Zobrazit normální verzi : Infekční granát
Hoj poslední dobou mi příjde dost špatně nastavený....příklad: mam třeba 35 armor a sem v grupě lidí a vletí tam inf a přežiju...no a minule sem měl 100 armor a byl sem na okraji té vlny (když vybuchne) a nakazilo mě to...sem nebyl ani v kempu ale lovil sem...chtělo by to rozdělit na určitý radius vybuchu a stupně...např: Dajme že ta vlna má 4 metry tak bych to udělal takhle:
První stupeň by byl vedle granátu (epicentrum) až do 1 metru...šance na přežití s 100 armorem = 15%
Druhý stupeň od 1 metru do 2 metrů....šance na přežití s 100 armorem = 33%
Třetí stupeň od 2 do 3 metrů....šance na přežití s 100 armorem = 66%
Čtvrtý stupeň od 3 do 4 (na okraji vlny)....šance na přežití s 100 armorem = 95%
To by bylo k nastavení, ještě bych mu dal nějaký lepší efekt třeba že když vybuchne tak bude nějaký zelený záblesk a kouř (radiace) ...:)
Ked by si mal s 50 armorom sancu na prezitie 95% to by si musel mat so 100 100% sancu a to je myslim nanic... to by si tak ludia hned kupili armor a nikoho by zm nenakazili.
Občas si zm zahraji a je nastaveno dobře tak, jak to je. Granáty jsou účinné, ale taky docela drahé. Pokud to chápu dobře, tak s 100 armorem by si měl teď mít šanci že přežiješ 66% +-, to je dost.
rey^^;157693']Ked by si mal s 50 armorom sancu na prezitie 95% to by si musel mat so 100 100% sancu a to je myslim nanic... to by si tak ludia hned kupili armor a nikoho by zm nenakazili.
Tak místo 50 armor by musel být full aby to platilo jak sem to napsal...no editnu to
The meatfly
08-02-13, 16:47
Hm, mě prijde že ten infekčák je touhle dobou uplně k ničemu, dřív když měl učinek že nakazí všechny v okolí tak byla sranda, ale teď se stane malo kdy kdy zombie vyhrajou.
.slapa-notas
10-02-13, 20:34
Hm, mě prijde že ten infekčák je touhle dobou uplně k ničemu, dřív když měl učinek že nakazí všechny v okolí tak byla sranda, ale teď se stane malo kdy kdy zombie vyhrajou.
INF nehaj tak je to dobre tak ako to je ...
Je pravda, že ten inf granát je poslední dobou neučinej. . Nemyslím si, že by se to mělo nějak upgradovat, jak píše konan.. to by to pak byla jen ztráta bodů za inf nade.. Už ted' je ta "33% menšina" zvýhodněná až až..
to spis aby ten inf. byl naopak vic uciny aby se zbytecne nevyhazovali body...
to spis aby ten inf. byl naopak vic uciny aby se zbytecne nevyhazovali body...
S tím docela souhlasím, většinou to hodím do kempu +- 7 lidí a nakazí to jednoho...no vyhozenejch 35 bodu do p****e
S tím docela souhlasím, většinou to hodím do kempu +- 7 lidí a nakazí to jednoho...no vyhozenejch 35 bodu do p****e
Včera vletěl inf na 11 lidí a všeci dead...-_-...(9 armor) takže není zas tak slabej :D
Včera vletěl inf na 11 lidí a všeci dead...-_-...(9 armor) takže není zas tak slabej :D
No...já mám přece jenom smůlu.vždycky se oběví zombík metr odemě a já střílím jak k***t kolem sebe, páč vidím prd a někde kolem mě běha příšera -_- není to na ranu? :D
No zombie servery hraju dost často a inf. granát je učinej až až jelikož mě nakazí skoro pokaždé :D 100% nakažení když nemáš armor a 67% když máš i 100 armor takto je to to dobré není třeba měnit.
After =(^.^)=
19-02-13, 23:03
No zombie servery hraju dost často a inf. granát je učinej až až jelikož mě nakazí skoro pokaždé :D 100% nakažení když nemáš armor a 67% když máš i 100 armor takto je to to dobré není třeba měnit.
Tiez by som to nemenil lebo som v kempu napr. s 15 a hodia inf nakazi to 11 a uz to jede ja si vzdy dam armor na 100 a prezijem ale je to dobre tak ako to je.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.