Zobrazit normální verzi : Hltv- pro kotla Číst
Čusíq, mám dotaz nemohl by se dát na server furíen HLTV ??
je tam dost cheatru atd..
Tam je teda vela cheaterov... co som to kukal tak za poslednych 5-6 mesiacov tam padlo 45 banov za cheaty od adminov + nejake za kzh od anticheatu. Tam podla mna hltv netreba. Skor si myslim ze to chces aby si si to mohol stiahnut ak sa ti zadari nejake slusne kolo :D
E: WH tam nefunguje a hltv neni dostatocny dokaz na zabanovanie za AB, max tak SH cize to je nanic.
rey^^;158608']
E: WH tam nefunguje a hltv neni dostatocny dokaz na zabanovanie za AB, max tak SH cize to je nanic.
KeĎ povie nejaký NS hráč čo hraje furien 1 deň že Wh tam nefunguje tak ok berem . Ale keď nejaký admin povie že tam Wh nefunguje , sami tomu neveríte .
Skor si myslim ze to chces aby si si to mohol stiahnut ak sa ti zadari nejake slusne kolo :D
Sry Painter , ale Trey má pravdu . A až toľko cheaterov tam nieje je tam viacej kemperov ale na nich HLTV nepomože .
[QUOTE=^Darw1N;158651]KeĎ povie nejaký NS hráč čo hraje furien 1 deň že Wh tam nefunguje tak ok berem . Ale keď nejaký admin povie že tam Wh nefunguje , sami tomu neveríte .
Za prve. Bol tam z tych 45 banov mozno 1 za WH aj to bolo WH+AB
Za druhe. Je tam nejake Anti WH alebo nieco take tak neviem co tu tocis.
rey^^;158651]KeĎ povie nejaký NS hráč čo hraje furien 1 deň že Wh tam nefunguje tak ok berem . Ale keď nejaký admin povie že tam Wh nefunguje , sami tomu neveríte .
Za prve. Bol tam z tych 45 banov mozno 1 za WH aj to bolo WH+AB
Za druhe. Je tam nejake Anti WH alebo nieco take tak neviem co tu tocis.
To má být i na AWP serveru a kámoš tam dostal ban za WH a taky že zapnul. Nějakým divným způsobem to tam nefugnuje tak jak má, ale WH šlape :D
Trey to v popise maš Kate Upton? <3 :D
HLTV na furien nema smysl.
Wh funguje sposobom, ze vidi hraca az ked vybieha inak nie..
Ten trotl mi to natočil frapsem a poslal. Normálně stál za bednou na indii a aimil to do bedny, lebo je viděl stát za těma krabicema. Si to vyzkoušej a uvidíš.. ( :D )
The meatfly
11-02-13, 20:18
Až tam někdo budete hrat vy admini a vědět jak to funguje tak to komentujte.
Btw nepište blbosti jako za 5-6 mesicov tam padlo 45 banov atd..když tam admini nechodí, a když tak zahrat nevšiml jsem si že admin sleduje hrače např za kemp atd..
K tematu hltv tam netřeba, když už je nabor tak co nabrat pár adminu?
Docela mě zaraží tento spůsob naboru, když admin není aktivní tak nevím proč nepředá štafetu někomu kdo o to má zajem a né že chodí jen na jb..
After =(^.^)=
11-02-13, 23:41
Mne by to pripadal ako celkom dobri napad lebo 4 furien serveri sa nedaju stihat ale nema zmysel ako kotel povedal.
Keby hlasite normalne a nie ze dal ma vo vzduchu ma AB tak by tam admini chodili. Ono ja tam obcas zajdem na odreagovanie atd ale ak tam clovek ma vydrzat viac jak hodinu-dve vkuse tak to by si musel dat mute na polku servera lebo co sa tam pise to sa neda citat.
Musíš pochopiť to že keď niekto vie pre niekoho až prílíš dobre grať tak je číter , a keď dáš náhodnu hlavu ked "fulluješ" tak proste sprote deti to budú pisať cez ! a tý normalny to pochopia že je to len náhoda . A preto tie "debilné" hlásenia . Ale sú to hlásenia ako všetky ostatné . Nikdy nevieš či to nieje nejaký číter , naríklad ja už ani nič nehlásim lebo je to zbytočné .
HLTV na furien nema smysl.
Ok. můžete lock :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.