Zobrazit normální verzi : Aktivita
Ahojte, rád by som sa spýtal, či ste spokojný s aktivitou adminov na Zombie serveroch. Hrávam na Zombie 4, mám tam asi už 6x VIP, ale za tú dobu, čo som ta stále hral, som tam nevidel žiadneho admina. A ak už tam admin nechodí, aspoň opravte bug na tom Zombie 4. Bug: Skoro stále sa stáva, že sa pripojí hráč počas hry, a pripojí ho to do T-teamu (Zombie) ale on si normálne vybere zbrane, a hrá ako živý. Pravdaže, zimbie-kom nebere žiadny Dmg. A keď nakazia posledného žijúceho hráča (ktorý patrí do CT-teamu) tak tento hráč, ktorý sa napojil počas hry, nemôže byť nakazený :). Prosím, opravte to. Ďakujem.
Admin(i) většinou chodí jenom na zombie 1 a 2..na 3&4 ani moc neno :D...na ten bug už by se Kotel mohl podívat, už je to nahlášené celkem dlouho a furt to tam je...
Veľa adminov tam nechodí..okrem bugerov a lezenie po texturách tam velmi nieje čo banovať.Ale viem,že Hects tam chodí..
Ak máš nejaký problém,tak napíš cez ! a admin príde.(možno)
Hej hej ťa 3,4 je "znedbana" :D
Hej hej ťa 3,4 je "znedbana" :D
Asi ako tvoja vychova.
.slapa-notas
12-02-13, 22:01
Ja som na zm 3,4 ziadneho admina nikdy nevidel :D
*Original* VIP Sanchez
13-02-13, 14:48
Ja by som odstránil tie dvere na zm_labak ,,,, len tam zavadzajú furt sa tam bugne nejaký človek alebo zm....a keď si človek tak ťa hneď nakazia a jedno z druhým...a keď sú zase veľa zm pri dverách tak ich ani otvoriť nechce len takú škáru dá....mohli by ste ich natrvalo odstrániť...vážne tam len zavadzajú.. :)
Nevymýšľaj..tie dvere k tej mape patria.To,že ty si natoľko nešikovný,že sa tam bugneš je tvoja vec.
Na zm nejsou zadne vazne trstane veci tudiz tam admini moc nehraji, je tu vic serveru ktere potrebujou byt vic hlidane.
Asi začnu víc chodit na zombíky :D
---------------------------------------------------------------
Ano zeus, vystihl si mě :D
Asi začnu víc chodit na zombíky :D
Tady někdo potřebuju nahnat víc banů :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.