Zobrazit normální verzi : Žiadosť o práva na Inferno only
D!!!!n3r [MaMLas] :x
11-02-13, 20:07
Ahoj, Znovu žiadam o práva. teraz na serveri inferno only.
Toto je moja 2. žiadosť. (1. http://csko.cz/forum/showthread.php?13788-Dust-Dust2-Aztec )
Niečo o mne: Nájdete v mojej 1. žiadosti.
Žiadam o práva lebo: Na serveroch hraje čím ďalej tým viac cheaterov. (Hlásim cheaterov aj na steam- Opýtajte sa Milk-a, Saintpepo, R3S! a pod. a aj cez !)
Skusenosti s AMX: Učím sa ich ešte. Základ viem
SID: STEAM_0:0:55135981
IP: 188.167.119.196
Bývam v Košiciach na SLovensku
E: O zmene nicku rozmýšľam. a napadlo ma Ch4nc3 4 Y0u!! alebo Chance 4 You
Viem že moc šancu nemám ale fakt by vam trebalo adminov minimálne na 1 server :)
Ak by ste niečo chceli vedeiť napíšte mi :)
Mě cheatery hlásí to jo , aktivita taky celkem slušná
11-02-13, 20:31
Mě cheatery hlásí to jo , aktivita taky celkem slušná
Dik za pozitívny komentár :)
Tiez mi hlasi cheaterov a vsetci banned.
Od Aspecta
Znám tě dlouho, jako admina tě nevidím minimálně 5 let. To že si podáš žádost na jeden z nejméně navštěvovaných serverů neznamená, že ti to vyjde. Vidina toho, že by se ti pak rozšířili práva například na class, kde chodí smetánka kotelny je hrozivá. Nemyslím si, že máš tolik zkušeností na to to rozeznat. Proti
11-02-13, 22:38
Od Aspecta
po 1. Práva som cehl na D,D2, Aztec Lebo som tam Chodl a boli tam cheateri a nie kôli tomu koľko tam je hráčov.
za 2. Rozšíriť práva fakt nehcem ;)
Tvoje minula zadost je tyden nazpet ze? A to si chtel na to d2.....a to si tak rychle zmenil orientaci serveru nebo si zjistil ze na inf chodi jeste min adminu nez tam?
A to kdyby jsi dostal ty prava predtim tak by sis zadal o rozsireni sem, no neni to pravda?
A pak se jen urazis a reknes, tak aspon zacnite hrat na ...to bylo celkem trapne a neslusne ukonceni zadosti.
Kdy ti bude 15?
Já jsem proti, je vidět, že zkušeností s cskem moc nemáš.
12-02-13, 07:24
Tvoje minula zadost je tyden nazpet ze? A to si chtel na to d2.....a to si tak rychle zmenil orientaci serveru nebo si zjistil ze na inf chodi jeste min adminu nez tam?
A to kdyby jsi dostal ty prava predtim tak by sis zadal o rozsireni sem, no neni to pravda?
A pak se jen urazis a reknes, tak aspon zacnite hrat na ...to bylo celkem trapne a neslusne ukonceni zadosti.
Kdy ti bude 15?
Server D, D2, Aztrec už nieje a zrejme ani nebude.
15 mi bude 22.7
Ale kdybys je prece jen dostal na jedno jaky server a pak zacnes hrat na jinym tak budes chtit rozsireni tak nerikej ze bys to nechtel, 15 ti budee az za dost dlouhou dobu, takze ja budu muset bejt stale proti, ja si ani nevzpomenu kdy slo hlaseni z inferna a kdyz by nake bylo tak tam jsou globaliste, prosimte, podej si zadost az ti bude 15 o de te toby nedelej problemy a pak bych byl pro, ale hlavne si vyber taky server kde nekdo hraje a k necemu budes.
12-02-13, 14:49
Ale kdybys je prece jen dostal na jedno jaky server a pak zacnes hrat na jinym tak budes chtit rozsireni tak nerikej ze bys to nechtel, 15 ti budee az za dost dlouhou dobu, takze ja budu muset bejt stale proti, ja si ani nevzpomenu kdy slo hlaseni z inferna a kdyz by nake bylo tak tam jsou globaliste, prosimte, podej si zadost az ti bude 15 o de te toby nedelej problemy a pak bych byl pro, ale hlavne si vyber taky server kde nekdo hraje a k necemu budes.
Na inom serveri možno bduem hrať TIEŽ ale nepožiadal by som o rozšírenie práv ;) 15 mi bude o cca. 5 mesiacov. Hlásenia nepíšem veľmi cez "!" ale na steam (viz. saintpepo, R3S, Virgin, matis, milk, Pampeliska, Mytrim atd.)
12-02-13, 14:50
Server kde niekto hraje? napr COD:MW pokial viem sú tam cca. 3 admini s toho 1 tam hraje
Hectsssssssss
13-02-13, 17:32
Dinner je vphoode ja jsem PRO
13-02-13, 17:45
Dinner je vphoode ja jsem PRO
Dik :)
:x;158876']Na inom serveri možno bduem hrať TIEŽ ale nepožiadal by som o rozšírenie práv ;) 15 mi bude o cca. 5 mesiacov. Hlásenia nepíšem veľmi cez "!" ale na steam (viz. saintpepo, R3S, Virgin, matis, milk, Pampeliska, Mytrim atd.)
Pokud žádáte práva jen na deathmatch a žádost bude přijata, dostanete práva pro celou kategorii (tedy cca 20 serverů). Pak už je jen na vás, zda budete hrát všude nebo jen dm. Pro rozšíření práv na jinou kategorii, musíte prokázat zkušenosti s danou kategorií. Admin na jb nedostane automaticky práva na aim a obráceně. Případně může dostat jen práva na banování nonsteam cheaterů.
[/B]
To si si mohol všimnúť. Takže si len využil príležitosť?
Posledná nebola ani pred mesiacom a už tam si ukázal svoju "trpezlivosť".
Je to divné, ale súhlasím s Darkaspectom. Za každú cenu chceš získať práva. A sú tu lepší kandidáti než ďalší !!!!!!!!!!!!!!!!!!ner (bez urážky).
13-02-13, 20:04
To si si mohol všimnúť. Takže si len využil príležitosť?
Posledná nebola ani pred mesiacom a už tam si ukázal svoju "trpezlivosť".
Je to divné, ale súhlasím s Darkaspectom. Za každú cenu chceš získať práva.
áno chcem.. lebo už ma ani nebaví stále písať adminovi cez steam.. je to už skoro moja každo-denná práca..
Ak je to ten lamer mamlas (ci ako si to mal), ktoreho poznam z knife, tak som proti.
13-02-13, 20:15
Ak je to ten lamer mamlas (ci ako si to mal), ktoreho poznam z knife, tak som proti.
Nie to neisom ja. LaMMer [MaMLas] :x je moj kámoš. a ja som D!!!!n3r/ Chance 4 You! a on je Lammer
V tom pripade beriem svoje proti s5.
:x;159307']Nie to neisom ja. LaMMer [MaMLas] :x je moj kámoš. a ja som D!!!!n3r/ Chance 4 You! a on je Lammer
13-02-13, 20:27
V tom pripade beriem svoje proti s5.
E: Môžeme pokračovať? :)
Dinera znam je to v poho hrac hrali jsme spolu i nejakej ten gather a tam taky neco trefil tak ze pro:)
17-02-13, 23:22
Dinera znam je to v poho hrac hrali jsme spolu i nejakej ten gather a tam taky neco trefil tak ze pro:)
Dik :)
Od TheSeex
Dinera poznám je to fajnový hráč. Na infernu ho stretavam skoro porad a skill ma dostatocny.
Za mna Ano ;)
21-02-13, 11:16
Vyjadri sa tu ešte niekto? :)
Hectsssssssss
21-02-13, 12:09
Dinnere dockej casu ... :) nekdo cekal na prava 2 mesice :)
Já jsem proti, protože diner.
Dnes předvedl naprostý nedostatek mozkové kapacity, než aby vložil problém do existujícího topiku o steam problémech, vytvořil nový a krom obrázků tam nenapsal nic, po mé výtce to upravil aspoň editem.... Proti a je slušná šance, že v tomto roce odemě nic jiného neuslyší.
Od: DelteN
Diner je celkom dobrý hráč na servery ho vidím často.. Kedže tam admini tak často nechodia by práva mal dostať denne tam je nejaký cheater a nie len jeden. Takže ja som Pro
21-02-13, 21:52
Dnes předvedl naprostý nedostatek mozkové kapacity, než aby vložil problém do existujícího topiku o steam problémech, vytvořil nový a krom obrázků tam nenapsal nic, po mé výtce to upravil aspoň editem.... Proti a je slušná šance, že v tomto roce odemě nic jiného neuslyší.
Ako som ti napísal v Chate :) niesom programator :) a ano kusokm Demence tam bol :D
Piner tiež nahlasoval cheaterov a vidíš ako dopadol. Tým čo napísal 514tka si to fakt zaklincoval. Trochu failík. Vedieť rozpoznať WH nie je všetko.
Nie.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.