Zobrazit normální verzi : Žádost o admina na awp
Zdravím, chci požádat o práva na admina (AWP)
nick na steamu flash_cze (ve hře Flash)
Je mi 21 let, awp hraji už 3roky aktivně, byl jsem admin na ceesko.eu 1rok, dále jsem 6 měsíců jako CHH na lize,
s amx vím (nic těžkého), a jak jsem psal jsem chh tkže cheating poznám.
O sobě asi nemusím psát není potřeba, jen chci říct, že cheating nemám rád a moc rád ho trestám :)
Na žádné lize ban.
Steam + SID: http://steamcommunity.com/id/flash_cze/ , STEAM_0:0:43712741
Hraješ dobře, chováš se slušně a žádost je výstižná. Za mě ANO, ale myslím, že někdo bude mít problém kvůli tvým příspěvkům na fóru.
DarkAspecT
03-02-13, 11:27
Pro, díky zkušenostem z sft.
Hraješ dobře, chováš se slušně a žádost je výstižná. Za mě ANO, ale myslím, že někdo bude mít problém kvůli tvým příspěvkům na fóru.
Jaký problém ? :) jestli můžu vědět :)
Ze mas pruser, lebo neprispievas 3x denne do Slovneho futbalu.
Ou :D .. já nejsem na slovní fotbal moc :D to spíš csko :D ..
Jaký problém ? :) jestli můžu vědět :)
Problem asi ten, ze ich mas dost malo a nenahlasil si na fore cheatera. Ak ich nahlasujes adminom tak ich teraz aj zopar natoc a hod sem. Zo serveru ta nepoznam ale podla ziadosti vyzeras byt celkom v pohode. Vek je plus takze som pro.
rey^^;156317']Problem asi ten, ze ich mas dost malo a nenahlasil si na fore cheatera. Ak ich nahlasujes adminom tak ich teraz aj zopar natoc a hod sem. Zo serveru ta nepoznam ale podla ziadosti vyzeras byt celkom v pohode. Vek je plus takze som pro.
Jáj tak nahlašovat :) no jako není problém snad se tam někdo ukáže :D .. většinou když tam jsem nezapíná, nebo jsem si nevšiml :) no uvidiíme pokud je to nutné :)
DarkAspecT
03-02-13, 16:21
Jáj tak nahlašovat :) no jako není problém snad se tam někdo ukáže :D .. většinou když tam jsem nezapíná, nebo jsem si nevšiml :) no uvidiíme pokud je to nutné :)
To bude asi tím, že cheatři si zajdou huntit killy jinam než na awp, občas tam najdeš abčkáře, nebo SH. Ale povětšinou je tam klid.
To bude asi tím, že cheatři si zajdou huntit killy jinam než na awp, občas tam najdeš abčkáře, nebo SH. Ale povětšinou je tam klid.
Asi tak no :) no uvidime :)
Mohl bys ted zajít na awp? Chci vidět jak hraješ, jinak věk pěknej, cheaty asi poznáš, napiš mi na steam (mám ho v podpisu) a pak to editnu.
Mohl bys ted zajít na awp? Chci vidět jak hraješ, jinak věk pěknej, cheaty asi poznáš, napiš mi na steam (mám ho v podpisu) a pak to editnu.
spíš mi dej jméno nejde to :) nějaký error :) nebo si mě přidej flash_cze a hrám slušně
Zatím tu žádost pozastavíme a pokačkáme koho nám nahlásíš , je to pravidlo .
Ale už teď ode mě máš ANO , jen mi ho potvrď. Sežeň 5-10 cheatrů a budu spokojený.
Ahoj,
na AWP máš strašně málo nahranejch hodin, jinak se mi žádost líbí.
http://csko.cz/statsx/hlstats.php?mode=playerinfo&player=39536
Co sem se tak koukal, většinou seš na DM FFA Only HS apod.
Ahoj,
na AWP máš strašně málo nahranejch hodin, jinak se mi žádost líbí.
http://csko.cz/statsx/hlstats.php?mode=playerinfo&player=39536
Co sem se tak koukal, většinou seš na DM FFA Only HS apod.
To je pravda :) že sem vic, jelikož na awp je neustále plno :) jinak bych tam byl neustále :) .. a co se týče awp vím hrát většinou když tam jdu tak jsem cheater :D .. sice nechápu, ale na tu úroveň vím hrát. jo a seženu nějaký cheater jak na nějakýho narazím jinak počkám si nikam nespěchám
takže já jsem pro, teď jsem s ním hrál a na pohodu :)
Kebyže tu niekoho nahlásiš, bolo by to určite lepšie. Lebo ligu mi ziadnu nenaslo. A prečo už nehráš na tvojom starom portále?
BTW vieš na fotke riadnu pózu hodiť Ale páči sa mi ten vojenský sveter. :D
http://shifters.eu/profile/flash_cze - zde máš jeho sft profil chárone
btw. Jsi stále admin na sft o.O
Haluz. Inak v hre je aktívny stále, len chodíš aj na fórum? Halooo?
Napíš ak bude záujem. Zatiaľ to uzatváram.
Jelikož je i adminem na shifters, tak jsem se ho ptal jak to na kotelně vidí a řekl mi, že to sere... Prý nemá tolik času aby adminoval na dvou portálech najednou :) . Myslím, že LOCK
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.