Zobrazit normální verzi : COD server
Ahojte, Poprosim o znovu vraátenie levelov na COD: sniper 40 commando 34 rambo 34. Premenil som si meno na |AcademyFox|*-_-
Poprosim co najskôr :D
Ak budes mat rovnaku IP a SteamID, tak ti netreba nic pridavat
Jaky nick jsi mel predtim? Levely jsou na nicku, nick nemuzes porad menit.
Nebylo to dřív na SID a IP?
Kdyz ma dynamickou ip a zmeni nick, server ho nema podle ceho najit, tak vytvori novy ucet.
Kdyz ma dynamickou ip a zmeni nick, server ho nema podle ceho najit, tak vytvori novy ucet.
Ah i see...Okej, aspoň vím o co jde.
predtim som mal |CiErNy~~CiGaNi|*-_-
KOTEL PROSIM SPRAV MI TO TERAZ PLSSSSSS PROSIM :(
Teraz mam |AcademyFox|*-_-
Nemeň si toľko nicky a nechaj si jeden, takto budeš každý deň otravovať kotla aby ti prehadzoval xp...
Kotel ochotný gentleman :)
Ja to nechapem.. ja nicky menim ako ponozky a XP stale mam.. ked som zmenil steam napisal som kotlovi a od vtedy sa striedam pod nickmi..
nechapem preco stale zakladaju nove a nove theardy.. staci zalozit iba jeden a nie zakladat stovky thgeardov lebo niekto si chce zmenit nick..
Ja to nechapem.. ja nicky menim ako ponozky a XP stale mam.. ked som zmenil steam napisal som kotlovi a od vtedy sa striedam pod nickmi..
nechapem preco stale zakladaju nove a nove theardy.. staci zalozit iba jeden a nie zakladat stovky thgeardov lebo niekto si chce zmenit nick..
Nechpapeš on ma dynamiku každým zapatim compu ma inu ipcku a plus si meni nick, aby hrač mal svoje xp treba mu ip,nick,valve ak 2 sedia bude mať xp...
Se steamem je jedno, jakou mas ip nebo nick.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.