Zobrazit normální verzi : Střílení do spoluhráčů
Zdravím,
zajímalo by mě, proč se dá střílet do spoluhráčů na classicu a maxi ?
Má to nějáký účel ??
Je na nic, když jdete se spoluhráčem a on je před váma a někde z rohu vyskočí nepřítel,vy do něho začnete střílet a střílíte i do spoluhráče a bere vám to hp a pak vás v klidu někdo dodělá . Nechcete to přenastavit nebo vypnout ubírání hp ??
Díky za váš čas.
nevypínat, dobrej nápad
aspoň se budou víc snažit
Ubira to malo. Krome toho, kdyz strilis pres spoluhrace, tak nepritele pri vypnutem ff nezasahnes a je velka pravdepodobnost, ze vas zabije oba. Takhle je to realnejsi.
sice je to Realnejsie ale ked nejaki LAmak vidi ze tam strielas tak chce pomoct ale iba zavadza
Tak sa vyhneš vlastnému a presunieš sa. Hrozný problém všímať si radar. Teraz je to super ako to je. (Občas tam niekto fakt vletí, to je pravda, ale aspoň sa naučia niektorí trochu pohybovať. A komu to vadí, nech ide na OldSchool.)
vedouci venny
12-07-11, 19:04
Je to píčovina nedá se ani pořádně děrovat
Ok, nechejme to tak, ale aspon snizit to ubirani hp na 1 dmg
chmod a+x /bin/laden
12-07-11, 19:48
Ok, nechejme to tak, ale aspon snizit to ubirani hp na 1 dmg
Jaký je potom rozdíl mezi FF On a ubíráním hp po 1 dmg?
Ak ubiras po 5 hp staci par strel do spoluhrace a mas 1hp, ale kdyz budes ubirat po 1hp tak to bude podle me bude pro hrace lepsi. Zustane jim misto 1hp treba 70hp ..
chmod a+x /bin/laden
12-07-11, 20:44
Ak ubiras po 5 hp staci par strel do spoluhrace a mas 1hp, ale kdyz budes ubirat po 1hp tak to bude podle me bude pro hrace lepsi. Zustane jim misto 1hp treba 70hp ..
To je právě ten problém - pokud friendly fire ubírá jen 1hp za střelu, má to stejný efekt, jako když je FF Off.
Aha, ok to jsem nevedel .. ;) Tak to nechame tak jak to je, naucim se s tim hrat :)
mě to takhle vyhovuje,až na to když házím granát no tam se vždy někdo nase*e a hp v háji
@TYGER103: Zmeň si ten EOL TEAM obrázok dpč. Prišla za mnou malá suseda a prvé čo videla bola tvoja kktina.
EDIT: Diki ;)
Na klasiku se mě to vůbec nelíbí, když na d2 vezmu awp a vidím jak tam někdo stojí a kolega mi projde před zoomem a já ho trefím, tak si můžu dát kill.
Charon: ještě že neviděla tvoju kktinu,by asi omdlela :DD
ale upravim to
chmod a+x /bin/laden
13-07-11, 12:21
ale upravim to
seš blbec, blokuju si tě adblockem
tyger, pokud seš do takovejch věcí, napiš třeba savana-killerovi nebo jerymu, ty ti poraděj určitě spoustu gay sraček, ale odtud si to dej dopiče, dik...
killer-savage
13-07-11, 13:16
Fuj shemale
killere zas si napsal neco uzitecneho .. resime tu strileni do spoluhracu a ne toho debila tigera co to nema v hlave v poradku a dava si uchylny obrazky .. aspon si udela dobrou povest ;)
nereste to, classic je nastaven temer dokonale a ff on k tomu patri
Na druhem serveru maxi bude ff off.
každopádně sem se u toho obrázku nasmál
každopádně sem se u toho obrázku nasmál
ano to byl účel,jestli jsem něco tím způsobil ujmu na zdraví tak se omlouvám....
Na druhem serveru maxi bude ff off.
n1. Aspoň sa nikto nebude môcť sťažovať, že nemá kde hrať.
@TYGER: Šak v pohode si to daj na plochu, ale na verejnom fóre je to odveci. Ja sa nad tým hnusom nepozastavím, ale vysvetľuj to malému decku :D
charon: tak to sorry,já myslel že jsem chodí lidi 13-14+ :) asi jsem s tim měl počítat,ale v poho...
chmod a+x /bin/laden
13-07-11, 18:44
charon: tak to sorry,já myslel že jsem chodí lidi 13-14+ :) asi jsem s tim měl počítat,ale v poho...
Taky sem chodí lidi, jejichž nadřízení nemají v lásce, když se na pracovních monitorech objevují podobné výjevy...
To bylo dobré to vypnout na Maxi, protože to opravdu bylo na prd. Stalo se mi to už několikrát, že se snažím zabít protihráče třeba ve fulloutu a najednou je přede mnou muj spoluhráč a já mám najednou 1 hp a nic moc už s tím nenadělám. Je to hodně velkej server o proti classicu,a tak je velká pravděpodbnost že se vám to hodněkrát stane, tak že díky, že si toho někdo všimnul a už je to ff. S. :))
Nechápem. Mne to vôbec nevadí ani na Maxi. Asi som iný...
Tak tobě možná ne...ale mě prostě ano...když tam hrajou například nějací noobs...a furt ti lezou do rány tak to je opravdu na ho***. S. :))
Mě to celkem štve,protože když je někdo v nějakém tmavém místě tak si ho spletu s nepřítelem a ubere mi to hp... Jak chcete ,ale já bych to zrušil jak chcete.. :)
Mě to celkem štve,protože když je někdo v nějakém tmavém místě tak si ho spletu s nepřítelem a ubere mi to hp... Jak chcete ,ale já bych to zrušil jak chcete.. :)
Presne tak, ale tky kdyz slysim kroky zamirim a bum head akorat do spoluhrace a pulka hp je v haji ..
Na serveru maxi je to vypnute. Na classicu holt musis pouzivat i radar.
Na clasiic,sa to v poho zvladnut da.Ale maxi ked bolo este ON hroza nieco .Par krat sa mi stalo ze som hodil HE a odbyl sa od hlavy spoluhraca medzi bandu nas a to bolo v prdeli tusim mi ostalo 20 hp :D :D Ale teraz uz je to super! :D o_O
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.