Zobrazit normální verzi : Žiadosť o práva
Mal by som záujem o práva na Vašich serveroch. Na Kotelni hrám už dobrý rok a poznám tu ako adminov ,tak aj hráčov. Steam - id pošlem v dohľadnej dobe s Pozdravom GoGy^ ( na steame sa volám GoGyK)
vedouci venny
12-07-11, 21:37
Odfláknuté?
omg najprv si přečti návod,jak se žádá o práva
Gogy, jak si psal, ze podas zadost tak jsem myslel, ze to bude podrobnejsi .. :D Za me ano, ikdyz moje slovo nic neznamena, ale je to super hrac, chova se dobre na to, aby byl admin a je zkuseny . Ale mel bys napsat novou zadost a byt aktivnejsi na foru .. :D
Mal by som záujem o práva na Vašich serveroch. Na Kotelni hrám už dobrý rok a poznám tu ako adminov ,tak aj hráčov. Steam - id pošlem v dohľadnej dobe s Pozdravom GoGy^ ( na steame sa volám GoGyK)
Měl by jsem zájem rozbít ti hubu, hraji už pár let box a znám se s Rockym. Ránu pěstí ti pošlu poštou v nejbližší době s pozdravem Kája Mařík.
J toho vemte, takovyho dementa potrebuje kazdej portal.. Az se mi bude chtit, hodim sem vypis z chatu
Na tvoji žádost je jen jedna odpověď HAHA !!! :D
Na tvoji žádost je jen jedna odpověď HAHA !!! :D
Zabila :D
At je aktivni na foru nejaky cas a pak at napise novou zadost .. Protoze je zkuseny hrac ktery je podle me hoden na post admina
3k a Jerry
12-07-11, 23:51
Gogy nejprve si přečti toto:
http://csko.cz/forum/showthread.php?954-Pravidla-%C5%BE%C3%A1dost%C3%AD-!!!
Musíš mět i více přísvěvků na foru ..
Ok , Dekuji Vám za názory ... naštudujem si to a napíšem novú žiadosť :) Dík za radu ^^
nn, ani tu zadost nestuduj, je to zbytecny, si NS
http://cloud.steampowered.com/ugc/559788195617260676/0CB6A8B6C8688D8F9C6EF9BD1D2A9F2245E6BBEE/
*Don /Km Crew/ Balfas*
13-07-11, 09:19
Absurdní..
nee, mamo, dalsi retardovanej krypl co si mysli, ze kdyz si stahne steam tak ma cs 1.6 steam? No tak takhle to bohuzel neni
Nie. On na serveri hovoril, že mu dneska ma prísť STEAM iba.
Super, ale tady to uz nehovoril a kryplzadost psal jako NS, takze automaticky zamitnuty a ted je jenom na nem, jestli to hovno vytvori znova a necha se vyjebat znova
3k a Jerry
13-07-11, 10:15
A> Špatně napsaná žádost
B> Nemáš steam
C> Málo příspěvků na fóru
D> Myslím že tě skoro nikdo nezná
E> Nenapsals na jakých servreh bys chtěl působit
A> Špatně napsaná žádost
B> Nemáš steam
C> Málo příspěvků na fóru
D> Myslím že tě skoro nikdo nezná
E> Nenapsals na jakých servreh bys chtěl působit
A> Ta tvoje nebyla o moc lepši...
B> Ty taky ne...
C> Ty je jen naháníš, aby sis mohl o prava zažadat znovu...
D> Tebe nikdo znát nechce..
C> Kdekoliv kde nejsi ty...
3k a Jerry
13-07-11, 10:57
Smile nwm, čeho chceš dosáhnout .. já jen napsal proč by nemohl být adminem .. a asi si chceš na někom [zamachrovat], tak to zkoušej jinde :)
Jo a ešte k té mojí žádosti ..Traktor a Zeus mě nakonci svého komentáře napsali že žádost je napsaná pěkně..
Mne istá nemenovaná osoba povedala , že na knife a serveri , kde sa nestrieľa nie e potrebné mať steam napr. rok. Ja si myslím , že knife (pravidla , hru ) ovládam v celku dobre. A nebojte sa , nemyslím si , že keď stiahnem z *internetu* steam , tak som steamer . Až natoľko hlúpy niesom.
chmod a+x /bin/laden
13-07-11, 12:18
ten steam ID je podle mě spíš kvůli autentizaci admina... a dá se říct, že teprve až si stáhneš steam CS, tak je zřejmé, že to s counter-strikem myslíš opravdu vážně
Mne istá nemenovaná osoba povedala , že na knife a serveri , kde sa nestrieľa nie e potrebné mať steam napr. rok. Ja si myslím , že knife (pravidla , hru ) ovládam v celku dobre. A nebojte sa , nemyslím si , že keď stiahnem z *internetu* steam , tak som steamer . Až natoľko hlúpy niesom.
Pravidla CS možná ovládáš, ale pravidla pravopisu nikoliv...
http://img39.imageshack.us/img39/9828/carka.png
steam je proste nutnost, takova sou tu pravidla
1. steam mať budem
2. mam dotaz pre adminov ... napísal som správu , že hráči na -=KNIFE=- serveri robia bordeľ a nikto sa neprišiel ani pozrieť
3. admini boli na -=CLASSIC=- serveri a nech nevravia , že nie
A tomu čo píšete rozumiem a berem to do úvahy. GoGy^
o vlackovani a blokovani se staraji mistni admini-knife-stamgasti, jestli tam nejsou, je to holt smula
myslim, ze tyto duvody, nejsou tak podstatne, aby je museli resit ostatni admini
Nuž ... takže ... keď budem mať steam ... mam urobiť ešte raz žiadosť?
Netreba. Aj spravne napisana ziadost nezarucuje, ze tie prava dostanes.
Este mala poznamka: Nie kazdy hrac je dobry admin a nie kazdy admin je dobry hrac.
OKey. počkám až mi dojde steam a skúsim napísať svoje . To o tých príspevkoch až tak neberu vážne. A bones mňa baví skor administacia ako hranie. to už ma omrzelo. keď vidím aký poriadok je na -=Knife=- serveri ... tak to je na zaplakanie. ESTE RAZ : počkám kým dojde steam a napíšem ešte raz a skúsim šťastie. a Lucca ak si myslíš , že sa Ti potrebujem vtierať ... tak si na veľkom omyle ;)
Steam si kupuj na hranie a nie na administraciu, pretoze podla celkoveho dojmu (aspon premna) posobis nepresvedcivo. Netvrdim, ze mas nieco zmenit, ale aby si sa netesil a nekupoval si steam len kvoli novej ziadosti o prava, ktoru chces spachat.
Smaž tento thread a až budeš mít steam, tak napiš žádost, ve které budou informace a ne, že poznáš adminy atd..
Hlavně nedělej to, co Killer Savage, nebo ten 3k a Jerry, že začneš psát na forum "hovnové" příspěvky aby ostatní viděli, že jsi aktivní.
Tím by jsi si tu udělal šanci na práva na 0,1%.
Nevidím tu žádné tvoje zkušenosti, věk, atd..
Zatím jsem proti.
Řekl bych, že to si jejich šance hodně přecenil...
3k a Jerry
13-07-11, 17:11
T: Psali ste at ze více ukazuju na foru a vice se zapojuju do temat , tak mě odpuste že se tedy snažím ..
Ty, kterej mas ten skaredy nick nademnou - Neser tu takove porantane prispevky a pis normalne. Uz si jak ten killer savage, kterje moc rozumu nepobral a vubec nechape, co dela spatne stejne jako ty. Pokud nevis co napsat, tak nepis vubec... udelas lepe. Si tu teprve mesic a uz mas 117 prispevku... to mas kolem 3 napsanych sracek za den.
GoGy - Tebe jsem jeste na knajfu nevidel. Nejsi ty jeden z hracu, kteri neustale pisou zpravy typu "vlackovanie! ban ban ban!" "jzs omfgzs zase ze zadu!" atakdale? Navic tahle zadost je nedostacujici a adminu na knifu je dle meho nazoru dost.
a Lucca ak si myslíš , že sa Ti potrebujem vtierať ... tak si na veľkom omyle ;)
Za mne ne a neni to jen proto, ze se navazis do Lucinky.
Dakujem ... steam už mám. Takže porozmýšľam čo by som do takej správy o sebe napísal. Budem as ešte zdokonaľovať ako vravíš ... tak o 2 dni napíšem novú spravu.
Nejsem jeden z tych hracu. ako vidis pozna ma aj traktor , bones , Lucca - kera me nema rada a este jeden .... len nevim jmeno. .)
taky s kým si ty neměla rozpory :-D
však Lady Noxik to vydrti všechno :-* ;D budem spolu chodit <33333333333333333333333333333333 (sarkasmus)
Na to ani nemysli jako !!! :D
Na to ani nemysli jako !!! :D
si ji nech (v druhym slova smyslu nejsem žádnej podpantoflák! )
no náhodou:d uchylákov fakujem pohľadom,
:dddddd
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.