After =(^.^)=
03-02-13, 14:15
No ahojte volám sa Adam a za mesiac je mi 14 viem, že vek večšinou robí problém na adminstvo ale ajtak žiadam o práva. Bývam v okrese Martin v zapadákove v malej dedinke. Moje záľubi sú : Hrávam fotbal za ŠK Turč. Štiavnička rád sa smejem a mám rád zábavu. Chodím na Gymnázium v Martine. Možno ma už niekto pozná občas hrávam JB. Teraz som tu 2 týždne nehral lebo som bol bohužial odcestovaní mal som prístup iba ak tak na fórum a keďže chodím na gymnázium veľa učenia to je ďalší týždeň čo som nehral. Na Csku som asi 3-4-5 hod cez prázky alebo výkendy aj 6. Keďže idem zase preč prídem až v sobotu ale budem v kontakte na fórume.
SteamID : STEAM_0:0:60180920
Nick v hre: After :) idem si zmeniť na After bez smajla a začať od znova
Skype meno: rockysvk
Amx ovládam dobre.
Prečo práve ja a prečo furien: Na furiene chcem byť admin preto lebo hráči porušujú pravidla napr. používajú vulgarizmy,chodia do textury,zdržujú hru,ab,ak nie dokonca reklama na cheaty na fórume som nahlásil jedného a v hre sa to už nedá spočítať lebo furiena hrám už rok a pol. Ako viem Wh na furiene nefunguje o starosť menej. Ďakujem, že ste ma pochopili.
SteamID : STEAM_0:0:60180920
Nick v hre: After :) idem si zmeniť na After bez smajla a začať od znova
Skype meno: rockysvk
Amx ovládam dobre.
Prečo práve ja a prečo furien: Na furiene chcem byť admin preto lebo hráči porušujú pravidla napr. používajú vulgarizmy,chodia do textury,zdržujú hru,ab,ak nie dokonca reklama na cheaty na fórume som nahlásil jedného a v hre sa to už nedá spočítať lebo furiena hrám už rok a pol. Ako viem Wh na furiene nefunguje o starosť menej. Ďakujem, že ste ma pochopili.