PDA

Zobrazit normální verzi : Žádost o práva na Minecraft

Davess96
02-02-13, 20:40
Ahoj Takže můj nick ve hře je :: Davess96.
Muj věk: Čerstvých 17 let.
Pocházím z Jablonce nad Nisou Liberecký kraj.

Historie: Minecraft hraji od 1.7 hrál jsme opravdu na hodně serverech od Economy až PvP.
Za zmínku stojí že sem byl guard (Pomocník admina) na net-games 25 slotů Economy+PvP. Server byl zrušen.
Po zrušení sem prostě nemohl najít server co by mě 100% zaujal.Když sem hrál csko tak sem si všiml že tady máte na kotelně minecraft server tak jsem to tam skusil no a výsledek je že mě to tam opravdu baví . Co se týče času na serveru tak sem tam skoro deně.

Hacky: :D to je moje osobně sem je měl (Nodus). Umim je používat ale poznám i hráče co je má. Největší problém bych řekl že je x-ray není to fér ten hráč co ho má tak pomalu za 10minut je schopný natěžit klidně 30 dia. Ten hráč co je nemá tak ten je rád když je vidí za celou hru pomalu.

Pluginy:Po ty době co se pohybuji na server jich znám opravdu hodně rezidence to není u mě problém subzony naprosto zvládám.

Heský den přeji a děkuji za jakoukoliv odpovět. :beer:

Facened
02-02-13, 20:46
Kolko uz hravas na kotelnej ?

Davess96
02-02-13, 21:05
Někde od srpna 2012 csko.

Minecraft na kotelně hraji mám dojem od 20 ledna

Facened
02-02-13, 21:11
20 Januara tak to potom iba 13 dni hras na serveri to je podla mna kraty cas

Davess96
02-02-13, 21:28
Možná to pro někoho je krátký čas ale já ho doháním tím že jsem tam skoro každý den a už jsme tam odvedl slušnou práci dal jsme tam 4 rezidnece hráčům co to neuměly.
Za menší poplatek.
Snažím se pomáhat hráčum a v tomhle ohledu si myslím že není moc podstatný čas kdy sem začal hrát na serveru.

The Frisco
02-02-13, 21:33
Tím se chlubíš? Že z nováčků taháš suroviny?
Já jsem proti. Krátká doba hraní + teď je tam skoro nonstop badboys.
Mimochodem, není tohle špatná sekce?

Facened
02-02-13, 21:34
Ano to je pekne, ze pomahas hracom s reskami taky by mal byt kazdy hrac ale nemusis zato hned ziadat o prava

Davess96
02-02-13, 21:46
Frisco: Ty rezidence mám ohraničené plotem a menší myslel jsme jako cobblestone nebo něco co mají zrouvna po ruce.
Skus dát /res tp Mestecko
Tam se to dozvíš.

Jen sem se chtěl nabídnout.

Piner
02-02-13, 21:48
ZM bot teď sice nemá čas, ale i tak je tam adminů dost. Vojta je celkem dost aktivní. K face-ovi se vyjadřovat nebudu jelikož se mu snažím spíš se vyhýbat, takže nevím jak často tam hraje a badboys je tam snad nonstop. Nemyslím si, že další admin by byl třeba na MC.

Proti.

Charon35
23-02-13, 19:02
lock