ne, už jen po tom výstupu na aimu co jsem tě jednou potkal a doufám že se budeme vyhýbat obloukem. :)

Ako ja neviem kedy sme sa stretli ale asi si ma mýlíš s niekym úplne iný ... teba som na aime nikdy nestretol ..je pravda že tam chodím nie veľmi často..
Možeš my to pripomenúť?

E: noirbune nechápem , ja možeš súdiť ľudí na mode na ktorý ani nechodíš?

noirbun
30-01-13, 18:17
Chodím tam vždy ked možem

DarwiN
30-01-13, 18:20
Chodím tam vždy ked možem

Ok , tak potom dovod prečo si proti?

Facened
30-01-13, 19:20
Proti

DarwiN
30-01-13, 19:24
Ďakujem za názory ale poprsím adminov čo tak hrávajú aby sa vyjadrili :)

Slunicko
Ako ja neviem kedy sme sa stretli ale asi si ma mýlíš s niekym úplne iný ... teba som na aime nikdy nestretol ..je pravda že tam chodím nie veľmi často..
Možeš my to pripomenúť?

E: noirbune nechápem , ja možeš súdiť ľudí na mode na ktorý ani nechodíš?
už jen jak si měl nick WH hlaste me tocim dema to mě úplně dostalo, 3x jsem ti psal at si změníš nick a ty nic pak sis ho změnil ale prostě si šílenec :D
+ se mi hrozně nelíbí tvoje posty, píšeš všude sračky a proto tu máš tolik proti.

ZombieBot
Rozhodně proti, sám víš asi proč.

DarwiN
30-01-13, 19:28
už jen jak si měl nick WH hlaste me tocim dema to mě úplně dostalo, 3x jsem ti psal at si změníš nick a ty nic pak sis ho změnil ale prostě si šílenec :D
+ se mi hrozně nelíbí tvoje posty, píšeš všude sračky a proto tu máš tolik proti.

Tak to si ma už fat mýsliš ..toto niesom jak si kuni toho wh... akú ma SID-ku ...a akú mám ja.
a ktým postom (sračkoval som ale som sa spametal)...proste keď napíše niekto PROTI kto to nehrá a napíše len preto lebo som mu nesympatický ..tak neviem kde to bude spieť ..

Piner
30-01-13, 19:29
Tak to si ma už fat mýsliš ..toto niesom jak si kuni toho wh... akú ma SID-ku ...a akú mám ja.
a ktým postom (sračkoval som ale som sa spametal)...proste keď napíše niekto PROTI kto to nehrá a napíše len preto lebo som mu nesympatický ..tak neviem kde to bude spieť ..

Člověk jako ty se za 2 dny nevzpamatuje. To spamování na různých portálech že kotelna je nej.. To byla ubohost nejvyššího kalibru. Za mě máš samozřejmě taky ne.

DarwiN
30-01-13, 19:30
Rozhodně proti, sám víš asi proč.

ˇAno moja gramatYka ... ale vtom by som sa zlepšil ( už aj na doučko zo SJL chodím )..ale chápem , a ďakujem že si aspoň ty jeden ktorý napísal rozumný dovod.

noirbun
30-01-13, 19:30
Ok , tak potom dovod prečo si proti?

Spamovat na gs ze Kotelna je naj je trápne, + je tam dalších 1000 vecí

DarwiN
30-01-13, 19:31
Člověk jako ty se za 2 dny nevzpamatuje. To spamování na různých portálech že kotelna je nej.. To byla ubohost nejvyššího kalibru. Za mě máš samozřejmě taky ne.

Ok , dobre to my vtedy fakt JEB*LO...ale to niesú 2 dni ale už vyše týždňa som nenapísal žiadnu somarinu.

hfsaa
30-01-13, 19:31
nie

DarkAspecT
30-01-13, 19:34
Asi jsme moc zlí. Darwin chlouba kotelny, hrabe se furt v prdeli. S charonem mariáš, to zas bude guláš. Furienu rozumí, na doučování chodí. Však se přece změnil, náš milovaný, Charles Darwin.

ZombieBot
30-01-13, 19:35
ˇAno moja gramatYka ... ale vtom by som sa zlepšil ( už aj na doučko zo SJL chodím )..ale chápem , a ďakujem že si aspoň ty jeden ktorý napísal rozumný dovod.

Píše se gramatika. Ale momentálně nevím, jestli jsi to psal ze srandy nebo ne (předpokládám, že napíšeš, že to byl vtip).

DarwiN
30-01-13, 19:47
Spamovat na gs ze Kotelna je naj je trápne, + je tam dalších 1000 vecí

A nato si prišiel až teraz lebo to napisali v chate .
Ok , ako mne to až tak nevadí že nebudem admin ide m len oto že ty si dostal práva na furiena , a ne žeby si aspoň raz za čas zašie žeby sa nepovedalo že len na JB sedíš ale ty máš v riti furien ... tebe ide len o to aby si mal na fore "modre meno" a aby si bol pán doležitý . A pritom v žiadosti si napísal že "budem banovať kemperov" , no povedz koľkým si dal ban ?
Radšej daj svoje práva tomu *Steam* Genocida ešte aj ten je tam častejšie než ty!!

Trey
30-01-13, 21:07
Na furiene je este milk, marsoun, tupelko a globalisti.... Myslim ze na banovanie to staci... a ak prislo z furienu hlasenie kym som mal prava, tak noirburn tam vzdy siel aj ak bol na JB aj na neviem com...

Co sa tyka ziadosti.
http://img0.joyreactor.com/images/templates/solo/no.jpg

ZEUS
30-01-13, 21:08
Na žádost Darwina. Lock