Zobrazit normální verzi : Jailbreak
Tak sem dumal až mě napadlo že by nebyl špatnej nápad přidat na server Jailbreak aspon na jeden Rank. Napište svůj názor :P
3k a Jerry
03-02-13, 09:53
Si spadnul na hlavu ? Větší duvod fragovat za všechny koniny .. Hlavně to ne.
Tak sem dumal až mě napadlo že by nebyl špatnej nápad přidat na server Jailbreak aspon na jeden Rank. Napište svůj názor :P
Ty jsi dumal a spadl kaštan...
Nápad no,každopádně by se ten rank musel týkat jen Téček.
Rank pro teroristy by je možná přiměl dělat častěji a kvalitněji vzpoury a byla by možná větší zábava. CT rozhodně rank mít nemohou.
Mne by nevadilo, keby sa pridal rank Tckam :D ja by som sa nafragoval jak kral :D
No, je pravda ze nevydrzim nespravit vzburu :D sak ja sa ani nedozivam ppcka.
Pre Tcka dobry nápad ale pre ct nie,ct by len davali reakcie .
Nie ze CT by davali reakcie, oni by dostavali bany :)
Myslel sem za Téčka ale nenapsal sem to tam :D... Jinak podle mě by to nebyl špatnej nápad přidat rank pro Téčka :).
Nie ze CT by davali reakcie, oni by dostavali bany :)
Ahá :D Tak to je iná vec.
Ked je kono u T tak ctcka sa drzia 30metrov od neho :D
Takze ofarbime vsetkych nebezpecnych na cerveno, ano, potom ich niekam upraceme, ze ano, tam si date box a kono vide ako jediny, ako vzdy :D
Ikdyž asi změním názor. Leryx to vystihnul úplně přesně. Jsem pro Leryxovo nápad.
Zatim bych to dal jen na jeden z Jailbreaku.. Nech sa vyjadří Kotel :D
Já bych dal i čteckam ať je to zajimavější. :bruce_h4h:
Ct by potom dávali iba reakcie :)
Takze ofarbime vsetkych nebezpecnych na cerveno, ano, potom ich niekam upraceme, ze ano, tam si date box a kono vide ako jediny, ako vzdy :D
vyjdes jako jedinej s rozbitou hubou a ja za tebou jako king s krvi na rukou :D
ha, já pudu k Ts pak to bugnu, půjdu k Ct a jde se fragovat :D
Ctcka sa nafraguju jak kralkovia a budu prvy v ranku ne?
Este ku tomu admini budu off a same reakcie.
:D To by bylo zajmavé. Ale Leryx měl pravdu že by Ct davali jen reakce. Takže jen k Ts. A jak napsal Leryx byla by vetší zábava :D, JUuuuuuu :D
Podľa mna rank na Jb nepatrí ..som proti tomu. :)
Podľa mna rank na Jb nepatrí ..som proti tomu. :)
taky si myslim
Přesto že některým se tento nápad nelíbí.Doufám že to dopadne a rank pro Tecka bude :)
Už aj hráči to zkoušejí jestli už ten rank jde.. :)
Asi moc často na Jail Breaku nehraješ co ? Když nevíš jak by tohle dopadlo ..
Rank na jb je sračka.
Chlapci to uz vacsia sracka vas nenapadne?
Spíš už nevědí, co vymyslet, tak vymýšlejí hovadiny a přitěžují práci. Kotel by s tím musel mít práci navíc a jenom kvůli ranku na jb.. Podle mě blbost.
Totální kravina na JB rank už to že ho udělali na Furienech je dost ...
Ctčka by akorát fragovali nic jinýho a nedělali by žádný atrakce a tak a to v Jailu nejde je to Fun mod.
Co tak zrusit pravidla?
Co tak zrusit pravidla?
Ako nevysvetli si zle.Ty dobre vies preco uz na jail nehravam.Pravidla by trebalo trosku pozmenit.Niesom u tohoto nazoru urcite sam :)
No tak hraju tam každý den pravidelně 3 - 4 hodiny.. Podle mě to není málo takže vim jak to tam chodí...A rank jestli ste nečetli tak by byl jen pro Tečka.Jediné v čem si mněl pravu bylo že by s tim Kotel mněl hodně práce proto to LOCKNĚTE :)
No tak hraju tam každý den pravidelně 3 - 4 hodiny.. Podle mě to není málo takže vim jak to tam chodí...A rank jestli ste nečetli tak by byl jen pro Tečka.Jediné v čem si mněl pravu bylo že by s tim Kotel mněl hodně práce proto to LOCKNĚTE :)
V tomdle případě by si měl trochu chodit ven ...
Taky chodim ale ted je tam zima a lepší je to doma u PC :D. Mohl by se k tomu vyjádřit nějak další admin z Jailbreaku :) kromě Kona :D..
Kaštane si v poho ale větší kravinu jako je rank si vymyslet nemohl :DD .
Jasný, dejte si rank na deathrun třeba..
No dobrej nápad Piner. hh založ téma :D . Ne ok nebude rank špatnej nápad :D už sem nepiště :D.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.