Zobrazit normální verzi : Nový počítač - Nové problémy. PROSÍM POMOC :(
Mam problém s pc.
Jsem po reinstalaci windowsu a z nijakého duvodu se mi nechtějí spustit žádné hry (Od flatout jedniček po far cry 3) u každých her naběhne max intro a dál se nic neděje, kopne mě to na plochu a nic.(PŘÍPOMÍNAM ŽE DEN ZPÁTKY HRY ŠLAPALI BEZ PROBLÉMU!)
Proč po reinstalaci: Stalo se to že jsme instaloval flatout 2 a chtělo to po mě ovladače , ovladač jsem nainstaloval , resetl PC a ukazovalo to že win7 nelze sputit , fajn reinstlaloval jsem , (mam legal koupený windows) Internet , vše běží jak má krom těch her a to mě štve.
Parametry PC:
Procesor:AMD Athlon(tm) II X4 640
Nainstalovaná paměť(RAM): 8,00GB (použitelné:3,25GB)
Typ systému:32bitový operační systém
NEVÍ SI NĚKDO RADY?! :(
tym, ze si preinstaloval windows ti hry nepojdu, kedze tam boli nejake odkazy atd....
preinstaloval si cely windows? ak ano tak ti hry nepojdu lebo ak si instaloval hry tak sa do windowsu nainstalovali eozne veci, napr. do registrov atd....
Nainstaloval aktuální ovladače na GK, potom bych nainstaloval directx
DirectX je stažený , naisntalovaný ale u grafiky mi to nepíše jmeno výrobce , jen parametry. Takže nevim co stáhnout. AMD mam rpocesor je možné že i grafiku?
Správce zařízení(hardware)>Grafické adaptéry a tam to máš.
Případně otevři skřín a koukni se na ni.
Najlepsie by bolo, keby si to preinstaloval znovu s 64 bitovym windows, pretoze mas 5 gb ram uplne nevyuzitych (32bitovy win ti nacita maximalne 3.25gb ram.. skladal si si pc sam, alebo si kupil celu skrinu s nainstalovanym windowsom?). Doporucujem zalohovat potrebne data a instalovat to na cisty disk, tym windows repair a reinstall volbam osobne neverim a po cistej instalacke by ti malo vsetko automaticky same poinstalovat. (ovladace na graficku si stiahnes potom dodatocne)
Správce zařízení(hardware)>Grafické adaptéry a tam to máš.
Mam W7 týden , neorientuju se , kde najdu "správce sařízení"?
Případně otevři skřín a koukni se na ni.
Ano , zuž jsem provedl , napis žádný - Je to jen placatej zelenej obdelníček s dvouma větrákama :)
bud máš ATI nebo GeForce.
Na 100%? žadnou jinou? Ted co je pravděpodobnější abych to stáhl :-D
To musíš vědět ty. Nemáš od toho nějaký lejstro ? Nebo si sthni everest home edition, nainstaluj a mrkni se
Lejstra mam tak max od skříně :D :D Je sestavovanej :D , Stahuju ten prográmek ;)
Stahni si tohle http://www.hwinfo.com/files/hw32_410.zip . Nemusíš to ani instalovat, stačí to spustit a kliknout na "RUN" .
Tak díky Tygerovi sem se tam konečně dostal - Jmeno tam neni ale píše mi to jako jmeno grafiky tohle - Standartní Grafický adaptér s rozlišením VGA
Stáhni ten hwinfo. Správce zjištuje info přes ovladače. Pokud je tam nemáš, bude ti to ukazovat "Standardní .....".
ATI/AMD Radeon HD 5830 (CYPRESS LE) Hádám toto bude asi grafika že? :D
Tady to máš :) http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista32.aspx
DĚKUJU VŠEM MOC MOC MOC MOC. Vše už funguje jak má a opravdu moc děkuju.
Mam W7 týden , neorientuju se , kde najdu "správce sařízení"?
Odporúčam ti dať ,w8 osobne ho mám a je to veľký rozdiel oproti w7.
Odporúčam ti dať ,w8 osobne ho mám a je to veľký rozdiel oproti w7.
Blbost. Krom přidaného metra, odebrání startu a předělaný vzhled oken a teoretické zlepšení stability (mě teda 7čky za 3 roky nespadly ještě ani jednou) je to pořád to samé. Nehledě na to, že win8 je mladý os a neni tolik kompatibilní se starými programy.
Blbost. Krom přidaného metra, odebrání startu a předělaný vzhled oken a teoretické zlepšení stability (mě teda 7čky za 3 roky nespadly ještě ani jednou) je to pořád to samé. Nehledě na to, že win8 je mladý os a nemá tolik kompatibilní se starými programy.
rýchlejšie,-->KLIK<-- (http://www.itnews.sk/spravy/produkty/2012-08-16/c150521-test-windows-8-je-vykonnejsi-ako-windows-7)netreba antivirus, detailnejší správca úloh, môžeš prepínať medzi rôznymi plochami a má to vlastné drivery na " fn " . A čo som spoznal, tak mám aj viac fps v hrách:taunt:
rýchlejšie,-->KLIK<-- (http://www.itnews.sk/spravy/produkty/2012-08-16/c150521-test-windows-8-je-vykonnejsi-ako-windows-7)netreba antivirus, detailnejší správca úloh, môžeš prepínať medzi rôznymi plochami a má to vlastné drivery na " fn " . A čo som spoznal, tak mám aj viac fps v hrách:taunt:
Ty W8 jsou nechutná prasárna. Kompatibilita na prd a zrovna pro něj je to ta nejhrší volba, pač na nich nerozjede ns csko. A také jsem zjistil, že to to snad zažere do BIOSU nebo co :D, protože kamarád to nainstaloval a i když vytáhne disk (a žádný tam není), tak se je to snaží nabootovat. Na druhé partition měl linuxy a díky W8 se k nim nemůže dostat.
A také jsem zjistil, že to to snad zažere do BIOSU nebo co :D, protože kamarád to nainstaloval a i když vytáhne disk (a žádný tam není), tak se je to snaží nabootovat. Na druhé partition měl linuxy a díky W8 se k nim nemůže dostat.
At zkusí vyndat baterku na zakl. desce, počkat minutu a potom ji zase vložit zpět. BIOS by se měl resetovat.
At zkusí vyndat baterku na zakl. desce, počkat minutu a potom ji zase vložit zpět. BIOS by se měl resetovat.
Zbytečná ztráta dat cmosu.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.