Zobrazit normální verzi : Žádost o unban - Damon
Zdravím, Měl bych takovou otázku ohledně banu.
Hraju si takhle na DM 1 na mapě Azcet která je na AWP dobrá.
A podle admina jsme měl WH+AB Jelikož už jsem u vás jednou ban měl a váš portál mě velmi baví a protože jsem velmi dlouho u vás nehrál tak od té doby hraji čestně. A kupuju si Vipka a trouba nejsme abych měl nějaké programy a platil si VIP zbytečně
Jenže hraji hodně AWP servery tak to s AWP umím a jeden Člen vašeho teamu to viděl úplně z jiného úhlu.
Více:
Hráč [_____SPARCO_____]<:Pulpisek:>
Typ banu IP adresa
SteamID VALVE_0:0:1534693648
IP adresa ---------------
Udělen 02-02-2013 - 16:52
Délka BANu Trvalý
Vyprší nepoužito.
Důvod Wallhack + Aimbot
BAN dal Admin Damon (Damon)
BAN dal Server csko.cz | Deathmatch (de_aztec)
Mam tiez demo len je dost kratke. http://csko.cz/dema/upload/dir/pulpisek.dem
Mám otázku v čem se to dá otevřít :) díky ;)
Stahneš demo, das ho do složky, kde máš csko, zapnes cs a do konzole dǎs viewdemo nazevdema .dem
Jestli si to myslel jinak, tak sorry.
Divné píše i to nějaké Errory protože chtěl bych se kouknou co tam je a myslí si že mám nějaké programy.
Mohl by mi nikdo to demo hodit sem do ničeho jiného. Chci vidět ten falešný důvod banu který jsme dostal neprávem :( Doufám že dostanu unban můžete si mě sami hlídat admini že nic nemám.
No musis pockat na banujuceho admina, ten uz ma demo dlhsie....toto ide a je tam jasne vidiet WH, ale pockaj si na ostatne dema....
Demo (http://csko.cz/d/dPplcC2V)
Hezky to zkoušíš ale marně posudte sami :D
Vůbec mi ty dema nejdou nevím proč...
vlozil si ich do zlozky cstrike?
wh sa mi zda ze je aj na tom druhom.
Vidím že tady se prostě nějak vysvětlit nedá že žádné programy nepoužívám demo mi nejde ani od Damona...
demo si stiahni vlož ho do counter-striker/cstrike/ tam ho vlož a zapni hru otvor konzolu tlačítkom ; pod ESC a napíš playdemo nazov dema
No coment na tom demu na Azcet. Vedle mě seděl můj bratr TheBoom jak je i zobrazen na demu. A říkali jsme si kde nás kill a bylo tam hodně lidí jestly to je špatné to nevím.. Jestly jo sorry
Takže už mi nikdo neodpoví...?
Ak sa nemylim, tak je radenie povazovane ako wh a je zakazane. Takze ban zostava tak ci onak.
Ale chápeš že já WH nemám nemám žádné programy. A jestly je zakázané vedle sebe sedět a radit si tak to potom jo ale to na permu snad není ne ? A dostat perma ban za to že s bratrem vedle sebe sedíme a řekneme si kde nás zabily tak si to tam hlídám já nebo on tak to WH fakt jako nejsou...
Pravidlo c. 2 Radit polohu protihráčů z druhého týmu přes Teamspeak, Ventrilo, Skype apod. může být posouzeno jako wallhack
Díky kono159 za info. Ale už to je asi k ničemu jelikož jsme to nevěděl tak mam parmu :( Aspoň si mi to napsal :(
Ak tu chces hrat tak si kup originalnu hru, ak vies kde a ako tak to urob.
Áha jasně takže dám +- 300 za unban který jsme dostal tak blbě. Protože jsme to nevěděl fakt skvělé...
Neznalost pravidel neomlouva, to je jak kdyz pudes, vykrades banku, pak hodis pokerface a reknes, to se nesmi? Je to sice story z jineho soudku ale pointa je stejna. LOCK
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.