PDA

Zobrazit normální verzi : Prosím čtěte

Kroxy
04-02-13, 16:30
Zdravím.
Už si asi říkáte "OMG zase ten kroxy"
Chtěl bych se omluvit za ty zbytečné flamy co byly např. v brownove žádosti.
Nechci být s někým nepřítel až je to <[T]rey^^> , a další členové tohoto portálu.
Chci vám jenom vysvětlit jedinou věc a to že mi vadí když začnete chodit ke mě na fórum a spamovat chat nebo fórko.
Vím možná mě odsuzujete, ale byl to můj sen založit herní komunitu. Proč myslíte že mám podobné fórum jako kotelna, protože mě inspirovala už o začátku.
Začínal jsem tu asi před 4 lety na ZM serveru a nechci tady skončit jako nějaký šašek.

Asi nevíte jaké to je když si uděláte vlastní projekt a příjde na vás 20 lidi a začne spamovat fůůj to je hnus tam nebudu hrát atd. Dobře nehrajte, ale aspoň nepište takové věci. Nechci mít svámi válku. Chci být ze všema zadobře.

Tohle je asi vše. Děkuji za přečtení.

Kroxy
04-02-13, 16:42
Já jsem napsal svůj názor.

I-Mouse
04-02-13, 18:32
Nech sa tvoje prianie stane skutocnostou! http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQhRfL_nZC8MtNuq9nq_Lj4c0zo9bb9r Hqr2UNvMRRefV7yWE-51w

Ja som tam prisiel normalne ako peter a spravil srandu a napisal jednu vetu do chatu ze ci mozem byt admin a niekto mi da ban za multiacc. . :D
+ mal som vlastny portal a viem co je to.

Kroxy
04-02-13, 19:20
:D Ten obrázek je moc shit :D

karl0b
04-02-13, 20:23
Nejsi první ani poslední, jehož práce na vlastním písečku je pomlouvaná a nenáviděná, navíc je to příležitost k nahonění ega a asslickování místního vedení. Drtivá většina těhle lidí v životě nic podobnýho nevytvořila, pokládají se za součást něčeho, co vytvořil někdo jiný, něčeho, čeho jsou jenom uživatelé a vesměs na ničem zásadním i nezásadním ve vývoji se nepodíleli.

mrkev
04-02-13, 23:11
Preco si dostal 2x Perma na amxmodx?

SliZo
05-02-13, 10:47
Preco si dostal 2x Perma na amxmodx?
Je to k0der dejte mu bam na internet!!!

Kotel
05-02-13, 12:29
Staci, aby na ten portal nikdo nehazel reklamu a nebude tam nikdo chodit, protoze o tom nebude vedet. Tim, ze sem davate reklamu, si sami privadite takove lidi na portal. Taky k tomu prispivaji blaboly, co tam o kotelne i o me pisete.

Kroxy
05-02-13, 15:45
Staci, aby na ten portal nikdo nehazel reklamu a nebude tam nikdo chodit, protoze o tom nebude vedet. Tim, ze sem davate reklamu, si sami privadite takove lidi na portal. Taky k tomu prispivaji blaboly, co tam o kotelne i o me pisete.

O kotelně a tobě tam nic nepíšeme, reklama se už nedělá. Záleží jenom na kvalitě serveru. O tobě tam nepadlo ani slovíčko.

E: Mrkva ten ban jsem dostal neprávem ale admin který mi ten ban dal nebo spíš moderátor mi není schopný dát unban.

mrkev
06-02-13, 07:11
O kotelně a tobě tam nic nepíšeme, reklama se už nedělá. Záleží jenom na kvalitě serveru. O tobě tam nepadlo ani slovíčko.

E: Mrkva ten ban jsem dostal neprávem ale admin který mi ten ban dal nebo spíš moderátor mi není schopný dát unban.

Ne.Dostal si ho pravom.Totiz si ten ban obchadzal 4x krat.Mal si tam nick Sniper a potom Messi.Ked chces poslem ti ten thread aj sem.

Kroxy
06-02-13, 17:04
Ne.Dostal si ho pravom.Totiz si ten ban obchadzal 4x krat.Mal si tam nick Sniper a potom Messi.Ked chces poslem ti ten thread aj sem.

Hele ty jsi nějak nemocný? Starej se tam o sebe a ne o mně když nic nevíš. Až tady nezačnu mluvit já o tobě.

mrkev
06-02-13, 22:44
Hele ty jsi nějak nemocný? Starej se tam o sebe a ne o mně když nic nevíš. Až tady nezačnu mluvit já o tobě.

Tak potom preco klamstva?

UnwantedSpam
07-02-13, 09:59
Zrovna ty ztichni idiote mrkevskej máš o banech a lhaní držet klapačku. Spousta lidí by mohla mít slabší pamět a zapomenout na tvojí minulost

mrkev
07-02-13, 17:35
Zrovna ty ztichni idiote mrkevskej máš o banech a lhaní držet klapačku. Spousta lidí by mohla mít slabší pamět a zapomenout na tvojí minulost

kroxy? si to ty?

Lynviy
07-02-13, 18:34
kroxy? si to ty?

I kdyby to byl on, pořád má pravdu, ty si tu milionkrát obcházel bany, takže by si měl zrovna TY mlčet a nevyjadřovat se dál k tomuhle tématu.

UnwantedSpam
07-02-13, 20:39
Nejsem Kroxy Roberte. Ale když sem taháš amxmodx forum proč potom takový programátor džajlbrejků jako ty musí dál hrát na tak ubohém a trapném portálu z kterýho si 616616 utekl a 95959595 byl vybanovanej když umíš lepší přece.

mrkev
07-02-13, 20:58
I kdyby to byl on, pořád má pravdu, ty si tu milionkrát obcházel bany, takže by si měl zrovna TY mlčet a nevyjadřovat se dál k tomuhle tématu.

Tak podla teba cislo 3 je Milion? Aha.Prepac zabudol som.Som na kotelne.

EDIT : Ty mi vies len vycitat minulost :}.Ja ti tiez nevycitam ze si 10x poziadal o prava a 10x ti ich neschvalili.Nesom taka s prepacenim svina ze teraz na nejakeho hraca ktory napise post budem pisat ze mal ban za wh,ab.Okrem huga ten je taky namysleny ako ostatny dobry hraci ktory boli a teraz su adminmi.