Zobrazit normální verzi : 3 furien turnaj?
čau hele chtěl bych se zeptatt jestli se zase planuje nějakej turnaj . Myslim si že to špatný neni a má poměrně velké uspěchy :)
Předem děkuji :...
Ještě kdo to bude připravovat co ? :D
No právě vim že první dělal maršou ten byl velice vyvedenej a druhej nevim na ten jsem nemel cas ale prave timto se snazim nekoho sehnat kdo by do toho sel . Předem řikam že se k tomu někomu rád přídám a pomůžu .
After =(^.^)=
01-02-13, 21:45
Njn bol by dobri napad urobit dalsi turnaj mne sa to pozdava treba poziadat maršouna alebo Darwina ci by urobili.
pane darwine...
Mal som nápad a mojou blbosťou sa to pokazilo . I-Mouse máš/mal si pravdu!!
Njn bol by dobri napad urobit dalsi turnaj mne sa to pozdava treba poziadat maršouna alebo Darwina ci by urobili.
Ja to robiť už nebudem , jednoduchý dovod : Proste nemám nato čas , teraz mám čo robiť v škole + necítim sa nato (jeden som doje*al , nechcem aj další) , a maršoun by to mohol spraviť .
No ja jsem prave doufal ze marsoun se na toto ozve ...
After =(^.^)=
01-02-13, 23:35
Urcite sa ozve. A co ak ani marsoun nebude mat cas no tak asi nebude turnaj ne?
Uvidíme, třeba kdyby se tu ozvali admini co by do toho šli. Tak by se dalo něco udělat.
After =(^.^)=
02-02-13, 21:32
Treba sa opytat skusenich adminov co by to s marsounom urobili.
Uvidíme, třeba kdyby se tu ozvali admini co by do toho šli. Tak by se dalo něco udělat.
šiel by som do toho ako som ti už písal, ale 2 nestačia
šiel by som do toho ako som ti už písal, ale 2 nestačia
no já bych se k vám klidně přidal, ale asi vám budu mílo platnej . :( ale určitě bych rád pomohl ..! tak se dystak ozvete..
After =(^.^)=
04-02-13, 17:32
Tak ja sa niekoho skuseneho s tymto pokusim opytat (adminov co stym maju skusenosti)
Nebo zkusit turnaj v classicu atd, než furt jen furien :)
No jo ale ja jsem chtěl prave turnaj v furienu :)
Taky by se mi hodně líbil zase FURIEN turnaj, ale muselo by to být nějak tak ohlídané, ať tam nejsou lidi co můžou z toho serveru kickovat atd..:)) Jinak JSEM PRO ABY BYL ZASE FURIEN TURNAJ...:)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.