Zobrazit normální verzi : STEAM Crash
Co jsem presel na win7 mi porad kazda hra pada. BIOS nejnovejsi, ovladace nejnovejsi, system aktualizovanej automaticky.
CPU AMD Phenom II X2
ATI HD 5850
RAM 4GB
Po padu cska hlaska:
Název události problému: APPCRASH
Název aplikace: hl.exe
Verze aplikace: 1.1.1.1
Časové razítko aplikace: 48feaf5a
Název chybného modulu: StackHash_0a9e
Verze chybného modulu: 0.0.0.0
Časové razítko chybného modulu: 00000000
Kód výjimky: c0000005
Posun výjimky: 739e286c
Verze operačního systému: 6.1.7601.2.1.0.256.1
ID národního prostředí: 1029
Další informace 1: 0a9e
Další informace 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Další informace 3: 0a9e
Další informace 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Kdo vi co s tim, piste. Me uz dosly napady.
Zkoušel si reinstall těch her/steam aplikace po přechodu na win7?
Nainstaloval jsi to s formatem disku nebo si to jen přeinstaloval?
Cista instalacka s formatem, steam nebyl preinstalovanej, jen jsem smazl clientregistry.blob.
Cista instalacka s formatem, steam nebyl preinstalovanej, jen jsem smazl clientregistry.blob.
Ted to trochu nechapu. Windows jsi přeinstaloval a preformatoval, ale steam preinstalovanej nebyl?....
Nemáš disk rozdelenej na víc oddílů? Jako že oddíl1 (systém=formát), oddíl2 (steam a data=zachoval)?
Win je na samostatnym disku, steam je na jinym samostatnym disku.
Ach tak, tušil jsem to. To bude ten problém. I při instalaci her na steamu se zapisují údaje do registru. Takže pár možností pro tvůj problém:
1. U každé hry je v nabídce vlastnosti-místní soubory "ověřit integritu mezipaměti hry". Klikni na ní a po dokončení zkus znovu csko. Pokud to nepomůže jdi na bod 2.
2. U každé hry je v nabídce vlastnosti-místní soubory "odstranit místní obsah hry". Klikni na něj, mělo by to odstranit hru z PC. Poté hru znovu nainstaluj přes knihovnu. Pokud nepomůže je tu další možnost.
3. Odinstaluj steam i s hrama a poté ho znovu nainstaluj a hry taktéž.
Jednicku uz jsem zkousel a nic. Dvojce a trojce jsem se chtel vyhnout, nechce se mi zalohovat dema a vsechny mapy, modely a cfg. Proto jsem smazl ten clientregistry.blob, pac potom se ti klient nainstaluje znova automaticky po spousteni steamu. Dela mi to u vsech her, ktery se spousti ze steamu, jiny jsem zatim nezkousel a neinstalil. Jeste jedna zajimavost ve spojeni s padem konkretne CS je, ze jednou to spadne(zamrzne) bez hlasky, podruhy to spadne s hlaskou neco o modelech. To me ale neodpoji, hra normalne zamrzne, musim do spravce uloh a vynutit ukonceni CSka, ktery neodpovida. Dalsi vec je, ze mi nekdy CSko nespadne, ale sekne se na 2 sec, pak preskoci neco v nejakym programu a po silenym zvuku pak zvuk nejde vubec. Ale jen v CS, ve winech jde normal. Asi budu muset smaznout celej steam, z cehoz teda radost moc nemam, pokud nebudete mit nekdo lepsi napad :D
Stačí když si zazálohuješ cstrike_czech a cstrike. Po odinstalování to překopíruješ zpět.
7 GB tvl :D. No asi mi nic jinyho nezbude. Ale podle me to bude jinej problem, jen jsem jeste neprisel na to, jakej :D
Sedly radí apačovi? :ohmy: Teraz verím v koniec sveta :sadbye: (funnyyyyy hošííííííííí)
K veci: V podstate len taký postreh. Tiež mám iný disk, reinstall XP, steam aj všetko nechal tak na druhom disku. Niektoré hry som musel reinstall, ale csko, ani steam nie. Nič som s ním nemusel robiť. Ide v pohode. Takže možno niečo skús poklikať vo windowse... :thumsup4: Rada nad zlato no :D
EDIT: Ja sa zas vôbec nevyznám do tých nových winov. nikdy som ani nejaké hlásenie neriešil. Ukrajina pre mňa. O.o
Ja na software moc nejsem :D, proto zadam o radu. Osobne si myslim, ze to bude HW problem, bud vadnej BIOS(je upravenej), nebo nejaka blbina, kterou jsem prehlidl :D
Nebo proste udelej co rikam, nez to rozeseres jeste vic :D. Kazdy pc je po sw strance jedinecne. Co nekomu jde, jinemu jit nemusi.
Tak reinstal steamu a zase to spadlo. Sice s jinou hlaskou, ale ta tam predtim taky parkrat byla.
2318
https://www.youtube.com/watch?v=UQP07eFsEHY
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.