PDA

Zobrazit normální verzi : Žádost o admina na awp

flash_cze
03-02-13, 02:14
Zdravím, chci požádat o práva na admina (AWP)
nick na steamu flash_cze (ve hře Flash)
Je mi 21 let, awp hraji už 3roky aktivně, byl jsem admin na ceesko.eu 1rok, dále jsem 6 měsíců jako CHH na lize,
s amx vím (nic těžkého), a jak jsem psal jsem chh tkže cheating poznám.
O sobě asi nemusím psát není potřeba, jen chci říct, že cheating nemám rád a moc rád ho trestám :)
Na žádné lize ban.
Steam + SID: http://steamcommunity.com/id/flash_cze/ , STEAM_0:0:43712741

kofi
03-02-13, 11:00
Hraješ dobře, chováš se slušně a žádost je výstižná. Za mě ANO, ale myslím, že někdo bude mít problém kvůli tvým příspěvkům na fóru.

DarkAspecT
03-02-13, 11:27
Pro, díky zkušenostem z sft.

flash_cze
03-02-13, 12:53
Hraješ dobře, chováš se slušně a žádost je výstižná. Za mě ANO, ale myslím, že někdo bude mít problém kvůli tvým příspěvkům na fóru.
Jaký problém ? :) jestli můžu vědět :)

flash_cze
03-02-13, 13:02
Ze mas pruser, lebo neprispievas 3x denne do Slovneho futbalu.
Ou :D .. já nejsem na slovní fotbal moc :D to spíš csko :D ..

Trey
03-02-13, 15:25
Jaký problém ? :) jestli můžu vědět :)

Problem asi ten, ze ich mas dost malo a nenahlasil si na fore cheatera. Ak ich nahlasujes adminom tak ich teraz aj zopar natoc a hod sem. Zo serveru ta nepoznam ale podla ziadosti vyzeras byt celkom v pohode. Vek je plus takze som pro.

flash_cze
03-02-13, 15:51
rey^^;156317']Problem asi ten, ze ich mas dost malo a nenahlasil si na fore cheatera. Ak ich nahlasujes adminom tak ich teraz aj zopar natoc a hod sem. Zo serveru ta nepoznam ale podla ziadosti vyzeras byt celkom v pohode. Vek je plus takze som pro.
Jáj tak nahlašovat :) no jako není problém snad se tam někdo ukáže :D .. většinou když tam jsem nezapíná, nebo jsem si nevšiml :) no uvidiíme pokud je to nutné :)

DarkAspecT
03-02-13, 16:21
Jáj tak nahlašovat :) no jako není problém snad se tam někdo ukáže :D .. většinou když tam jsem nezapíná, nebo jsem si nevšiml :) no uvidiíme pokud je to nutné :)
To bude asi tím, že cheatři si zajdou huntit killy jinam než na awp, občas tam najdeš abčkáře, nebo SH. Ale povětšinou je tam klid.

flash_cze
03-02-13, 16:35
To bude asi tím, že cheatři si zajdou huntit killy jinam než na awp, občas tam najdeš abčkáře, nebo SH. Ale povětšinou je tam klid.
Asi tak no :) no uvidime :)

Slunicko
03-02-13, 16:51
Mohl bys ted zajít na awp? Chci vidět jak hraješ, jinak věk pěknej, cheaty asi poznáš, napiš mi na steam (mám ho v podpisu) a pak to editnu.

flash_cze
03-02-13, 17:02
Mohl bys ted zajít na awp? Chci vidět jak hraješ, jinak věk pěknej, cheaty asi poznáš, napiš mi na steam (mám ho v podpisu) a pak to editnu.
spíš mi dej jméno nejde to :) nějaký error :) nebo si mě přidej flash_cze a hrám slušně

hladik
03-02-13, 17:03
Zatím tu žádost pozastavíme a pokačkáme koho nám nahlásíš , je to pravidlo .
Ale už teď ode mě máš ANO , jen mi ho potvrď. Sežeň 5-10 cheatrů a budu spokojený.

ZEUS
03-02-13, 17:12
Ahoj,

na AWP máš strašně málo nahranejch hodin, jinak se mi žádost líbí.

http://csko.cz/statsx/hlstats.php?mode=playerinfo&player=39536

Co sem se tak koukal, většinou seš na DM FFA Only HS apod.

flash_cze
03-02-13, 18:01
Ahoj,

na AWP máš strašně málo nahranejch hodin, jinak se mi žádost líbí.

http://csko.cz/statsx/hlstats.php?mode=playerinfo&player=39536

Co sem se tak koukal, většinou seš na DM FFA Only HS apod.

To je pravda :) že sem vic, jelikož na awp je neustále plno :) jinak bych tam byl neustále :) .. a co se týče awp vím hrát většinou když tam jdu tak jsem cheater :D .. sice nechápu, ale na tu úroveň vím hrát. jo a seženu nějaký cheater jak na nějakýho narazím jinak počkám si nikam nespěchám

Slunicko
03-02-13, 18:51
takže já jsem pro, teď jsem s ním hrál a na pohodu :)

Charon35
23-02-13, 20:17
Kebyže tu niekoho nahlásiš, bolo by to určite lepšie. Lebo ligu mi ziadnu nenaslo. A prečo už nehráš na tvojom starom portále?

BTW vieš na fotke riadnu pózu hodiť Ale páči sa mi ten vojenský sveter. :D

DaRi.
07-03-13, 18:24
http://shifters.eu/profile/flash_cze - zde máš jeho sft profil chárone

btw. Jsi stále admin na sft o.O

Charon35
09-03-13, 17:44
Haluz. Inak v hre je aktívny stále, len chodíš aj na fórum? Halooo?

Charon35
14-03-13, 21:06
Napíš ak bude záujem. Zatiaľ to uzatváram.

DaRi.
21-03-13, 16:21
Jelikož je i adminem na shifters, tak jsem se ho ptal jak to na kotelně vidí a řekl mi, že to sere... Prý nemá tolik času aby adminoval na dvou portálech najednou :) . Myslím, že LOCK